Birlikte Aç Sorununun Çözümü...

Sponsorlu Bağlantılar

41sedat

Üye
ya olmuo kayıt defterini açmıyor

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ozaman kendin kayıt defterini açıp ordan yükle.

pc-kolog21

Üye
bu da hiç bir işe yaramadı. çıkan soruya evet dedim ama değişen hiç bir şey olmadı. maxi ytardım edin. maxi....

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ozaman Combofix programını indirip onunla tarama yap.

batuone

Üye
:ok2:

kursat99

kursat99

Üye
ben sitenize yeni üye oldumda dediğiniz gibi indirdim açtım benim ki win 7 ''değişiklik yapmasına izin veriyormusunuz'' dedi ''evet'' dedim sonra ''bu bilgilere güveniyosanız izin verin'' dedi bende tamam dedim sonra ''başarıyla bilgiler eklendi'' dedi baktım sorun yine devam ediyor lütfen yardım edermisiniz

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Combofix programını indirip tarama yap.Virüs var büyük ihtimalle.

feat21

Üye
tşk

alperkan

Üye
arkadasım link nerede

armud53

Üye
link nerde

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dosya silinmiş ya da yanlışlıkla silmişim.

Link düzeltildi.

armud53

Üye
arkadaşlar olay şu:şimdi ben herhangi bir kısayoluaçarken birlikte aç geliyor.Sonra açmaya çalıştığım programı meselaa nero expressi açarken gözattan seçiorum ve tamama dioyrum.Sonrada şöyle bir hata geliyor:
C:Program Files/Nero/Nero Core/nero.exe geçerli bir Win32 uygulaması değil''.Diye bir hata geliyor.Arkadaşlar her programda böyle n e yapmalıyım???

ahmet yurtdas

Üye
teşekkürler kardeş eline sağlık

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim kardeşim.

goldact

Üye
Yaa ben dosyayı indirdim ama dosya çalıştırılamıyor diyor. Yardım edermisiniz. :d:

istersensor

istersensor

Üye
tşklr güzel konu olmuş bilmeyenlere yarar inş .. bide size olarak asc 4 ü tafsiye ediyorum .. bir sürü özelliği var sistemin bütün hatalarını temizler kopya dosyaları bulur ve siler.. bunu yükleyin ve tam tarama yapın .. araçlar sekmesinden regediti birleştirin .. daha sonra windowsu düzelt i araçlar kısmından bulun ve düzellttirin '' geçmiş olsun

ewremmerwe

Üye
acamıyorum acılmıyo hata verıyo cıldracagım yaaa ,:(((

Üst Alt