biz bunu isemiyorduk meego=winmobile7

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
murattiy

murattiy

Üye
    Konu Sahibi
biz bunu isemiyorduk meego=winmobile7
’dan yapılan açıklamada, şirketin akıllı telefonlarında "Windows Phone" işletim sistemini kullanacağı bildirildi.

’un Bing, Nokia’nın arama servisini güçlendirirken, "Nokia Maps" da Microsoft’un harita servisinin çekirdeğini oluşturacak.

Açıklamada, sadece bir üst düzey yöneticinin şirketten ayrılacağı, bunun dışında mevcut yönetim ekibinin korunacağı da belirtildi.

Nokia’nın Üst Yöneticisi (CEO) Stephen Elop bu hafta çalışanlara gönderdiği notta, şirketin durumunu, "etrafında pazar payını ele geçiren yenilikçi rakiplerle çevrili yanan bir platform üzerinde" olarak tarif etmişti.

Yeni strateji, Nokia’nın mevcut akıllı telefon işletim sistemini aşama aşama bir tarafa bırakacak.

İki şirketin işbirliği açıklaması, ve ’ın dahil olduğu akıllı telefon piyasasında artan baskıya bir cevap olarak görülüyor. CCS: Insight araştırma şirketi analisti Ben Wood, bu anlaşmada Microsoft’un kazanan taraf olduğunu düşünüyor.

Geçtiğimiz eylül ayında Nokia Üst Yöneticisi Stephen Elop’u Microsoft’dan transfer etmişti. 47 yaşındaki Elop, Nokia’nın Finlandiyalı olmayan ilk üst yöneticisi oldu.

Aynı günlerde Google’ın Android’i, Nokia’nın Symbian programını ilk kez geçerek en büyük akıllı telefon sistemi olmuştu.

denizci535

denizci535

Üye
yinede haklisin meego digerlerinden ayrilmali.... cok hantal bir program windows, htc hd2 kullandim belli bir muddet sonra sepebli sepebsiz kasiyor... biz wm7 istemiyoruz umarim olmaz. maemonun dogum yilinda 1.4 versinler adam akilli yeter bize...

NR6630

NR6630

Üye
abi sizi bilmem ama windows varsa ben varım bu telefonda:naughty:

kuavo15

kuavo15

Üye
ya meego için ayırdıkları bütceyi kıstlayıp microsofta vermişler bu kadar mı salaklık olur tamam microsft ile anşaması güzel fakat meegoyu bu kadar küçümsemeri iğrenç olmuş :( :(

sanal alem

sanal alem

Üye
bende windows olsun istemem aslinda :) maemo surum guncellemeri gelsin kafi olursa meego da olabilir. ama windows mobile n900 un yanindan bile gecemez en azindan suan icin.. bence boyle :)

denizci535

denizci535

Üye
windows gelmesin cok kasiyor....

lweo

Üye
bence suan kullandigimizin disinda bir degisim beklemeyin derim ben.

denizci535

denizci535

Üye
meego yu bitirmezler bunun birimi ayri... syambian isletim sistemininsonu gelmis demektir windows mutlaka syambian sonu gelmis demektir... maemo basli basina farkli mutlaka 6 serisi dogum yilinda gelecektir... meego yeni intelle anlasmislar, yakinda meegoyu gorecegiz ama windows sadece syambianin son nefeslerini kesecek ve bogulacak windows icinde eminim yeter ki ilk telefonu ciksin syambiana aciyorum tarihi eser olacak...

murattiy

murattiy

Üye
    Konu Sahibi
hala mutlu son bekliyorum. birseyler olacak fujitsu meegolu cihazi iki yada uc ay icinde cikartiyor.nokia parayi azaltsada meego yola devam ediyor.android de linux cekirdegi ama maemo kadar acik kaynakli degil.alistik maemoya .acik kaynakla yola devam

.BlueTR

.BlueTR

Üye
n900 kullanmıyorum fakat nokia nın niye şimdi böyle yaptığınıda anlamış değilim bi ara symbian la çok övünüyordu şimdi ise gacırt windows tan destek alıyor:off:

byMaMe

byMaMe

Üye
hazır olalım mavi ekran çıkar yine :ehe:aha:

