Soneday
Üye
mservank iremmin öldüğünü duyunca çok üzülür ve bu konuya mesaj atarak kendisini öldürerek iremin yanına gider
İngilizce bir gün anlamına gelen nickiyle nette fink atıp onun bunun bilgisayarına girmektedir someday...
Bir gün büyük bir iş çevirmek ister!.. CIA ve FBI'ın internet sitelerini çökertmek için çalışmalara başlar!... İyidir hoştur arkadaş ama çok boşboğazlıdır!.. Elaleme haber verir çökerteceğim o siteleri, anasayfalarına da "Ladin was here" (Ladin buradaydı) yazacağım diye duyurur!.. Benim odamdaki sineklerin sayısını bilen CIA ve FBI düşer somedayın peşine! İzine Türkiye'de rastlarlar!...
Salı pazarından 2 kilo domates 1 kilo da biber alıp evinin yolunu tutmuştur onların aldığı istihbarata göre aradıkları azılı hacker!..
Pazarda kafasına 20 mermi sıkmak suretiyle feci bir şekilde katlederler buldukları adamı...
Onların siteleri çökmüştür maxi'nin ise soneday'ı yanlış anlama yüzünden güme gitmiştir... Başımız sağolsun...
İstanbulda yaşamakta olan Ata'nın canı çok sıkılmıştır biraz dolaşmak için dışarı çıkmıştır.Dalgın dalgın yürürken bir bakar karşısında bir adam koşarak gelir arkasındada bir kadın ''tutun tutun çantamı çaldı die'' Ata üzerine gelen adamın üstüne atlar yere düşen adamın üstünde olan Ata adama yumruk atmaya baslar adamı iyicene döven Ata onu etkisiz hale getirdiğini sanar ve üstünden kalkar elindeki çantayı kadına götürürken birden belinde sıcak bir sey hisseder ve kalleşçe sıtrından vurulmuştur ve halk kahramanı ata mefta....
Ata Ata Ata.. Beni Unuttun Bakıyorum da..
Kafasından Senaryolar Üreterek Tüm Maxicep Üyelerini Öldüren Ata Yalnız Kalmıştır..
Ya da O Öyle Sanmaktadır..
Fakat Onunla Başedebilen Ve Öldürmeyi Unuttuğu Biri Vardır..
MSinaL..
MSinaL El Çabukluğuyla Hemen Mesajında Ata'yı Öldürür ve Kurtulur..
-Msnden görüşüyorduk, bana soygundan bahsetti... Onu engellemek için elimden geleni yapıyordum...
-Neden polise haber vermediniz?!
-Onu çok severdim, iyi bir insana benziyordu... Yanılmışım meğer... Kısacası onu engellemek için elimden geleni yapıyordum... Ama sanırım benim polise haber vereceğimden şüphelendiğinden dolayı ayrıntıları paylaşmadı benimle... Ben de vazgeçtiğini düşünmüştüm... (Gözyaşlarını tutamaz Ata...) ... İyi bir insana benziyordu......... Farketmeliydim.... Her şey benim yüzümden.......
-Üzülmeyin lütfen karpuz değil ki kafasına vurarak anlayasınız... Gidebilirsiniz, teşekkürler...
Ata'nın konu dışında açtığı konuda birebir yazdığı bu metne gelen yorumlar olayın tüm Türkiye'de yarattığı gibi şiddet ve öfke doludur!
-Nasıl da farkedemedik?! CEREN
-Allah belasını vermiş neyse ki!iremm
-Bunun gibilerin cesedini de parçalamak lazım! mervank ve 35caldion
-Ben her zaman şüphelenmiştim zaten... DiaBLoS
-O mermileri kafasına değil..... Neyse... Ölenlerin arasında 1 yaşını doldurmayan bebekler var arkadaşlar ya! Bu nasıl bir şeytanlıktır! seli84
-Benim yüzümden... Daha fazla dayanamayacağım... Hoşçakalın arkadaşlar! Sizi tanımak güzeldi! Ben intihar ediyorum! (praetor282)
Vay Hain..
İntikamım Acı Olacak ATAAAAAA
praetor sende ne cevherler varmış maşallah...sinema filmi yazmayı düşündün mü hiç...maşallah o kadar uzun yazmışsın ki sabır gerek okumaya...
bu oyun için yorumum da; komik olmuş gerçekten ama kıyıpta öldüremiyorum ben kimseyi o yüzden katılmadım hiç oyuna...
Sen Göreceksin Ata İntikamım Acı Olacak..
2-2 mi Oldu Klasman?
Görüşeceğiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?