Bırakın Da iremm Selam Verebilsin Şu Foruma Ağız Tadıyla!..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bırakın Da iremm Selam Verebilsin Şu Foruma Ağız Tadıyla!..
Evet! Haydi gelin biraz nostalji yapalım!..

Ne kadar da tatlı değil mi Böyle pek bir efendi, uslu...
Tabii öyle olmadığını ilerleyen günlerde forum ahalisi görecektir
Forumumuza bir yaramaz gelmiştir!..
Bilin bakalım kim?
iremm

Küçük irem forumumuza iştirak ettiği 13 Ocak 2008'den sonraki günlerde kah konu dışında emeklemiş kah mizah bölümünde derken 8. konusunda konuşmayı öğrenmiş ve foruma hitabederek üstteki mesajı yazmıştır ağabeylerine ablalarına. (24.01.2008)
Elbette minik irem yanlış yerde açmıştır konuyu ve konu hemen taşınmıştır.
Ona ilk cevap yazan Nazy ve mservank olmuştur ve tesadüf o ki ilerleyen günlerde en çok muhattap olacağı kişiler de yine onlar olacaktır.
Konuşmayı yeni öğrenen irem o günlerde ve ilerleyen bir süre içinde büyük büyük yazmakta, bağırmaktadır foruma

Foruma gelen iremm hanımın ne kadar yaramaz olacağı, forumda ne kadar tanınacağı, şiddetli tartışmalara gireceği ve sevileceği daha foruma selam verdiği konudan bellidir!!!
Zira selam verdiği konusu 21 sayfada 205 cevap almış, şiddetli tartışmalara sahne olmuş ve nitekim o zamanların yöneticisi ousahin arkadaşımız tarafından kilitlenmiştir
Halbuki minik irem yalnızca selam vermiştir

Ama irem bu, uslu durmaz ki!..
31.03.2008'de foruma 3 gün girmediği için bir kere daha selam vereyim der.
Sonuç aynı
8 sayfada 74 cevap ve kilit
Bu ikinci selam konusuna da ilk mesaj, tesadüf o ki, son açtığı selam konusuna ilk cevap veren alperenbuğra tarafından, aynı cümlenin kurulması suretiyle verilmiştir!
Pek değişken biri değil sanırım alperenbuğra arkadaşımız

31.03.2008, 13:32
Hoşgeldiniz Irem Sultan
16.11.2008, 11:15
Hoşgeldiniz iremm sultan
8 ay geçmiş ama alperenbuğra'dan gelen tepki aynı

Selam deneme 1: http://www.maxicep.com/gereksiz-mesajlar-ve-deneme-mesajlari/slm-ben-iremm-88288.html
Selam deneme 2: http://www.maxicep.com/gereksiz-mesajlar-ve-deneme-mesajlari/slmmmmmmmmmmm-120285.html

Sonuç olarak siteye ağız tadıyla bir selam verememiştir irem...

Şimdi yine bir deneme yapmış

Selam deneme 3: http://www.maxicep.com/hosgeldim-hosgeldin/slm-ben-iremm-2-a-4-175192.html#post1128518

Haydi hayırlısı
İnşallah bu sefer ağız tadıyla bir selam olur da kilitlenmez konusu, yemezler MaxiCep sakinleri birbirini konuda

DiaBLoS

Admin
İremm bakalım neler diyecek meraklanmıyor değilim açıkcası

Zaten açtığı konular hep hit oluyor Böyle bildim böyle söylerim

Yahu gelene hoşgeldin; gidene hoşçakal, uğurlar ola denir. Ne var ki bunda

iremm

Üye

Öncelikle şunu belirteyim praetor üşenmemiş baya bi araştırma yapmış teşekkür ederim...Hatırlamak güzel oldu bazen bende şöyle eski konularıma göz atıp nostalji yapıyorum maxide geçirdiğim hergün benim için çok değerli bu konudanda anlıyorum ki maxide geçirdiğim hergün sizin içinde öyle değerliymiş teşekkür ederim tekrar...

gelelimmm yazdıklarınaaa

yok canım sizdeee yaniii konum kilitlenmez mrk etmeyin yani inş. öyle olur

Ve son olarak maxiyi bana bu kdr sevdiren değerli üye arkadaşlarıma bu konuyu açarak yazının en başından itibaren yüzümde tatlı bir tebessüm sağlayan arkadaşım praetor a çok çok çok teşekkür ediyorum...Daha nice böyle güzel anılarımızın paylaşıldığı konuları görmek dileğiyle

iremm dedinizde aklıma şahan geldi...neysee

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Süper Olmuş

begümm

Üye
ya bu iremi nie bu kadar çok seviyosunuz kızda şeytan tüyümü var nedir gıcık kız (şaka şaka bnm cnm o yha ) yazılarının büyük olmasına niyeyse hiç şaşırmadım normal yazısıda doktor yazısı gibi yazdıklarını henüz kendisinden başka okuyabilen yok(kuzen alınmadın dimi)

iremm

Üye

benim yazımmı doktor yazısı gibiymiş hadibehhhhh...ama şöyle birşeyde var zeki insanların yazısı genellikle öyle oluyormuş bknz einstein

begümm

Üye
benim yazımmı doktor yazısı gibiymiş hadibehhhhh...ama şöyle birşeyde var zeki insanların yazısı genellikle öyle oluyormuş bknz einstein

hmnde tilkiliğine kullan ztnn
sen yok musun şeytana değil pabucunu ters giydirmek giydirmezsin bile

Anıl Umut

Emekli Yönetici
iremsiz forum olmaz
güzel araştırma praetor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...