Bırakın Youtubeyi Skyfireyi Youtubenin Alternatifi Burda Hemde Programsız

haltie

Üye

İstediğini güzelce anlatırsan olur herkes yardım eder.Kullandığın tabirler rencide edici yanıltıcıydı.Neden rezil olalım onu anlamadım bence senin amacın farklı.Hakaret ve küfür dışında bir çok mesaj silinir ve onlar vardı sende.
FORUM KURALLARI

Eleştirini istediğini güzelce ifade edersen sorun yok herkes yardımcı olur.Ama yine saygı kavramı sizde yok rezil olacaksınız vb hoş olmayan tabirler kullanmışsın.Birde konudan yararlanan onlarca insan var yapılamayan olmayan bir durum olsa konu kaldırılır.

Şimdi Mehmet abi yukarıda yine anlatmış yapman için eğer konu dışında mesaj yazarsan yine silinecek bu sen değil herkes için geçerli

asder_fs

Üye
Yararlı bi paylaşım sağol

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim

Bende nokıa 5800 var real playere giriom ama tarif ettiğiniz gibi birşey yok bi yardım ederseniz sevinirin şimdiden herkese teşekkürler:d

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İlk baştaki linke telefonun kendi tarayıcısından girdin mi kardeşim

kartoncu

Üye
Mehmet kardeş çok teşekkürler elinize sağlık
video indermede sorun yokta izlemeyi bir türlü bulamadım play simgesi aktif olmuyor yardımcı olursanız sevinirim...

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Stream seçeneği olur playın altında stream hi reg diye konu başında resimde görülüyor ordan izleyebilirsin kardeşim

gewa

Üye
gerçekten güzel teşekkürler.

fmu_07

Üye
usta tamada nasıl girecez buna programmı var basıl olcak

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kardeş en üstte link var telefonun tarayıcısıyla gir o linke

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim

iyi oldu bu ya sıkılmıştım programlardan

Tako41'

Üye
ya bu on numaraymış programla falan fıstık ne uraştırıyolar bizi.d

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aynen öyle kardeşim

bak şimdi konudaki ilkcümleler ile su andaki cümleler farklılaştı..şimdi diyorsun ki en başkati linke gir telefonundan ..bunun bir link oldugunu ve bu linke teleofnla girilecegini en basta söyleseydın bence daha anlaşılır olurdu ama sanki bir program gibi anlatman biraz karmasıklıga sebep oldu..evet telefonum n958gb bunun doğru oluğ olmadıgından şüphe etmişsin..sahibi olmadıgım bir şeye neden shaipmişim gibi davranayım ? böyle bir komplexim yok ama bu düşünceye sahip olmuşsun demek send evar böyle bir komplex..her neyse verdigin link ile telefondna wireless ile baglandım ve bi sıkıntı cekmeden giridm videolara vs vs..yani welhesılıkelam paylaşımın için tşkler.