pelın_
Birsen sos
Malzemeler
250 gr yoğurt
1/4 çay bardağı sirke
1/4 çay bardağı limon suyu
1/4 çay bardağı zeytinyağı
4 diş sarmısak (dövülmüş)
Tuz
Karabiber
2 çay kasığı hardal
BİRSEN SOS TARİFİ
Tüm malzemeyi çukur kaba koyunuz. 2-4 dakika çırparak karıştırınız. Salataların üzerine balık ızgara üzerine dökerek yiyiniz.
250 gr yoğurt
1/4 çay bardağı sirke
1/4 çay bardağı limon suyu
1/4 çay bardağı zeytinyağı
4 diş sarmısak (dövülmüş)
Tuz
Karabiber
2 çay kasığı hardal
BİRSEN SOS TARİFİ
Tüm malzemeyi çukur kaba koyunuz. 2-4 dakika çırparak karıştırınız. Salataların üzerine balık ızgara üzerine dökerek yiyiniz.