Biyografi bölümü simdilik askıya alınmıştır.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D3N1Z

D3N1Z

Üye
ναη_нσιנ∂σηк;456504' Alıntı:
Ben yetkimi yeteri kadar yerine getirdiğimi düşünüyorum keza getirmiyor olsaydım açıldığı günden bu yana burada yönetici olarak duramazdım.

Kimler geldi kimler geçti farkındaysan 2004'ten bu yana yöneticiyim. Bu işimi doğru yaptığımı gösterir mi kesinlikle hayır ama bazı şeyleri göstereceği kesin. :oke:

Konularınızın pat diye silinmesini istemiyorsanız forum kurallarında yer alan maddeleri okur ve ona göre konu açarsınız. Neden bir başkasının konusu silinmedi? Sizin konunuz silindi demek ki hata varmış konuda silinmiş. Ayrıca işimi yapmamı söylüyorsanız bana işimizi yaptık gereksiz konuları sildik. Şuanda tüm biyografi bölümü silinmiş gözüküyor olabilir ama gerekli olanları geri getirilecektir.

Kural dışı olanlar temizlenecektir. Bizim görevimiz de bu değil mi? Kurallarda siyaset yasak diyorsa siyasi konu açılamaz bunun lamı cimi olmaz.

Karşınızdakine saygı gösterirseniz tartışırken, ondan saygı bekleyebilirsiniz. Ama o konuda ben köpeklik yapma lafını bile gördüm daha neyini durdurabilirdik konunun.

Kolaya kaçmak değil bu forum kurallarını çok çok önceden okumuş olsaydınız zaten şuanda bunun lafını bile etmezdiniz. Kural dışı açtım hatalıyım derdiniz ama kurallar okunmadığı içim şimdi bunları sarfetmeniz gayet normaldir.

:oke:

ben orada kural disi hic bi konu acmadim madem elinizdeyse acar bakarsiniz ???

ayrica madem kural icerisinde gorunen konular yerine getirliecekse bunu keske konuya girdigimizde acik bi sekilde bi not dusulesydide yani uyeleriniz tam aciklayici bi sekilde gorevinizi yerine getirseydinizde bizde bu muhabbetlere girmsesydik???

kurallain cogundan da haberim var ancak hic bi seye karismazsak gelen gecen istedigini yapsa kendi kendilerine vatansever ilan edilse bizde susacak degiliz gerekli seyleri tabiki soyliyecegiz

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Susacak değilsiniz tabi ki. Biz oraya şikayet butonlarını bize ulaşın diye koyduk. Yanlışa yanlışla cevap verilirse iki kişide hatalı konuma düşer.

Karşınızdaki kişi yanlış konu açtı diye sizinde yanlış açmanız gerekmez veya cevap vermeniz. Eğer konuyu şikayet ederseniz biz de görevimizi yapmazsak haklısınız derim.

Ama karşılık vermeyin şikayet edin :oke:

ouSahin

ouSahin

Üye
ben bana yazılan cvabı qöremedim..

ama tamin edebiliorum...

benimki kendi düşümcen demekki birşeyleri qörmüşsem birşeyleri biliosam ki knuştum..yazdım..

Biyoqrafi bölümü çoq qüzel bir bölümdü hatta ben bir konu açacaktım MAXİCEPİN bir biyografisini hazırlamanız için bence qüzel olurdu...

ßence tartışmayakk kimin ne olduqunu qördük:) her zaman sözlerimin arkasındayım:oke:

harfi harfine resimlerde dahil:)

Ltfen tartışmayalım:)

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
eger yapamiyorsan gorevini para karsiligi bekliyorsan bu benim proplemim degil ki ben sadece eger sitede yetkin varsa onu yerine getirmek zorundasin daha o bolumle ilgili hic bir uyari gelmeden ya da kisilere hic bir uyari verilmeden bir bakiyoruz icersindeki tum konular silinmis buna kisaca ugrasmadik toptan sildik" deseniz anlayisli karsilanabilirdi ??
Konular duruyor kontrolüm altında :polis:

D3N1Z

D3N1Z

Üye
nerede bulamadim ? :S

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Temizlik yapıldıktan sonra açılacak ben yukarıda yazmıştım :oke:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Forumda yönetici konumunda bulunuyorsan, yöneticiliğini yaptığın forumun üyelerine karşı sorumludursun Ahmet. Bir karar alıyorsan eğer bu kararın gerekçelerini ve yararlarını üyelerle paylaşman gerek. Bunun adı hesap sorma değil ki. Senden böyle bir çıkış beklemezdim.

Sorumlu olduğumu biliyorum zaten o sebepten ötürü şuanda burada sorgulanan durum nedir? Biyografi bölümü neden kapatıldı.? Bizim sorumluluğumuzu yerine getirdiğimiz kapatıldı. Eğer biz bakmasak görevimizi yerine getirmesek hakaretler devam edecekti Chavrash.

Ama yukarıda Denizin sorumluluğunuzdur yapacaksınız, edeceksiniz şeklinde çıkışmasını yanlış olarak algıladım. Çünkü doğru yaptığımız işi yapmamamız lazım gibi yazmıştı. :oke:

a21a

a21a

Emekli Yönetici
ναη_нσιנ∂σηк;456504' Alıntı:

Konularınızın pat diye silinmesini istemiyorsanız forum kurallarında yer alan maddeleri okur ve ona göre konu açarsınız. Neden bir başkasının konusu silinmedi? Sizin konunuz silindi demek ki hata varmış konuda silinmiş. Ayrıca işimi yapmamı söylüyorsanız bana işimizi yaptık gereksiz konuları sildik. Şuanda tüm biyografi bölümü silinmiş gözüküyor olabilir ama gerekli olanları geri getirilecektir.

:oke:

Tanıyorsanız beni bilirsiniz ki çok nadirdir benim bir konuda aşırı tartışmaya girdiğim. bu satırlarıma itiraz eden yoksa söylüyorum.
Belki konuya mesaj yazmıyorlar ama o konuyu okuyup rahatsız olanlar şikayet ediyorlar.yönetici her şikayet mesajını sonuçlandırmak zorundadır. Yönetici gerekirse konuyu siler gerekirse kapatır. gerekirse açar. tek amacı sukünettir.

bugün sabah gelen bir şikayet mesajı '' yönetim gerekeni yapsın yoksa çok kötü olacak. ben kızarsam görürsünüz. yeter ulan adam olun'' diye başlıyor. öyle bir müdahale yapacaksınızki hiç kimsenin
kalbi kırılmayacak.. herkesin gönlü hoş olacak. bu mümkünmü?

biyografi bölümünde bütün açılmış konuları geri gelebilir şekilde bugün ben sildim. Biyografi bölümü yerinde fakat kapalı. Negative'nin dediği gibi. gerekirse tekrar açılır. tabiiki herkesin kendi düşüncesinin tek doğru olmadığı olgunluğunun gösterildiği
zaman.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
En güzel örneğini sen vermişsin abi, adam tartışmayı bilmiyorsa biz ne yapalım? Mesaj sana gelmiş, kendisi adam olsa başkalarına adam ol demez ki.

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Forum Kuralları linkini ziyaret edenlerin sayısının az oldugunu düşünürsek linki ve son maddeyi hatırlatmakta fayda var. Buna göre açılan baslıklar ile kural çok kesişmiş oluyor sorun da buradan çıkıyor.

Forum Kuralları - Maxicep.Com

16-Türklüğü, Cumhuriyeti veya Türkiye Büyük Millet Meclisini, Türkiye Cumhuriyeti Hükûmetini, Devletin yargı organlarını, askeri veya emniyet teşkilatını aşağılayan, Türkiye Cumhuriyeti'ne karşı bölücü, parçalayıcı propaganda ve faliyetlerde bulunan kişi ve kurumları destekleyen veya bu faliyete bulunmuş kişilerle alakalı herhangi bir içerik yazılamaz.

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Bizim duruşumuz belli.İnandığımız şeyleri girdik savunduk.

Karşısında durduğumuz şeylere bile onada inan güvenen var dedik girip bir tek kötü yorum yazmadık.

İnsan olmak karşı tarafın görüşüne saygı göstermekle başlar.Saygı duyduğun derecede saygı görürsün.

Gereken yerde gereken saygıyı gösterdik.Ha karşısında saygı göremedik.Yinede sustuk.Sustuk ama bu demek değildirki hep susarız.Benim saygı duyacak kadar insan yerine koyduğum çıkarda benim savunduğum uğruna hayatımı ortaya koyabileceğim değerlere laf edecek kadar ileriye giderse bizde gerektiği yerde gerekeni yaparız herkes rahat olsun.

Bu konu gereğinden fazla uzadı.Kapatmaya çalıştıkça bir yerlerden tahrik ediliyoruz.İlk sayfada yazdığım mesaj saygıyı en çok aştığım yerdir.Daha ileriye gitmek istemiyorum zorla götürmeyin.Lütfen...

D3N1Z

D3N1Z

Üye
Ahmet ( Van ) ... Kusura Bakmayasin Seni incitecek bi sey dediysemde sadece bi kac lafin zoruma gitti ayni sekilde karsilikli olmus olabilir ama biz kendi aramizda boyle seyler yapmayalim ;)

Eminim Seninde soylemek istediklerin vardir...keske soyliyebileceK durumda olabilseydin

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Teşekkürler deniz Kırıcı laf kullandıysam bende özür dilerim.

Olur böyle küçük çaplı tartışmalar sorun değil. :oke:

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Dostluk kazandı :spr :agla:

ouSahin

ouSahin

Üye
en qüzeli oldu...:)

Maxicep bir ailedir..

DefectoR

Üye
keşke konular silinmeseydide kimin ne yazdığını görebilseydik. demek denize kimse kahraman demedi ha:pro:

sen abdullah çatlıya lavuk derken ii ama denize yapılan eleştiriler kötü. nerde kaldı sizin demokratlığınız fikirlere saygınız. senin için değerli olan herkes için değerli olacak ama başkası için değerli olan senin açından lavuk olucak öylemi:kop:
Deniz gezmişe kimse halk kahramanı demedi, kaldı ki birisine yortum ve eleştiri yapmadan önce aynaya bakmasını bileceksin...

bknz; Deniz GEZMİŞ ve AHMET KAYA topiclerine yazdığınız yorumlar...

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Bölümü tekrar açma taraftarıyım, askıya alınma sürecinde tartısma yaratan konular temizlenecek ve bölüme kesin ve net bir kural koyulacak, ihlal edenler üyeler ceza puanı alırım sanmasınlar, üyeler için hiç sevmedigim bir fonksiyon olan Ban fonksiyonunu kullanmak zorunda kalabilirim

İyi forumlar.

:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...