Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Birlikte Aç Sorununun Çözümü...
Sponsorlu Bağlantılar
EvaPorTio
Üye
düzelte tıklıyorum bi ekran çıkyo öle kalıyor win 7 benimkki bi uyarıda gelmiyor
erenie10
Üye
Indiriyorum ama beyaz bir dosya indiriyo açiyorum o hatayi diyo yardim lütfen
erdemevil554
Üye
ben win 7 kullanıyorum birlikte aça tıladım btün ssimgeler o programın simgesini aldı ve acılmıyor o programlara tıklanıdğında ise acılmıyor lütfen yardım edin 2 3 kere birlikte aç a tıkladığımda simgeler hep değişti yardım edin lütfen
ben win 7 kullanıyorum birlikte aça tıladım btün ssimgeler o programın simgesini aldı ve acılmıyor o programlara tıklanıdğında ise acılmıyor lütfen yardım edin 2 3 kere birlikte aç a tıkladığımda simgeler hep değişti yardım edin lütfen
Win tuşu + R basın, çalıştır ekranı gelecek oraya regedit yazın enter a basın, HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.lnk\ burayı bulun, UserChoice bunu bulun ve silin, regedit i kapatın, bilgisayarı yeniden başlatın, umarım çözülür