NR6630

NR6630

Üye
windovs ta teknik çoktur korkma hallederiz:ehe

denizci535

denizci535

Üye
birkac wm telefon kullandim hafiza biraz dolsun kasiyor ama n900 agzina kadar dolu program oyun ama banamisin demiyor...

saruman_me

saruman_me

Üye
nokia düşüncesiz hareket etmez büyük olasıkılaa tüm eksikleri bilerek kapamaya çalışıp öle bi cihaz piyasaya sunar ki eminim çokta ses getiricek..

denizci535

denizci535

Üye
n8 daha cikali ne kadar oldu ama herkes sikayetten bitap dusmus... belki windows ustesinden gelir nokia yi dogru yola getirir cunku syambian ile yola cikilmayacagini anladi... tabi bu wm cok isine gelecek htc wm birakti androide dondu samsung cok satan urunleri android oldu... iphone belli bir kitle yaratti kendine... ya nokia ne yapti halen cakma syambian 1.2.3.4.5.6 serilerinden bir halt olmuyor artik sybn3 cikardilar baktilar olmuyor eline yuzune bulastirdilar yazilimda cok geriler... biz telefonu verelim wm bize yazilimi versin dediler... wm zaten cokuste iphone ve androidin hizina kavusmasi icin yuzde 28 olan pazar payi ile nokia yi secti batarsa beraber batacaklar...

--------------- Ekleme ---------------

...................Nokia ve MeeGo arasındaki son gelişmeler üzerine Linux Vakfı'nın açıklaması:....................
Linux Vakfı, Nokia'nın bugün verdiği Microsoft'u mobil cihazları için öncelikli platform seçme kararından dolayı hayal kırıklığına uğramıştır. Zor zamanlar, her zaman anlaşamayabileceğimiz zor kararlara neden olur, fakat açık kaynak - temelinde - bir seçim meselesidir. Biz, açık kaynak yazılımın parçalarının toplamından fazlası olduğuna inandık, ve pazar da şuan bunu doğruluyor. Linux Vakfı, üyeleri ve Linux topluluğu arasında işbirliğini sağlamak için burada, ve (herkesi) MeeGo ve birçok diğer proje ve programımıza katılıma davet ediyoruz. Yirminci yıl dönümünde, Linux bütün bilişim segmentlerinde önemli bir dayanak noktasıdır. Tam gaz ileri.

turkiyemeego.com dan alintidir...

n900 kralligi zirve yapacak emin olun bunyesinin disinda bile tek...

byMaMe

byMaMe

Üye
windovs ta teknik çoktur korkma hallederiz:ehe
nurettin abi sana win 95 / 98 gönderelim ozaman çöz walla win 7 den de hızlı çalışır :d::d:
-----------------
linux başka bi alem rusya bile vazgeçti windowstan

SilentOne

SilentOne

Üye
ama bz türkler hala vaz geçemedik windowstan

NR6630

NR6630

Üye
nurettin abi sana win 95 / 98 gönderelim ozaman çöz walla win 7 den de hızlı çalışır :d::d:
-----------------
linux başka bi alem rusya bile vazgeçti windowstan
:d::ehe göndermene gerek yok zaten pc teknikerliği yaptığım için elimde hepsi var:naughty:.. bu arada linux pc de pekde güzel gitmiyo be, bilginize oyun exe lerini bile tanımıyo inanın windowsa alışan gerçektende linux kullanamaz kendimizi kandırmaya gerek yok

denizci535

denizci535

Üye
sahsen htc hd2 o kadar haz vermedi... ram hemen doluyor ve kasmalar oluyordu hicde iyi degil bence reset atmaktan yoruldumdu...

murattiy

murattiy

Üye
    Konu Sahibi
HTC HD2 harika bir telefon ama 2 oyun indir 50 sarkiindir mutlaka birilirini silmen gerekiyor berbat bir durum
hemen elimden cikardim ama ekran resim interneti harikaydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt