Bizde neden böyle klıf bulemıyoruz ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asadas74

asadas74

Üye
    Konu Sahibi
Bizde neden böyle klıf bulemıyoruz ??

Klıf güzel birşeye benziyor

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
her telefoncuda var

SilentOne

SilentOne

Üye
bole kılıf var bnde her telcide var yani

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Seyyarlar bile satıyor bunu 5 TL'ye, telefonu korumak istiyorsan bundan kullan tavsiye ederim.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
bu kılıflar teli kalınlaştırmaktan başka işe yaramıyor tel zaten yeterince kalın bende harbiden güzel birşey görmüş sandım

onur_bjk53

onur_bjk53

Üye
hey Allahm ya dünyanın en dandk kılıfı

hakan_710

hakan_710

Üye
çoğu tlefoncuda var bu kılıflardan. yeni bişey de değil hem ii araştır bence

79mm79

79mm79

Üye
Seyyarlar bile satıyor bunu 5 TL'ye, telefonu korumak istiyorsan bundan kullan tavsiye ederim.

bende bunun aynısından kullanıyorum telefonu çok güzel koruyor bir çizik bile yok ama gerçekten çok kalınlaştırıyor. bazen çıkardığımda bu benim telefonum mu diye şaşırıyorum :))

SilentOne

SilentOne

Üye
aynısı bnde oluyor :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
bende bunun aynısından kullanıyorum telefonu çok güzel koruyor bir çizik bile yok ama gerçekten çok kalınlaştırıyor. bazen çıkardığımda bu benim telefonum mu diye şaşırıyorum :))

Önemli olan telefonu korumak ama kılıflı şekil duruyor.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
kılıfta içine toz kacınca ciziyor tak cıkar yparken bende hiç cizik yoktu kılıf cizdi bende cıkardım kullanmıyorum daha sadece ekran jelatini var

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Arkadaşlar tavsiyem Silikon Kılıftan şaşmayın çünkü tozlanmaz ve telefonu çizmez . Telefonun şekline tam oturur .

ucantcme

ucantcme

Üye
evet ben de sılikon kılıf kullanıyorum artık hem elinden kaymıyor hem sert kapaklardan daha kucuk duruyo ve düşurunce falan çizlme korkusu yok :)

mustyaky

mustyaky

Üye
evet bendede silikon kılıf var. telefon elimden çok kayıyor diye almıştım tavsiye ederim silikonu. hemde güzelleri var böyle koyu yeşilimsi siyaha yakın tonda arkasında daireler olan o süper. kuzenimde var. aynısından almak için aynı yere gittim ama başka yokmuş :S neyse telefon elimden kaymasın yeter :D bide gerçekten baya kalın oluyo telefon :D

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Hiç birini takmam. Kılıf takıcak olduktan sonra telefonun tasarımının ne önemi var. Kırılcağını bilsem yine takmam yine takmam.

ggokhan008

Üye
bnde delikli kılıf var n8 i çok kalınlaştırmıyor zaten ince bir tel....

tarxhn

tarxhn

Üye
daha iyileri var sen git bir telefon parçası satan yere daha kralllarını bulursun

SilentOne

SilentOne

Üye
Hiç birini takmam. Kılıf takıcak olduktan sonra telefonun tasarımının ne önemi var. Kırılcağını bilsem yine takmam yine takmam.
15 m den betona düşür sende bnim gibi bak nasıl takıyorsun sıka sıka :D

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
başa gelmeyen bilmez

polluxea♪

polluxea♪

Üye
dostum her telefoncu da var git al yani bnde bsey sanmstm :kotu:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt