Bir Yarışma Için Görüş Ve önerilerinizi Alabilir Miyim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
guzel dusunce haberci abi
yapilirsa bende varim

ayrica yaslar; 10-20,20-30,30 üzeri seklinde dusunmussunuz...
fakat; 10-19, 20-29 ve 30 üzeri olursa daha ii olur..yoksa ben 2 kategoriye birden giriyorum (yaş 20)

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
<div class='quotetop'>(Haberci &#064; May 13 2006, 11&#58;04 PM) [post=333880]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Bayan arkadaşlarımızda kendilerince bi sakınca görmezlerse tabii ki yarışmamıza iştirak edebilirler.

18 yaş altı
18 - 30 yaş
30 ve üstü gibi olabilir.

Bunların içinden her katagoride 1. 2. 3. seçilebilir. Ya da herbirinden 1. ler seçilebilir.
[/b][/quote]

<div class='quotetop'>(jewel_ma20 &#064; May 14 2006, 03&#58;26 PM) [post=334217]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
guzel dusunce haberci abi
yapilirsa bende varim

ayrica yaslar; 10-20,20-30,30 üzeri seklinde dusunmussunuz...
fakat; 10-19, 20-29 ve 30 üzeri olursa daha ii olur..yoksa ben 2 kategoriye birden giriyorum (yaş 20)
[/b][/quote]

jewel_ma20 aha da bole olsun demistim haberci de bole olabilir die onaylamıstı beni

irun

irun

Üye
şahsi düşüncem; güzellik yarışması mantığıyla düzenlenen bi yarışmanın, maxicep olarak bize çok yakışmayacağıdır. (tv de falanda bu tür yarışmaları hep gereksiz bulmuşumdur.) Hem &#39;&#39;önemli olan ruh güzelliğidir&#39;&#39; deyip, hemde insanlarının dış görünüşlerinin yarıştırlması, çok anlamlı gelmiyo bana..

tabii bu şahsi düşüncem, çoğunluğun kararına uyarım...

yitik savaşçı

Üye
Evet; irun&#39;a katılıyorum.

Biz, "En sempatik kim?" ya da "Bu benim kardeşim olsun&#33;" yarışması düzenleyelim.

Hani insanlar bazen gördükleri yüzlere bir anda ısınıverirya o bakımdan...

Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
Benimkisi bir düşünce idi sadece. Sizlerden gelecek önerilere göre bunun ismi de değişir şekli de Bunun ismi karizma da olabilir en sempatik en cana yakın, güven verici duygusal insan vs vs de olabilir.
İnsanları yarıştıralım güzellik yarışması gibi olsun vs böyle bi düşüncemiz zaten olamaz.

yitik savaşçı

Üye
En güzel poz; en etkileyici bakış, en güzel gülümseme bile olabilir...

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
<div class='quotetop'>(Haberci &#064; May 14 2006, 05&#58;49 PM) [post=334300]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Benimkisi bir düşünce idi sadece. Sizlerden gelecek önerilere göre bunun ismi de değişir şekli de Bunun ismi karizma da olabilir en sempatik en cana yakın, güven verici duygusal insan vs vs de olabilir.
<span style="font-size:14pt;line-height:100%">İnsanları yarıştıralım güzellik yarışması gibi olsun vs böyle bi düşüncemiz zaten olamaz.</span>
[/b][/quote]

Demişsin ancak bu yarışmanın ona doğru kaymayacağını kimse söyleyemez değişik sonuçlar doğurabilir&#33; Böyle bi yarışma düzenlenirse istenmeyen hoş olmayan yorumların yapılacağı kanaatindeyim&#33;

Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
Bu konuyu kapatıyorum o zaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt