- Biraz Ciddi Olalım. Lütfen!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kǔr Şâd

Üye
Arkadaşlar ilginiz için çok teşekkür ederim. Evet ülkemizde ne yazık ki çok kötüye bir gidiş bulunmakta bu duruma çok üzülüyorum. Hiçbir kişi veya kişiler tarafında değilim tamamen hür kendi düşüncem. Daha yazacak bir çok durum var fakat söylemeye gerek yok, bu konuşmalarımız , konuştuğumuz kişilerin kulağına gitmedikten sonra pek bir değer kazanmıyor. Ama bilmeliyiz ki bu gidişimiz hayırlı değil.

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
bu gercekten gittikçe acaliyipleşip sacmalıga dönüşen bi konu.Bi kız erkek arkadaslarla birlikte bi kafeye gittik. biraz ucuz falan ama bnm hosuma giden mekan.Kızlar 5-10 dk sonra sıkılmaya basladı sonralarda da artık dedim noluyor size diye onlarda daha onca mekan varken niye buraya geldik diye.Ya noluyorsa artık su pahalı bu iyidir flan cok sacma seyler bunlar.Benim cebimden para eksik olmaz ama marka takıntım yoktur ne hosuma giderse alırım ister cok ucuz olsn ister cok pahalı.
Mesala en önemli konulardan biri bence insanların evliliği küçük birşey olark görmesi.Kızların birşey isteyipde alınmadıgı zaman hemen tafra yapması ve bundan sonra olusan kavgalarda ta bosanmaya kadar giden cok evlilik gördüm ben.Eskiden insanlar köyden şehire geldikleri zaman adam en ücra köşeden ucuz ev alır ve evinde sadece yatağı yorganı ve bir iki mutfak esyası olurdu.Kadın da hüc düşünrmüydu ben bu evde yasayamam diye.Ama simdi mümkün değil gibi birşey bu.İnsanlar artık mutlu olmayıda bilmiyor illaki para olacak baska birsey değil.

• Beğen
Tepkiler: India

artismiyimneyim

Üye
Diline sağlık kardeşim ya.Helal olsun vallahi,ne güzel konuya değindin.Keşke herkes senin gibi 17 yaşında olup bu mantığa burunse...

Kǔr Şâd

Üye
Sağol dostum, hepimizin düşünmesi gereken konular bunlar.

• Beğen
Tepkiler: onurgunay35 ve Tuba.Erva
lBnymnmrcNl

lBnymnmrcNl

Üye
Çok Doğru Kardeşim Müslüman Olduğumuzu Unutmaya Başlıyoruz Halbuki Bu Vatan İmanla Kazanıldı

Kǔr Şâd

Üye
Vatan - İslam ayrımı yapan kişileri zaten anlamamız çok güç. Biz - ki Vatan aşkına İman gücümüzü katıp Dünya'ya karşı gelmişiz. Bunun daha açıklaması olamaz.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Şimdi güzel bir konuya değinmişsin. Ama bir konuda biraz kendinle çelişiyorsun. Burger King olayında mesela; Şimdi diyosun ki insanlar paralarını böyle yerlere veriyorlar özellikle kızlar diye ama sen de o eleştirdiğin Burger King'e hizmet ediyorsun bu yaşta iş hayatına atılman çok güzel ama madem bu kadar önemli senin için neden bir kebapçı veya dönercide çalışmıyorsun da yabancılara hizmet ediyorsun ? Herkesin havalarda olduğu konusuna katılıyorum malesef öyle tahammül edemiyoruz hiçbirşeye, ama şimdi kimse marka kullanmayı eleştirmesin. Hepinizin telefonları yazıyor. Nokia/Samsung vb. bunlar zaten yabancı sermaye eğer yabancı mal kullanamayacaksak o zaman hiçbişey almayalım, evinizdeki tvlere elektronik eşyalara bakın kaç tanesi türk malı ? Bu işin müslümanlıkla da alakası yok bence biz halkımızı eleştirmekten çok, önce kendimize bakmalıyız ne üretebiliyoruz ne yapabiliyoruz diye. Yabancı mal elbetteki kullanıcaz, marka elbetteki giyinicez, tıpkı diğer ülkeler gibi ama biz de üreticez kaliteyi yakalicaz ki o zaman herkes yerli malını kullanmaya başlar, biz üretmezsek ya da kendimiz kalite olmayı başaramazsak da kaliteye yönelen insanları bunun için suçlamaya hakkımız yok. Biraz realist olalım lütfen.

• Beğen
Tepkiler: maxirabit
u_cosar

u_cosar

Üye
sonuna kadar haklısın

'Lorelai

'Lorelai

Üye
Gerçekten çok iyi anlatmışsın şu durumu. Ellerine sağlık .

omerynd

omerynd

Üye
herkes çok güzel yorumlar yazmış hepsini çok begendim. Haklısınız ne yapacağız bu lüks düşkünlüğüyle hiç bilmiyorum

Kǔr Şâd

Üye
Şimdi diyosun ki insanlar paralarını böyle yerlere veriyorlar özellikle kızlar diye ama sen de o eleştirdiğin Burger King'e hizmet ediyorsun

Güzel bir soru, fakat şunu söylemeliyim ki, insanlarımız şu anda işşislikten bıkmış bir halde evde otururlarken benim iş beğenmeme gibi bir lüksüm olamaz. Yaklaşık 9 aydır oradayım ve bana verdiği imkanlar sayesinde geçiniyorum. İmkanları söylemek istemem reklam olmasın.

Lina_TR

Lina_TR

Üye
helal okuyup dikkate almamız gereken bi konu

arslansem

arslansem

Üye
Adamsın :oke:

Kǔr Şâd

Üye
Sağolun arkadaşlar.

kankka

Üye
kardeşim çok haklısın bende 16 yaşındayım ama bizim ilk başta kendi içimizdeki pislikeleri halletmemiz lazım bence özelliklede MEDYA!.gençlerimiz neredeyse tamamını etkisi altına almış olan tv dizileri küçük sırlar,çocuklar duymasın yada artık heerneyse tamamen bir özenti ve 18 yaş özgürlük sendromu aşılıyorlar bizlere ve dahada önemli ibadetlerden soğutuyorlar onları onlara kuran-ı kerim aşılıyacaklarına futbol gazetesi okumayı aşılıyorlar sonumuz hayrola:aman2:

• Beğen
Tepkiler: India
India

India

Üye
çok haklısın yoldan 10 kişi tutup şahadet getir desen o nedir diyecek :dry:

Kǔr Şâd

Üye
Teşekkürler arkadaslar. Birileri bizim sayemizde aydınlanıyorsa ne mutlu bizlere.

Kǔr Şâd

Üye
Konu hakkında daha çok destek ve yorum beklerim !

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Kutluyorum seni dostum! :oke:
Sakın ha yaşını sorun yapıp içindekileri söylememe moduna girme :)
Çok önemli kaygan bir yapıya değinmişsin , dolayısıyla ders alınacak hatta ve hatta kesinlikle düzeltilmesi gereken bir konuya değinmişsin! Tekrar kutluyorum!

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
teşekkürler çok..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt