Xperia Z2 G3'ten üstün bir cihaz. Şöyle üstün G3'te 2k ekran var ama bu çözünürlüğe ne doğru düzgün batarya dayanıyor ne de cpu+gpu ha normal kullanımda her türlü götürür seni iki cihaz da zaten genel olarak pişman etmez. LG G3 ısındıkça performansı düşen bir telefon bunu incelemelerde söylediler yani telefon oyun oynarken baya ısınıyor bu sıkıntı değil ancak bu ısınma oyunlarda ufak tefek performans kayıpları yaşatıyor zaten bıçak sırtında bir çözünürlüğü olan telefonda oyun olayı biraz sıkıntılı belki yazılım güncellemesi ile çözülmüş olabilir bu sorun bilemicem. Xperia Z2 aldığımın ikinci haftası ömrümde hiçbir telefonumun üstüne birşey dökmeyen ben sütlü kahve döktüm şaka gibi ama su geçirmezliği beynime o kadar işlemiş ki bian bile korkmadım peçete ile sildim eve gelince de muslukta yıkadım zaman zaman yıkamaya başladım o günden sonra hayati bi mesele olmasa da su geçirmezlik güzel bişey illaki iş görür. Kamera konusunda Sony'e kimsenin kötü demeye hakkı yok birçok firma zaten Sony'den alıyor lensleri çekimleri güzel ön kamerası da güzel yerden yere vurulcak bir kamerası yok önde 2.2 mp zaten çoğunlukla ön kamerada Retrica gibi programlarla fotoğraf çekildiğinden harika gözüküyor bi de normal çekimlerde grenli gözüken görüntü çekim bittikten sonra rahatsız eden grenler birden siliniyor ve daha pürüssüz bir fotoğraf çıkıyor ortaya. G3'te de lazer otofokus varmış mesela artı olarak onun da kamerası güzel fotoğraflar çekiyor. Ancak alabiliyorken Xperia Z2 almak çok daha mantıklı geliyor bana. Ben de çok düşünmüştüm G3'ü çünkü G3'te bir mühendislik harikası var 5.5 inch ekranı utanmasalar neredeyse sıfır çerçeveye koycaklarmış cidden başarılı. Tasarımı da on numara ancak bana göre Xperia Z2'nin tasarımı daha iyi hatta Z3'ten de iyi. Son olarak ekran olayına çok fazla takılma Z2'nin parlaklığını sona çektiğimde bir süre sonra başımı ağrıtıyor. G3 alsan da parlaklığı tam açtığında şarjın biteceğinden sürekli kısmak zorundasın kısmazsan gözler için sağlıklı değil. G3'ün ekran olayından dolayı ilgileniyorsan direk Z2'ye yönel.