- Biraz Ciddi Olalım. Lütfen!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kǔr Şâd

Üye
- Biraz Ciddi Olalım. Lütfen!
Öncelikle söylemeliyimki konu tamamen bana aittir. Aslında paylaşım ve eklenti olmayacak. Sadece yazı.

Son günlerde insanlar iyice garipleşti. Ufacık bir kıvılcımdan yangın çıkartmayı başarıyorlar, herkes bir havalarda. Herkesin derdi para ve güç olmuş. İnsanlar sürekli afallaşmanın peşinde. Bu duruma çok üzülüyorum.

Burger King gibi yoğun bir iş yerinde çalısıyorum. Yaklaşık 9 ayda binlerce yüz tanıdım. Binlerce insanla konuştum. Binlerce muhabbete tanıklık ettim. Belki daha 17 yaşında olabilirim ama söyleyeceklerim ilginizi çekebilir.

Kızlar özellikle, iyice özentilik moduna girdiler. Babasının ne zorluklar ile evine getirdiği üç kuruş parayı alıp, Burger King'de yemek yiyip, face durumlarına @Burger. yazacak kadar düşük bir duruma geldiler, kendilerince hava yapıyorlar açıkcası. Kalite merakları aldı başını gidiyor. Yurt dışı şirketlerin gençlerimizin beynini yıkamaları, sürekli kalite kalite diye bağırmaları ve gençlerimizin ise bilinçsiz bir şekilde paralarını bunlara vermeleri beni çok üzüyor.

Ülkemiz ayrılmaz bir bütündür. Fakat ülkemizin ayrılmaz olmasının sebebi bu gün bu ülke için yaşayan, bu ülke için gayret gösteren insanlardır. İnsanlarımız kandırılıyor, televizyonlardan ve gazetelerden alınan haberler ile korkutuluyoruz. Susturuluyoruz.

Gençler, lütfen kendinize gelin artık. Onda Adidas var bende Nike var, o Fenerli ben Galatasaraylı kavgasına girmeyin. Lütfen artık çocukluk döneminizi bitirin. Bazı olguların kavramlarını anlayın.

Özentilik döneminizi bırakın. Justin Bieber ve Awrel ( her neyse artık ) sevdanızı bırakın. Serseriliği bırakın. Boş olmayı bırakın. Çalışmamız gerek beyler!

Türk , Müslüman olduğunuzu unutmayın. Onlarca şehit varken siz Amy gibi bir sanatçıya üzülüp onun resimlerini profil resmı yapıyorsunuz. Onlarca sehit varken hala vefat eden zenci kız için üzülüyorsunuz. Arkadaşlar, kendimize gelelim. Lütfen!

• Beğen
Tepkiler: Incubus, TheExplorer, FatoŞ ve 23 diğerleri

evren3461

evren3461

Üye
Çok güzel bir konuya değinmişsiniz Teşekkürler..

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
:good:

xserhatx

xserhatx

Üye
Helal kardeşim :oke:
Aynen Şu fener galatasaray kavgasına deli oluyorum ulan maç olur biter gs yense yada fb cebine paramı gircek ?
Benim arkadaşlarım da var galatasaraylı yok fenerlileri doğrarız fenerlilere ana avrat küfür etmeler.
marka diye gavur mallarına 100 150 milyon para verirlrr okuldan 10 15 milyon para istediklerinde yok olm para mara derler eğer gerçekten olmasa insan biraz utanır be..
milletimiz böyle olmaya başladı. biri yolda düşüp ölse ardımıza bile bakmayacak duruma geldi. daha çok istanbul böyle
Eğer kastamonuya gitme durumum olsa gözümü kırpmadan gider yerleşirim zaten ordan geldik istanbula

• Beğen
Tepkiler: spy ghost
technoblue

technoblue

Üye
:hmmm:alkis

mangdaşire

mangdaşire

Üye
helal olsun kardeşim tam benim düşündüklerimle ilgili konu açmışsın.çevremdeki şeylere bakıyorum ingiliz,alman,amerikan,israil malı.pahalı olan ve yabancı olan herşey popüler olmuş.paralarımız başka ülkelere gidiyor,yakında belediye başkanlarımız,başbakanlarımız bile yabancı olacak.insanlar birbirini hiç düşünmüyor.uzun bir zaman önce ailemle sakaryaya gitmiştik,yolun biraz ötesinde kör bir adam vardı,bir yakınıyla birlikte karşıdan karşıya geçmeye çalışıyordu.arabanın biri jet gibi geliyordu,tam karşıdan karşıya geçecekti araba hiç yavaşlamadı kör adamı ezecekti.kırmızı ışıkta bile geçiyorlar.insanlar çıldırmaya başladı birbirini kesiyor.beyinlerimiz yıkanıyor.yakında savaş çıksa kimse tenezzül edip de bi g.tünü kaldırmayacak.insanlar artık herşeyi kendileri için yapıyorlar.yazık çok yazık...

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
17yasndayn dye belirtmssn ya.keske her yastn bukadar mantkli dusunebilse

• Beğen
Tepkiler: sublieutenant, Dafny ve Nef'i
Nef'i

Nef'i

Üye
Öncelikle eline sağlık,çok haklısın gençlik özenti olmuş ,amerika gençleri ele geçirmeye çalışıyor Türkiyedede genç nüfus fazla olduğundan bir kaç senedir amerikanın dükkanları bayağı arttı
2 senede onlarca avm açıldı,herkes birbirinin zihnine birşey sokmaya çalışıyor.Özellikle Türkiyenin müslüman olduğunu unutmamamız gerek
geçmişte Müslüman olmayan ülkelerin topraklarımızda yaşamasına izin verdik ama nankörler tüm Türkiyeyi ele geçirmek istiyorlar.

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
zaten bu bilincle yasansa hicbirsey olmazda.özentilik aldi basini gidiyor.yazik

• Beğen
Tepkiler: Nef'i

enkazcı

Üye
17 yaşında bile olsanız çok güzel bi konuşma bu abi çok ama çok haklısınız.şimdi kızlar o babalarının kazandığı ama öyle kolaylıkla değil ne zorlukla kazanıp onları okutabilmek için emek sarfediyorlar.bu kızların yaptığına bak..

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Aklın yaşta olmadığını bir kez daha gördük.
Senelerdir bu konulara değiniliyor,ve yine senelerdir insanlarımız aynı hatayı yapıyor.Kandırılıyor.ve bile bile,isteyerek kanıyorlar.
Evet çalışmıyoruz,gerçekten Kocaman bir Hiç üretiyoruz.Durum çok üzücü.Fakat Üzülmek yetmiyor.
Siz kalabalık bir yerde yaşıyorsunuz ve hergün binlerce farklı yüz görüyorsunuz ve özenti,marka düşkünü gençler olduğunu söylüyorsunuz.
Benim ikamet ettiğim ilde Mc donalds-Kfc-Burger vs yok, günde 3-5 farklı yüz görmeme rağmen söylediğiniz durumun aynı geçerli maalesef..İnsanlarınmız TV den Bilgisayardan kopamadığı sürece bu durum geçerli olacaktır.Yazık yazık diyorum ve duyarlılığınızdan dolayı size teşekkür ediyorum.

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
17 yaşında bile olsanız çok güzel bi konuşma bu abi çok ama çok haklısınız.şimdi kızlar o babalarının kazandığı ama öyle kolaylıkla değil ne zorlukla kazanıp onları okutabilmek için emek sarfediyorlar.bu kızların yaptığına bak..

olay kiz erkek mevzusu mu sence .olay bu özenti yerler bile degil.ona bakarsak okadar özenti genclerimiz var ki.emo zart zurt derken Türkcemizi bile kullanmaktan acizler.bikactanesini bile uyarp kurtasak kar..buarada ugurcan yasini gectm bence hayata erken atilmaninda görmeninde tecrübesini yasiyosun sen.tekrar taktir ettim

• Beğen
Tepkiler: Nef'i
'Patron

'Patron

Üye
Türk , Müslüman olduğunuzu unutmayın. Onlarca şehit varken siz Amy gibi bir sanatçıya üzülüp onun resimlerini profil resmı yapıyorsunuz. Onlarca sehit varken hala vefat eden zenci kız için üzülüyorsunuz. Arkadaşlar, kendimize gelelim. Lütfen!

'amyyamyyy :((( ' diye durum guncelleyenı gordum yazık. şurda 13 şehidimizin acısı dinmeden..

spawn92

Üye
çok haklısın kardeş bizde öğrenci evinde kalırken burger'dan yerdik( tüp bittiği zaman) ilkokula giden çocuklarla dolu olurdu hep. Güzel olsa neyse ama gerçekten çok kötü bir tadı var millet nasıl yiyor hergün anlamıyorum

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Helal olsun sana kardeşim ellerine kollarına sağlık...

India

India

Üye
"Türk , Müslüman olduğunuzu unutmayın. Onlarca şehit varken siz Amy gibi bir sanatçıya üzülüp onun resimlerini profil resmı yapıyorsunuz."

çok doğru bir konuya değinmişsin

PureFood

PureFood

Üye
Bide bu Amy çıktı harbiden durum güncellemelerinde.

Yapcak bişey yok bizim millet böyle ama son yıllarda bu yurtdışı malları arttı falan herşey bozuldu..

jeosalih

jeosalih

Üye
dostum eline sağlık. İlave edecek yada yorum yapılabilecek bir nokta bırakmamıssın.

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Eline, Yüreğine Sağlık ..

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
kesinlikle katılıyorum ben bu yaşıma kadar marka giymedim bundan da yadırgamadim pazara gidip 10 liralık ayakkabı aldım kimse bana aaa bu pazarda satılan 10 liralık ayakkabı mi diye sormadılar kıyafet saç ayakkabı modern olabilir kafalar modern olmadıktan sonra boş ünlü futbolcu saçını değişik saçma sapan yaptı diye kaç tane genç saçını öyle yaptı bu belki en basiti olabilir ama insanı büyük şeylere götüren küçük şeylerdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt