D3N1Z
Üye
ναη_нσιנ∂σηк;456504' Alıntı:Ben yetkimi yeteri kadar yerine getirdiğimi düşünüyorum keza getirmiyor olsaydım açıldığı günden bu yana burada yönetici olarak duramazdım.
Kimler geldi kimler geçti farkındaysan 2004'ten bu yana yöneticiyim. Bu işimi doğru yaptığımı gösterir mi kesinlikle hayır ama bazı şeyleri göstereceği kesin.
Konularınızın pat diye silinmesini istemiyorsanız forum kurallarında yer alan maddeleri okur ve ona göre konu açarsınız. Neden bir başkasının konusu silinmedi? Sizin konunuz silindi demek ki hata varmış konuda silinmiş. Ayrıca işimi yapmamı söylüyorsanız bana işimizi yaptık gereksiz konuları sildik. Şuanda tüm biyografi bölümü silinmiş gözüküyor olabilir ama gerekli olanları geri getirilecektir.
Kural dışı olanlar temizlenecektir. Bizim görevimiz de bu değil mi? Kurallarda siyaset yasak diyorsa siyasi konu açılamaz bunun lamı cimi olmaz.
Karşınızdakine saygı gösterirseniz tartışırken, ondan saygı bekleyebilirsiniz. Ama o konuda ben köpeklik yapma lafını bile gördüm daha neyini durdurabilirdik konunun.
Kolaya kaçmak değil bu forum kurallarını çok çok önceden okumuş olsaydınız zaten şuanda bunun lafını bile etmezdiniz. Kural dışı açtım hatalıyım derdiniz ama kurallar okunmadığı içim şimdi bunları sarfetmeniz gayet normaldir.
![]()
ben orada kural disi hic bi konu acmadim madem elinizdeyse acar bakarsiniz ???
ayrica madem kural icerisinde gorunen konular yerine getirliecekse bunu keske konuya girdigimizde acik bi sekilde bi not dusulesydide yani uyeleriniz tam aciklayici bi sekilde gorevinizi yerine getirseydinizde bizde bu muhabbetlere girmsesydik???
kurallain cogundan da haberim var ancak hic bi seye karismazsak gelen gecen istedigini yapsa kendi kendilerine vatansever ilan edilse bizde susacak degiliz gerekli seyleri tabiki soyliyecegiz

her zaman sözlerimin arkasındayım

kıydınız konuma