murattiy
Üye
biz bunu isemiyorduk meego=winmobile7
Açıklamada, sadece bir üst düzey yöneticinin şirketten ayrılacağı, bunun dışında mevcut yönetim ekibinin korunacağı da belirtildi.
Nokia’nın Üst Yöneticisi (CEO) Stephen Elop bu hafta çalışanlara gönderdiği notta, şirketin durumunu, "etrafında pazar payını ele geçiren yenilikçi rakiplerle çevrili yanan bir platform üzerinde" olarak tarif etmişti.
Yeni strateji, Nokia’nın mevcut akıllı telefon işletim sistemini aşama aşama bir tarafa bırakacak.
İki şirketin işbirliği açıklaması,
Geçtiğimiz eylül ayında Nokia Üst Yöneticisi Stephen Elop’u Microsoft’dan transfer etmişti. 47 yaşındaki Elop, Nokia’nın Finlandiyalı olmayan ilk üst yöneticisi oldu.
Aynı günlerde Google’ın Android’i, Nokia’nın Symbian programını ilk kez geçerek en büyük akıllı telefon
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
’dan yapılan açıklamada, şirketin akıllı telefonlarında "Windows Phone" işletim sistemini kullanacağı bildirildi.
’un
Bing, Nokia’nın arama servisini güçlendirirken, "Nokia Maps" da Microsoft’un harita servisinin çekirdeğini oluşturacak.Açıklamada, sadece bir üst düzey yöneticinin şirketten ayrılacağı, bunun dışında mevcut yönetim ekibinin korunacağı da belirtildi.
Nokia’nın Üst Yöneticisi (CEO) Stephen Elop bu hafta çalışanlara gönderdiği notta, şirketin durumunu, "etrafında pazar payını ele geçiren yenilikçi rakiplerle çevrili yanan bir platform üzerinde" olarak tarif etmişti.
Yeni strateji, Nokia’nın mevcut akıllı telefon işletim sistemini aşama aşama bir tarafa bırakacak.
İki şirketin işbirliği açıklaması,
ve
’ın dahil olduğu akıllı telefon piyasasında artan baskıya bir cevap olarak görülüyor. CCS: Insight araştırma şirketi analisti Ben Wood, bu anlaşmada Microsoft’un kazanan taraf olduğunu düşünüyor.Geçtiğimiz eylül ayında Nokia Üst Yöneticisi Stephen Elop’u Microsoft’dan transfer etmişti. 47 yaşındaki Elop, Nokia’nın Finlandiyalı olmayan ilk üst yöneticisi oldu.
Aynı günlerde Google’ın Android’i, Nokia’nın Symbian programını ilk kez geçerek en büyük akıllı telefon
sistemi olmuştu.

maemo surum guncellemeri gelsin kafi olursa meego da olabilir. ama windows mobile n900 un yanindan bile gecemez en azindan suan icin.. bence boyle