avcitalip
Üye
-
Konu Sahibi
-
bence j den sonra l ye geçeceğini sanmam
benim içimde optimizasyon tavan yapacakmış gibi bir his var
S1 e kurmak için sabırsızlanıyorum
- - - Eklendi - - -
jelly bean'dan daha stabil olacakkim bilir daha neler gelecek
S1 e kurmak için sabırsızlanıyorum
ben cm10 haftalardır kullanıyordum
sen daha jelly bean'ı bile kurmamışsın ICS var sende şuanda bilgilerinde öyle yazıyor yaniCM10 Jelly bean
ben cm10 haftalardır kullanıyordumama 500 mb lık data partition sorunu vardı.o yüzden şuan ics deyim.ve data partition 2 gb
ikisinlede değil.aslında S1 jelly beanı her türlü çalıştıracak güçte.ama Cyanogen Mod ekibi romu iNand bölümüne kurulması için ayarlamış.ama bu bölüm normal /data nand partitionundan 10 kat daha hızlı.kötü yanı ise sadece 512 mb boyutunda olması.
dikkatimi çekti o yüzden sordum,o sorun cm10 ile mi alakalı yoksa jelly bean ile mi ?
ikisinlede değil.aslında S1 jelly beanı her türlü çalıştıracak güçte.ama Cyanogen Mod ekibi romu iNand bölümüne kurulması için ayarlamış.ama bu bölüm normal /data nand partitionundan 10 kat daha hızlı.kötü yanı ise sadece 512 mb boyutunda olması.
yani kısacası Cm10 daki partitionlar böyle
/system :1 gb
/data : 512 mb
/cache 17 mb
data ve system bölümü yer değiştiriyor
ama bana 512 mb uygulama alanı yetmiyor.ve uygulamalarıda hafıza kartına kurmaktan nefret ederim.o yüzden ics kullanıyorum şimdilik
fazlasıyla başarılı.Samsung'dan daha iyi anladıkları kesin.
onu düzeltirler ama yakında cyanogenmod ekibi başarılı bir ekip bence
benim içimde optimizasyon tavan yapacakmış gibi bir his var
fazlasıyla başarılı.Samsung'dan daha iyi anladıkları kesin.
bu arada bir bilgilendirme yapayım Xiaomi mi-Two'un Cyanogen Mod 9 tabanlı MIUI yüklü olarak geldiğini biliyormuydunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?