bir sorunum var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dhampir57

dhampir57

Üye
    Konu Sahibi
bir sorunum var
C7 telefonum var. Türkiye annası yüklü. Flashladıktan sonra direk üstüne 5 güncellemeyide kurdum. Geçenlerde 3.5g açıkken telefon gün içinde 2-3 kez kapanıp açıldı kendi kendine. Dünde 3.5gyi açmıştım şebeke seçiminden. 1kez yine kapanıp açıldı. Kısacası telefon 3.5g açıkken gün içinde 2-3kez kapanıp açılıyor. Gsm seçili iken hiç kapanmıyor. Neyden kaynaklanır acaba? Varmı bilgisi olan. Son olarak 2-3gün önce sw güncellemeden bi kontrol yapmıştım. Sadece 2kb lik bir güncelleme vardı. Karşısında ne olduğuda yazmıyordu. Belki kapanma sorunu içindir diyip yükledim. Ama çözülmedi. Bu güncellemeyle karşılaşan varmı

catdog136

catdog136

Üye
türkiye annası yüklü olmadığı için güncelleştirmeyi bilemeyeceğim ama 3.5g ye geçince sorun çıkıyorsa bana internete bağlanmak isteyen bir programdan dolayı olabileceği ihtimali geldi açıkcası..

dhampir57

dhampir57

Üye
    Konu Sahibi
başka arkadaşlar varmı bu sorunu yaşayan

slant1111

slant1111

Üye
cpu fazla ısındıgından olabilirmi acaba ..3.5g de çok ısınıyor ya :hmm:

mirzasinan

mirzasinan

Üye
tekrar flaşlamayı dene

dhampir57

dhampir57

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu sorun donanım kaynaklı olabilirmi. Şuan flshlama imkanım yok. Başka bir ildeyim ve bilgiaayarım yanımda deil.

dhampir57

dhampir57

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sorunumu çözdüm. Hard formatan sonra qt tabanlı programları kurmadım ve kapanıp açılma yaşamadım. Önceden youtube downloader yükleyince 1.81mgb ek bişiyler indiriyordu. Bu dosyalar neden telefonun kapanmasına sebep olur. Bilgisi olan varmı acabaa

dhampir57

dhampir57

Üye
    Konu Sahibi
niye kimse yardımcı olmuyor

shanol28

shanol28

Üye
tam olarak aynı olmasa da bende reset problemi yaşadım son 3 gündür flash sonrası ne kadar güncelleme varsa yapıyordum haritaları fln hemen indiriyordum bu sefer flashtan sonra hiçbirşey yapmadım düzeldi reset şarj problemi kalmadı güncellemelerle alakalı olabilceğini düşünüyorum ben şahsen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt