BelaMonte
Üye
En başta, evrimin varlığı bir yaratıcının olmadığı anlamına gelmez. Ama sen gelip insanlar maymundan gelmiş derseen, ben buna inanmam. Ve yazınızın sonunda bilim uretmeye devam edebilisiniz demişsiniz, aradığım mizah bukonuyu saptırmak istemem ama evrim teorisyenleri değil paleontologlar söylüyor. Yani bu iddia değil test edilebilir bir gerçektir. Gözün evrimi terliksi hayvan denilen ışığa duyarlı tek hücreli canlılarda başlamıştır. Evrim olgudur tıpkı yer çekimi gibi. Bilimdeki teori ile günlük hayattaki teori kelimesi aynı değildir. Ve evrim yüz binlerce testten başarıyla geçmiştir. Ayrıca elhamdülillah müslümanım dedikten sonra evrime dil uzatmakta bu ithal kavganın sonucudur. Evrim hristiyanlık ile ters düşer çünkü isa tanrının kendisidir dolayısı ile tanrının maymundan gelme fikri bu kavgayı doğurmuştur -ki kaldı ki maymundan değil ortak ata olan primatlardan gelmişizdir- bilimin dinle işi yok,bu sıkıntı yobaz hristiyanlar tarafından dünyaya pazarlanmıştır. Bugün adnan oktar gibi neydüğü belirsiz tiplerle islam aleminde de aynı etkiyi yaratmak için bilinmeyen güçlerce finanse edilmektedir. Bu konuda popüler yozlaşmadan uzaklaşıp bilgiye önem verilmelidir.
Ek not olarak düşmek istedim. Kaldığınız yerden bilim üretmeye devam edebilirsiniz![]()

Bir hafta da tam etki edeceğini sanmıyorum ana bunu sadece bu siteden bakma, çünkü bu site parapsikoloji sitesi değil, o yüzden biyokinezinin daha adını bile duymayan insanlar burada inkar edip tartışma yaratırken, bu konudan şuanlık pek bilgi edinemezsin. İnternetten iyice bak şuan bencebunu denediniz oldumu peki.
kaç haftada oldu.
gözüm siyah değil.
kahverengi göz
1 hafta içinde değişim olurmu ve zarar olurmu
deniyeceğim eğer zararı yoksa. denemekten zarar görmem. şimdi 1 hafta içinde gözüm maviye dönüşür mü veya ben maviye dönüştürüyüm derken başka renke dönüştürebilirmiyim?

Siz her gün duzenlice ve düzgünce denerseniz, bir ay sonra eskisinden mutlaka bir değişme gösterecektir. Kahverengiden başka bir renk olması zor, ama ela yada başka Bi renk iken değişmesi kolaydır. Kendimden biliyorum, benim gözüm ela, 6. 7. Günün sabahında değişmeye başladığını gördümbenim gözüm kahverengi mavi olur mu
olacağından değil ama denemek istiyorum belki olur mavi sevdiğim renk![]()
not deniyeceğim ve internette araştırma yaptım kanıtlanmış, şu gözlüktende kurtulurum belki
(Hayali çok güzel inşallah olur)
mavi yapmaya çalışıyom inşallah sarı olmaz(oluyodur inşallah bu yöntem 1 ay boyunca denicem sonuçta olabilir fakat başarılı olanın olduğunu sanmıyorum.