Biri Beni Durdursun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tameriscen

Üye
    Konu Sahibi
Biri Beni Durdursun
bedava mesaj programı
Bu program,telefonun yaptığı çağrıları harf olarak kodluyor ve karşıda decode yaparak harfe dönüştürüyor,karşı tarafın telefonunda göndericinin telefonundan yapılan çağrılar harflere dönüştürülüyor ve ekranda mesaj olarak çıkıyor.Göndericinin telefonu her harf için ayrı uzunluklarda çağrılar atıyor.

<span style="color:#FF6666">Ama dikkat edilmesi gereken noktalar var :</span>
1.Program her iki tarafta da yüklü olmalı ve mesaj gönderme sırasında program karşı tarafta da AÇIK olmalı.
2.Mesajlar çağrı şeklinde kodlanıp karşıya ARAMA şeklinde gönderilirken karşı taraf gelen çağrılara cevap vermemeli ve meşgule düşürmemeli,yoksa mesaj bozulur,gönderilmesi iptal edilir.
3.Numaralar uluslararası formatta girilmeli (+90555... şeklinde.)

<span style="color:#FF6666">kullanım:</span>

1-Ilk olarak SetNumber seçeneğine girilir.
2-Sonra mesaj yollanacak numara yazılır(+90 ile başlayarak)
3-Sonra SetMessage seçeneğine girilir.
4-Mesaj yazılır.
5-Send seçeneği seçilir.Ondan sonra telefon mesajı kodlayarak karşı tarafa çağrı şeklinde (arama yaparak) yollar.

alıntıdır

tameriscen

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar elimde başka bir program daha var.
buda 6630&#39;da sayılarla açılabiln tuş kilidi ve başka bir programın birleşmesiyle olşan bir program.
yanlız diğer programın ne olduğunu anlayamadım.

güle güle kullanın.

tameriscen

Üye
    Konu Sahibi
Bir güvenlik programı. Telefonun tuşları otomatik olarak kilitlenir ve şifreyi bilmeniz gerek açmak için. Yanlış girdiğinizde yüksek sesli alarm çalar. Ayrıca başka bir numaradan kendi telefonunuza SMS atarak kilidi kaldırabilirsiniz.

tameriscen

Üye
    Konu Sahibi
SmartGuard Por FULL
baçlangıçta regiter kodu ister ben 0000 tane sıfır yaptım kabul etti zaten full oldugu için ne yazarsanız yazı kabul edecektir.şimdi gelelim marifetlerine
mumSMS HandySafe bilmem ne gibi programları unutun artık duyduklarınıza inanamayacaksınız.bırakın artık kartı şifrelemeyle falan uğraşmayın Smart guard MMC deki istediginiz herseyi sizin yerinize gizlesin
*msj gizleyebilme
*rehber gizleyebilme
*galeri gizleyebilme
*işlem kaydı gizleyebilme
*M cüzdan ve notları gizleyebilme

tameriscen

Üye
    Konu Sahibi
Standart TCPMP.V0.71.0 audio ve video player
arkadaslar yeni bir audio ve video player.Bence Smartmovie den eksigi yok fazlası var.DivX XviD Mpeg mp3 ogg formatlarını destekliyor.

güzel bir kronemetre türkçe

otomatik mesaj silme

yahu teşekkür edersiniz her halde ))))

tameriscen

Üye
    Konu Sahibi
Bu program da rehberinizdeki kişilerin her biri için ayrı ayrı efekt ayarlayabiliyorsunuz.... (FsCaller Gibi ama bu daha renkli )

Gelen ve giden aramalarda calısır.

Lost

Üye
eme&#287;ine sa&#287;l&#305;k ancak üst link çal&#305;&#351;m&#305;yor tekrar yüklersen iyi olur

tameriscen

Üye
    Konu Sahibi
resimde bakınca fazla açıklama yapmaya gerek yok. Winamp müzik player. program türkçe dikkat edilmesi gereken tek husus kodu 255 girince program full oluyor.

amerikayı telden seyredin....
arkadaşlar aşağıdaki mahattan traffic.rar yazan dosyayı pc&#39;de açın sonra içindeki swf uzantılı dosyayı telefona atın ve oynatın ama her görüntü alışınızda kontör gidiyo bunu hatırlatayım
elinde flash player&#39;ı olmayan arkadaşlar için aşağıya ekledim.

panoman 360 derece resim programı
programı calıstırdıgında sadece kendı etrafında telefonla bereber donerek cekım yapa bılırsınız..
dikkat :baya karısık bı program cozmenız zaman ala bılır

Gokhan43

Gokhan43

Üye
tameriscen , lütfen paylaşımlarınızı bu topicten yapmaya devam ediniz ayrı konu açmaya gerek yok

tameriscen

Üye
    Konu Sahibi
sağolasın gökhan

tameriscen

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(Lost &#064; Apr 20 2006, 03&#58;38 PM) [post=319890]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
emeğine sağlık ancak üst link çalışmıyor tekrar yüklersen iyi olur
[/b][/quote]

hangisi çalışmıyor. birleştirince karıştı&#33;&#33;

Lost

Üye
fs caller e benzeyen program o linki bulunumadı hatası veriyor ilgilenirsen sewinirim

tameriscen

Üye
    Konu Sahibi

tameriscen

Üye
    Konu Sahibi
anlaşılan programları kimse beğenmedi

irun

irun

Üye
ben işime yaramayacağı için indirmedim ama programlar çok güzel,
bukadar çok şeyi paylaşman daha da güzel,
eline, emeğine sağlık

tameriscen

Üye
    Konu Sahibi
vallaha kırk yılda bir bulduklarımı paylaşmak istedim fakat hiç destek görmedik. eksik olmasınlarda insan yorum yapar.
hepside birbirinden güzel programlar. ben 3-4 tanesini kurdum denedim bile

irun

irun

Üye
<div class='quotetop'>(tameriscen &#064; Apr 22 2006, 02&#58;20 PM) [post=320529]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
vallaha kırk yılda bir bulduklarımı paylaşmak istedim fakat hiç destek görmedik. eksik olmasınlarda insan yorum yapar.
hepside birbirinden güzel programlar. ben 3-4 tanesini kurdum denedim bile
[/b][/quote]

kardeş eline, emeğine sağlık dedik yaa
programlar çok güzel dedik, paylaşman daha da güzel dedik
daha ne diyelim yaw

barabelli

barabelli

Üye
kardeş lınk kırık yenısını vesene tesekkur edeılm

tameriscen

Üye
    Konu Sahibi
hangileri?

özelden mail adresi verirseniz daha kolay olur. mail olarak direk atarım

SALVADORE

SALVADORE

Üye
teşekkürler arkadaş eline saglık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt