Bisikletle yokuş aşağı inerken ön frene abanmak...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekşi Erik

Ekşi Erik

Üye
    Konu Sahibi
Bisikletle yokuş aşağı inerken ön frene abanmak...
Uuuuu beybiiii... :D

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
artık ben diym on sen de yirmi takla atarsın :d:

Kerim.

Kerim.

Üye
yada arka frene abanip uzun bi iz birakmak:|

___kaptan___

___kaptan___

Üye
aaah ah o çılgın günlerim geldi aklımaaa ve bisiklet sevdam bir arabaya yandan çarpmamla son bulmuştu :sirit: :D

MrExpert

MrExpert

Üye
Hele bide normal yolda giderken Ön firene basık arka tekerin 20-30 cm havaya kalkardı nasıl bir zevti o :ehe

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Sonuç:

:d: :ehe

Astrosman

Astrosman

Üye
La kapatın şu konuyu zaten küçükken çok böyle şeyler yaşadım.. Her yeri gitti. Kapatın şu konuyu..

___kaptan___

___kaptan___

Üye
zuhaha:zuhaha::D

- - - Eklendi - - -

banada araba carpti ama ben birakmamistim:D

- - - Eklendi - - -

o degilde ben bmx lerden istiyorum ya cok guzel hepsi:|

:D benim sevdam o arabaya çarpmamla kısa dönem sonra tekrar doğdu amaa :D

bisikletim; bisan'dı
18 vites ama vites kolları+mekanizması yoktu :D vites 15'te kullanıyordum sürekli elimle vitesi düşürmek zorunda kalıyordum ama diğer viteslerde zincir takılıyordu bende 15'te sürüyordum :sirit:

aaaah ah az mı yokuş aşağı erciyes'ten kayseri merkeze kaptırıp gittim beeee :D + ''Fren nerdeyse yok denecek kadar'' :D :d: :ehe :sirit:

- - - Eklendi - - -

:d:

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
tekerimi çaldılar :angry: marketin önüne koymuştum kitlemeyı unutmuşum yerinde yeller esiyordu

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
yanlışlıkla yokuş aşağı giderken basmıştım sol elim yaralanmıştı

Kerim.

Kerim.

Üye
:D benim sevdam o arabaya çarpmamla kısa dönem sonra tekrar doğdu amaa :D

bisikletim; bisan'dı
18 vites ama vites kolları+mekanizması yoktu :D vites 15'te kullanıyordum sürekli elimle vitesi düşürmek zorunda kalıyordum ama diğer viteslerde zincir takılıyordu bende 15'te sürüyordum :sirit:

aaaah ah az mı yokuş aşağı erciyes'ten kayseri merkeze kaptırıp gittim beeee :D + ''Fren nerdeyse yok denecek kadar'' :D :d: :ehe :sirit:

- - - Eklendi - - -

:d:
:ehe

- - - Eklendi - - -

tekerimi çaldılar :angry: marketin önüne koymuştum kitlemeyı unutmuşum yerinde yeller esiyordu

bende bisikletle markete gitmistim.bisikleti bagladim sonra alcagimi aldim eve gittim.pantolana bi baktim arkasi beyaza boyanmis:|sonra bisikletigin oturagina baktim o da beyaza boyanmisti.megerse bi tane ....
oturuga beyaz boya surmus.o .......`na kadar ettigim kufru kimseye ettigimi hatirlamiyorum:zzz::ehe

___kaptan___

___kaptan___

Üye
:ehe

- - - Eklendi - - -

bende bisikletle markete gitmistim.bisikleti bagladim sonra alcagimi aldim eve gittim.pantolana bi baktim arkasi beyaza boyanmis:|sonra bisikletigin oturagina baktim o da beyaza boyanmisti.megerse bi tane ....
oturuga beyaz boya surmus.o .......`na kadar ettigim kufru kimseye ettigimi hatirlamiyorum:zzz::ehe

oov oov ovvvv :kıskıs: :ehe kötü olmuş yaa :kıskıs:

DDorlion

DDorlion

Üye
heyecan tavan yapar sonra kaza sonra hastane alci fln iyi yani .d

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Görestim* pisikilet** verin bağaaa*** :sirit:

Lügat:
*:Özledim
**:Bisiklet
***:Bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt