Öneri Bir veda da benden olsun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asigsasi

asigsasi

Üye
Kardes bu android filan bakma symbian olsaydi simdi samsung htc filan hepsi symbian olurdu iphone diye birsey olmazdi ahh su elop symbian birakmak buyuk hata :(
symbiani yerin dibine sokan zaten elop gittiği yeri kurutur :)

• Beğen
Tepkiler: apache61 ve Silinen Üye 2480407

0MG90

0MG90

Üye
Hayırlı olsun, iPhone kalitesini tat:)

• Beğen
Tepkiler: apache61

apache61

Üye
    Konu Sahibi
Kardes bu android filan bakma symbian olsaydi simdi samsung htc filan hepsi symbian olurdu iphone diye birsey olmazdi ahh su elop symbian birakmak buyuk hata :(
Aslına bakarsan bende bu kadar uzun süre symbian kullanmış biri olarak söylüyorum sybianı bu ios veya android durumunda hayal edemedim hiç bi zaman komple arayüz değişecekti alt yapısı kodları değişecekti dolayısıyla uygulamalar değişecekti uzun işti . Ama şunu ben hep söyledim android ne kadar güzel görünsede hiç bir zaman gözümde güvenli yada stabil bir sistem yerini alamadı . Bu haldeyken bile symbian belle androidden daha stabil ve güvenli duruyor . Öyleki android bir telefon alan bir kişi iki güncelleme sonra destek alamaz hala geliyor donanım yetmiyor . Ama iphone 4 bile ios 7.1 alıyor aradaki fark dağlar kadar ..

Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
benim n8im 3 yıldır güncelleme alıyor bazen uygulama hatalarını düzeltme güncellemesi de geliyor tel 4 yıllık yalnız :)

• Beğen

apache61

Üye
    Konu Sahibi
benim n8im 3 yıldır güncelleme alıyor bazen uygulama hatalarını düzeltme güncellemesi de geliyor tel 4 yıllık yalnız :)
Sistem güncellemesi dışındakiler her tele gelebilir ama mesela şu anda s3 e kitkat gelicekmi gelirse stabil olacakmı sıkıntı :)

Emre

Üye
Bugün nokia 603 yok etim parça parça yaptım
nokia lumia satım.
Yoluma yarın ya sony ya htc ile devam edeceğim.
Elveda symbian laneti.
Ve selop

• Beğen

apache61

Üye
    Konu Sahibi
Bugün nokia 603 yok etim parça parça yaptım
nokia lumia satım.
Yoluma yarın ya sony ya htc ile devam edeceğim.
Elveda symbian laneti.
Ve selop
Sen biraz sert veda etmişsin yalnız alıcaksan üst modellerden alki güncellemen be hız keyfin garanti olsun :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

Emre

Üye
  • Beğen
Anußis

Anußis

Üye
Symbianı hatırlatmayın yav öğrencilik zamanlarıma dönüyorum sevgilime resti çekip ayrıldığım zamanlar 100 mesaj gelmiş oluyordu sabah kalktığımda symbian donuyordu :D okuyamıyordum mesajları hey gidi hey

• Beğen

apache61

Üye
    Konu Sahibi
Symbianı hatırlatmayın yav öğrencilik zamanlarıma dönüyorum sevgilime resti çekip ayrıldığım zamanlar 100 mesaj gelmiş oluyordu sabah kalktığımda symbian donuyordu :D okuyamıyordum mesajları hey gidi hey
Hahah havalara bak yav :)

• Beğen
Tepkiler: Anußis
Anußis

Anußis

Üye
Hahah havalara bak yav :)

ne havası kardeşim :) n8'i bende kullandım hatta en sevdiğim cihazım diyebilirim , belle'den önceki yavaşlığı çıldırtıyordu ama :) birde gümüş renkti benim ki menü tuş ışığının kronik yanlara taşması gibi problemleri vardı ama olsun

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
hayırlı olsun güzel seçim.

• Beğen

apache61

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı olsun, iPhone kalitesini tat:)
ne havası kardeşim :) n8'i bende kullandım hatta en sevdiğim cihazım diyebilirim , belle'den önceki yavaşlığı çıldırtıyordu ama :) birde gümüş renkti benim ki menü tuş ışığının kronik yanlara taşması gibi problemleri vardı ama olsun
hayırlı olsun güzel seçim.
Omg eyvallah kardeşim .
Anubis benimde öyleydi n8 im bi gün babamdan ödünç aldığımda birisi dönüp n8 mi o yok artık demişti çok güzeldi o zamanlarım :)
Teknoloji baronu çok sağol teşekkür ederim .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt