Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Birkaç gündür sitedeki erişim problemleri hakkında
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alixkandemir
Üye
Mobil sorunu devam ediyor.
Mobil altyapı oluşturulacaksa eğer opera mini tarayıcısını baz alırsanız çok iyi olur.
Sayın Turkishcowboy ve benim gibi birçok üye opera mini yi kullandıklarına eminim.
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Malesef öyle, sorun devam ediyor ...
Bana kalırsa bu forum ile değil de opera ile ilgili bir sorun
Birkaç gözlem sonucu keşfettim bunu ...
Ama düzelmiyor belki de bir uyumsuzluk sorunu oldu, sorunu anlayamıyorum ...
Samsunspor
Emekli Yönetici
bende hiç sorun yok
N95 8gb + Opera + Wi-fi .. Maaşallah uçak gibi
Mehmet
Emekli Yönetici
Evet malesef opera sorunlu ucweb güzel ama ondada çoğu zaman konu cevaplama paneli çıkmıyor çok sinir edici bi durum telefonun kendi tarayıcısı ve skyfireyle malesef kota sorunu dolayısıyla kullanamıyoruz malum internet paketiyle giriyoruz
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Yahu anlatamıyoruz ki dur ben bir foto albüm yapayım da gözünüze gözünüze şokayim resimleri
Evet malesef opera sorunlu ucweb güzel ama ondada çoğu zaman konu cevaplama paneli çıkmıyor çok sinir edici bi durum telefonun kendi tarayıcısı ve skyfireyle malesef kota sorunu dolayısıyla kullanamıyoruz malum internet paketiyle giriyoruz
İki açıklama çok tutarsız. Bir arkadas n95 ve opera ile sorunsuz girerken diğer arkadaslar sorun var diyor ?
Samsunspor
Emekli Yönetici
acaba neye göre farklılık gösteriyor. Bir yandan pc ile bağlıyım Ozan' ın msj.ını okudum ve cepten tekrar girdim sorun yok şu an cepten yazıyorum.
Acaba int.paketlerinden kaynaklı olur mu
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
İlk resimde çoklu alıntı yapamadığımı görüyorsunuz İkinci resimde profilime girip deneme amaçlı ziyeret mesajı atıyorum ve aldığım uyarıyı görüyorsunuz( aynısı pm için de geçerli) Sonraki resmilerde Gönüldaşların mekanına girip deneme mesajı atıyorum ve boş bir ekranla karşılaşıyorum ve mesajı gönderdikten sonra sayfayı yenilemeden mesaj gitmiyor... Dipnot olarak eskiden kutucukları işaretlerken tıklar tıklamaz işaretlerdi ama artık tıkladığım anda sayfayı yenıden yükleyip işaretliyor Sorun bunlarda ibaret...
Ekran görüntülerini ilk koydugun gün inceledim ve çözüm üretince mesaj yazmak istedim. Muhtemelen bu hafta bu sorunlara çözüm bulmus olacagiz birkaç özellik üzerinde calisiyorum cep telefonlarından girenlere yönelik.
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Tamam Abi teşekkür ederim
Arada kaynamasın diye şey ettim