PriZm Üye darqflam3s' Alıntı: kardeşim beytullahhh isimli kullanıcı benim kuzenin hesabı onun pc sindeyim ondan yazdm durumu düzeltmek için öyle yazmştm ama yetişemedim ksrbkma doğru söylüyosun zor tabi tamam 1 saate atarm mesaj kolay gelsn Genişletmek için tıkla ... Tamam
darqflam3s' Alıntı: kardeşim beytullahhh isimli kullanıcı benim kuzenin hesabı onun pc sindeyim ondan yazdm durumu düzeltmek için öyle yazmştm ama yetişemedim ksrbkma doğru söylüyosun zor tabi tamam 1 saate atarm mesaj kolay gelsn Genişletmek için tıkla ... Tamam
MücahitTokgöz Konu Sahibi ~N.A.W.Y~' Alıntı: Tamam Genişletmek için tıkla ... bişey daha soracaktımda bu dolby music özelliğini romun içine gömüpmü yüklüyoruz yoksa daha sonradan yükleme şansımız varmı ?
~N.A.W.Y~' Alıntı: Tamam Genişletmek için tıkla ... bişey daha soracaktımda bu dolby music özelliğini romun içine gömüpmü yüklüyoruz yoksa daha sonradan yükleme şansımız varmı ?
PriZm Üye darqflam3s' Alıntı: bişey daha soracaktımda bu dolby music özelliğini romun içine gömüpmü yüklüyoruz yoksa daha sonradan yükleme şansımız varmı ? Genişletmek için tıkla ... Sonradan yüklüyoruz cyabonenmod o tür extraları barındırmıyor.kullanıcıyı etkilemeden olabildiğince sade olarak geliyor
darqflam3s' Alıntı: bişey daha soracaktımda bu dolby music özelliğini romun içine gömüpmü yüklüyoruz yoksa daha sonradan yükleme şansımız varmı ? Genişletmek için tıkla ... Sonradan yüklüyoruz cyabonenmod o tür extraları barındırmıyor.kullanıcıyı etkilemeden olabildiğince sade olarak geliyor
MücahitTokgöz Konu Sahibi ~N.A.W.Y~' Alıntı: Sonradan yüklüyoruz cyabonenmod o tür extraları barındırmıyor.kullanıcıyı etkilemeden olabildiğince sade olarak geliyor Genişletmek için tıkla ... tamam seni uğraştarmayayım sen romu atda onu ben çözerim snra
~N.A.W.Y~' Alıntı: Sonradan yüklüyoruz cyabonenmod o tür extraları barındırmıyor.kullanıcıyı etkilemeden olabildiğince sade olarak geliyor Genişletmek için tıkla ... tamam seni uğraştarmayayım sen romu atda onu ben çözerim snra
PriZm Üye darqflam3s' Alıntı: tamam seni uğraştarmayayım sen romu atda onu ben çözerim snra Genişletmek için tıkla ... tamam şimdi açtım pc yi aç teamviewerını özelden yaz
darqflam3s' Alıntı: tamam seni uğraştarmayayım sen romu atda onu ben çözerim snra Genişletmek için tıkla ... tamam şimdi açtım pc yi aç teamviewerını özelden yaz
MücahitTokgöz Konu Sahibi tamam dediklerini indirdim şuan da bi script paylaşmıştın ya hani bugları yok ediyordu onu paylaşırmısın tekrar onu bulamadımda.
tamam dediklerini indirdim şuan da bi script paylaşmıştın ya hani bugları yok ediyordu onu paylaşırmısın tekrar onu bulamadımda.
PriZm Üye darqflam3s' Alıntı: tamam dediklerini indirdim şuan da bi script paylaşmıştın ya hani bugları yok ediyordu onu paylaşırmısın tekrar onu bulamadımda. Genişletmek için tıkla ... yahu sen özelden yazsana zaten burda yeterince kirlilik oldu
darqflam3s' Alıntı: tamam dediklerini indirdim şuan da bi script paylaşmıştın ya hani bugları yok ediyordu onu paylaşırmısın tekrar onu bulamadımda. Genişletmek için tıkla ... yahu sen özelden yazsana zaten burda yeterince kirlilik oldu