Bisikletle yokuş aşağı inerken ön frene abanmak...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
coolasker54

coolasker54

Üye
:D benim sevdam o arabaya çarpmamla kısa dönem sonra tekrar doğdu amaa :D

bisikletim; bisan'dı
18 vites ama vites kolları+mekanizması yoktu :D vites 15'te kullanıyordum sürekli elimle vitesi düşürmek zorunda kalıyordum ama diğer viteslerde zincir takılıyordu bende 15'te sürüyordum :sirit:

aaaah ah az mı yokuş aşağı erciyes'ten kayseri merkeze kaptırıp gittim beeee :D + ''Fren nerdeyse yok denecek kadar'' :D :d: :ehe :sirit:

- - - Eklendi - - -

:d:

Vitesli olup vites mekanizmasının çalışanını nadir görürsün zaten. En azından bu benim için geçerli. görmedim şimdiye kadar.

Kerim.

Kerim.

Üye

Vitesli olup vites mekanizmasının çalışanını nadir görürsün zaten. En azından bu benim için geçerli. görmedim şimdiye kadar.

shimano lar genelde duzgun calisiyo.mesela benim bisiklet neye takarsan o vitese geciyo.mesela 1taktigimda 1e 7ye taktigimda 7ye gibi:hmmm

___kaptan___

___kaptan___

Üye

ya kardeş bisiklet 18 vites ya hani
bunun vites kolları yok mekanizma yok zincir ise 18vites'in zincirinden kısa yani şu normal vitessiz bisikletler gibi ilk zamanlar 15.viteste sürmek zordu ama öyle bir alıştım ve bisiklette alıştı ki sorunsuz kullandım yani :sirit:

coolasker54

coolasker54

Üye
bunun vites kolları yok mekanizma yok zincir ise 18vites'in zincirinden kısa yani şu normal vitessiz bisikletler gibi ilk zamanlar 15.viteste sürmek zordu ama öyle bir alıştım ve bisiklette alıştı ki sorunsuz kullandım yani :sirit:

olsada sürsek la (:

- - - Eklendi - - -

olsada sürsek la (:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt