Bir Yarışma Için Görüş Ve önerilerinizi Alabilir Miyim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
Bir Yarışma Için Görüş Ve önerilerinizi Alabilir Miyim?
Arkadaşlar yeni farklı güzel karizmatik bir yarışmaya var mısınız?

Sitedeki tüm üyelerimizin katılabileceği ve iştirakleriyle en karizmatik en yakışıklı en fotojenik arkadaşlarımızı seçelim ne dersiniz? Katılım iştirak olur mu acaba?

Sizlerden gelecek yorumlara göre yarışmayı düzenleyip düzenlemiyeceğimize karar vereceğiz.

Bunu ben şöyle düşündüm ama görüş öneri ve yorumlarınıza ihtiyacım var.

10-20 yaş arası
20-30 yaş arası
30 yaş ve üzeri

diye katagorilere de ayırıp 1. 2. ve 3. sünü seçeceğimiz güzel bir yarışma yapabilir miyiz?
Belirleyeceğimiz bir adrese katılacak üyelerimizin gönderecekleri fotoğraflar alt alta birikecek ve onlara birer numara verip Anket şeklinde bir uygulama ile oylamaya gidilecek ya da buna benzer bir oylama.

Uygun görülürse güzel bir yarışma olacaktır eminim.

Kurallarmız:

* 1 Adet fotoğraf 640x460 ı geçmesin (Sayfa çabuk açılsın diye )

* nick imiz veya ismimizi yazacağız (seçim için geçerli)

* Yaşımızı yazmayı unutmayalım (katagori için gerekli)

* Fotoğraf gönderme 15-20 gün sürecek

Sizler ne düşünüyorsunuz?Fotoğrafının yayımlanmasında mahsuru olmayan üyelerimizin iştirakiyle bunu yapabilir miyiz? Sizce nasıl olur?

yitik savaşçı arkadaşımızda organizeyi yapacak bizde yardım edeceğiz.

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
neden olması olabilir!!
bence 10-20 deilde 18 altı 18 30 30 ustu daha ii olru

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Gayet iyi olur..

chuancey

chuancey

Üye
ewet gayet iyi olur

e.m.r.e.c.i.x

e.m.r.e.c.i.x

Üye
bencede iyi olur ama 1. 2. 3. gibi 3 tane seçelim

15- 20 arası 1.belli 2. kim olur aceba................

Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
Bayan arkadaşlarımızda kendilerince bi sakınca görmezlerse tabii ki yarışmamıza iştirak edebilirler.

18 yaş altı
18 - 30 yaş
30 ve üstü gibi olabilir.

Bunların içinden her katagoride 1. 2. 3. seçilebilir. Ya da herbirinden 1. ler seçilebilir.

Shadowman07

Shadowman07

Üye
yarışma güzel ama bence gurur kırıcı olabilir..

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Ne de olsa bir yarışma, insanlar sanal alemdeki yarışmaya duygularını katmamalı. Amaç sitede bir etkinlik ne de olsa.

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
<div class='quotetop'>(Haberci &#064; May 13 2006, 11&#58;04 PM) [post=333880]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Bayan arkadaşlarımızda kendilerince bi sakınca görmezlerse tabii ki yarışmamıza iştirak edebilirler.

18 yaş altı
18 - 30 yaş
30 ve üstü gibi olabilir.

Bunların içinden her katagoride 1. 2. 3. seçilebilir. Ya da herbirinden 1. ler seçilebilir.
[/b][/quote]
tesekkurler

ewet bakalım eger herkes icin uygun olursa kimse buna bisi demezse guzel bisi olabilir

ghost aga zaten yarısmaya katılmak isteyen yada hem fikir olan bunu goz onunde bulundurur die dusunuyorum zaten eger ole milletin tipiyle falan dalga gecilecegini sanmam eger bole bisey oalcagını dusunuyosan

Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(G&#41;&#045;&#40;OST &#064; May 13 2006, 11&#58;12 PM) [post=333886]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
yarışma güzel ama bence gurur kırıcı olabilir..
[/b][/quote]

Biz dış güzellikten ve bir oyundan söz ediyoruz.
İnsan zaten yaradılış itibariyle en güzel varlıktır bunu tartışmıyoruz ve herkesçe de bilinir ki önemli olan dış görünüş değil insanın iç temizliğidir, duygularıdır hal ve hareketleridir.
Ayrıca gurur kırıcı herhangi bir girişime de izin vermeyiz zaten buna da gerek olmaz hepimiz ne için bunun yapılacağını da biliyoruz bir oyun bir eğlence den öteye gitmeyecek.
Bir arkadaşımla çok afedersiniz dalga geçecek onu aşşağılayacak hakir görecek vs vs brisi olursa zaten önce karşısında beni bulur. Sitemizde de böyle bir arkadaş şu ana kadar çıkmadı çıkmazda...
İçiniz rahat olsun...

yitik savaşçı

Üye
Oylamayı da tartışalım.

Avatar ve imza yarışmaları yaptık; bunlar gibi mi olsun?

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Evet, oylama onlar gibi olabilir. Ama; oy verme işlemini sadece yarışmaya katılanlar arasında olmasın, tüm üyelere açık olsun oylama. Memlekette seçme seçilme özgürlüğü var nasıl olsa.

Shadowman07

Shadowman07

Üye
ok o zaman sorun yok demektir..

Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(yitik savaşçı &#064; May 13 2006, 11&#58;52 PM) [post=333905]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Oylamayı da tartışalım.

Avatar ve imza yarışmaları yaptık; bunlar gibi mi olsun?
[/b][/quote]

Ben senin oylamana kefilim
ChavRash arkadaşımızın dedği gibi tabii ki tüm üyelerimizin iştirakiyle olmalı.
Fotoğraf gönderen olur göndermeyen olur ama oylama da isteyen her üyemizin tuz u bulunsun

a21a

a21a

Emekli Yönetici
Fotoğraflar eklendikten sonra, birisinin çıkıp herhangi biri hakkında espri yapıp dalga geçmesi ihtimali olacak
bu da kalp kırabilir.. yarışma kurallarında bu tür eğilimde mesaj yazanlara bir ceza uygulanabilir.
ikincisi; beğenilmeme durumu düşünülürse katılım az olabilir...
yinede iyi niyetli bir yarışma.. haberci abimizin dediği gibi önemli olan ruh güzelliğimiz...

ben katılırım..

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Herhangi birinin yüz şekli için espiri yapacak bir dengesiz olursa banlanmalı. Tabii ki bu yarışma gerçekleştirilirse.

Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
Yarışma olur mesajı çıkarsa yazışmalardan bend katılmayı düşünüyorum 18-30 arası

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Beklioruz sizleri

Shadowman07

Shadowman07

Üye
bende katılmayı düşünüyorum ama resim yok çekilmek lazım...

Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
Bakın aklıma ne geldi. Bu yarışmanın şartlarından birini de telefonla çekilmesini ve hangi telefonla çekildiğini de yazmak koşuluyla yapabiliriz.Bir fotoğrafla birkaç oyun birden oynanmış olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt