Birlikte Aç Sorununun Çözümü...

Sponsorlu Bağlantılar

wowex02

Üye
internetten bir dosya indiriyorum fakat dosyayı yükledikten sonra aç kaydet çıkıyo ama sonra aç dedigimde tekrar aç kaydet geliyo ve bı böyle devam ediyo birlikte aç ilgili galiba ama ben internetle birlikte ac diyorum fakat yukarıda belirtigim gibi ac ve kaydet cıkıyo ne yapmamı önerirsiniz?

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Onun flash diskle alakası yok.Tarayıcı hatası.Onarmayı ya da kaldırıp baştan kurmayı deneyebilirsiniz.Ayrıca güncelleştirme varsa almayı unutmayın.

whisper31

Üye
Ozman combofix ya da dracula virüs temizleyicileri deneyin.

Combofix ya da dracula virüs temizliyicilerini deneyin. Diyorsun ama exe dosyalarını çalıştırmıyorki nasıl denicez acaba ?

--------------- Ekleme ---------------

Birlikte Aç Sorununun Çözümü... İşe yaramadı işletim sistemim win7. tüm dosyalar .lnk uzantılı, exe leri çalıştıramıyorum virüs girdiğini biliyorum ama exeleri çalıştıramadığım için temizliyemiyorum...

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bilgisayarının EXE uzantılı dosyaları çalıştırmadığını buradan anlayamam.Bunun bu konuyla alakası yok.Antivirüs programı kurup bilgisayarını taratırsın , olur ya da olmaz.

f4t1h16

Üye
bnm bütün programları windows fotograf görüntüleyici ile açıyor ve şöle bişe yazıyor : Windows Fotoğraf Görüntüleyicisi Bu Dosya Biçimini desteklemediğinden veya en yeni Fotoğraf Görüntüleyicisi Güncelleştirmelerine Sahip Olmadiginizdan Fotograf Görüntüleyicisi Bu Resmi Açamıyor . demekte ne yapmam gerekiyor lüften yardıımm!!

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hangi işletim sistemini kullanıyorsun ?

mustikkk

Üye
ya kardeslerim yaw ben bişey indirebiliyorum ama o şey gelmio not defteri falan gelio kendisi gelmio pffff nasıl cozcem admin yada bilen var mı bişey indiriom not defterine gelio birlikte acdan yanlıslıkla onu secmıstım bida duzeltemedm :)

vistayım

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sağ tıkla , Özellikler'e tıkla ve Değiştir'e tıkla.Orda Regedit'i seç.Eğer orda görünmezse C:\Windows dizininde bulabilirsin.

mustikkk

Üye
abi olmuo ya degistir dedikten sonra nasıl regetid seceyim :) yada bilgisayarımdanda olmuo

buldum ama nasıl regediti seccem

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Regedit Windows klasörünün içinde zaten.

mustikkk

Üye
olmuo salla

anladım regediti birlikte actan sectim ama bu sefer o acılıo normali acılmıo :)

Burak

Üye
tesekkürler

dyleck

Üye
Arkadaşlar bende yedek d yi açmak istediğimde "hello world!" yazıyodu şimdide erişim engellendi diyo. Bir fikriniz var mı?

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yedek D hangisi ?

josea09

Üye
Regediti actıkdan sonra ne yapacaqım her yolu denedım hıc bırısı olmadı.
ComboFix olsn sızın verdıqnız proqram olsn .bat uzantılı metın belgesı olsun hıc bırısı olmadı Lutfen yardm eder msınz... ?
Msn Adresım: [email protected]

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Eğer Combofix işe yaramadıysa Dracula yı dene.

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
ya olmuyo bende denedim :S

josea09

Üye
Tmam Sımdı Eset ( Nod32) Ile Wurus Taraması Yapıorm Bıtınce DracuLa'yıda deneRm TessukleR...
Birde Geri Sarmak Istıorm Onada Izın vermıor Bırlıkte ac qeLıor .
Bu Dracula'yı nasL kullanıcam kısaca tarıf eder msnız ????

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Anlamadım.Virüsü bulup temizlemedin mi ?

josea09

Üye
Daha Vurusu Bulamadımki..
Zaten Dun qece 01.00 sonra Olmaya BasLadı o saate'de onLine destek buLamadım..
Sımdı Eset' ıle Taratıorm %98. İşh bLuR.
DracuLa nasL kullanıcam kısaca anLatır mısnz ?????

Üst Alt