semihk88 Üye Emma-Watson' Alıntı: Sevindim valla teşekkür ediyorum tekrar Allah razı olsun Genişletmek için tıkla ... Ben teşekkür ederim, inş çözülür senin sorunun da
Emma-Watson' Alıntı: Sevindim valla teşekkür ediyorum tekrar Allah razı olsun Genişletmek için tıkla ... Ben teşekkür ederim, inş çözülür senin sorunun da
Furkan Emekli Üye Emma-Watson' Alıntı: vodafone gidip microsim istiyorum diyeceğim? Pek sanmıyorum çözüleceğini fakat deneyeyim yarın Genişletmek için tıkla ... Bu sorun operatörden kaynaklı. Bildiğim kadarıyla da sadece Vodafone'da var. Farklı bir operatör kullanırsan sorun düzelir.
Emma-Watson' Alıntı: vodafone gidip microsim istiyorum diyeceğim? Pek sanmıyorum çözüleceğini fakat deneyeyim yarın Genişletmek için tıkla ... Bu sorun operatörden kaynaklı. Bildiğim kadarıyla da sadece Vodafone'da var. Farklı bir operatör kullanırsan sorun düzelir.
0MG90 Üye Doğru aklıma geldi bak. DH'deki kulüpte Vodafone ve Avea kullananlar sorunlar yaşıyor. Operatör kaynaklı da olabilir.
Doğru aklıma geldi bak. DH'deki kulüpte Vodafone ve Avea kullananlar sorunlar yaşıyor. Operatör kaynaklı da olabilir.
Emma-Watson Üye Konu Sahibi Turkcellin iyi bir internet tarifesi varsa geçebilirim şu microsimi deneyeyimde
Furkan Emekli Üye Emma-Watson' Alıntı: Turkcellin iyi bir internet tarifesi varsa geçebilirim şu microsimi deneyeyimde Genişletmek için tıkla ... Bana Turkcell'den mesaj geldi. Her yöne 500 dakika konuşma ve 2 Gb internet 25 lira. Ama internet her yöne değilmiş
Emma-Watson' Alıntı: Turkcellin iyi bir internet tarifesi varsa geçebilirim şu microsimi deneyeyimde Genişletmek için tıkla ... Bana Turkcell'den mesaj geldi. Her yöne 500 dakika konuşma ve 2 Gb internet 25 lira. Ama internet her yöne değilmiş