Şınav? Karın kası?..İlginç soru
Ben spor yaparım ara ara.40-50 arası şınav çekerim yorgun olmazsam.Fazlası zarar karın kaslarını felaket ağrıtıyor![]()
Nizami çekersen karın kası da ister şınav ama asıl çalıştırdığı yer karından üç karın uzakta 

Bu arada ben komando şınavı çekerim:
Vücut çalıştırırken aynı hareketi yüksek sayıda tekrar yapmamalısınız (Mekik hariç) Yoksa kaslar büyümez.
Ben bu tarif ettiğim şınavı 3 set halinde 30 saniye aralıkla 12'şer kere yaparım.
Ama yere yatıp normalde kaça kadar gidebilirim bilmiyorum. Sayan adamın canı sıkılana kadar gideriz herhalde![]()

Bu arada ben komando şınavı çekerim:
Omuz genişliğinde açık olacak ve ellerinizi koyacağınız, ortası boş iki yükselti koyun (karşılıklı 2 sandalye mesela),
ayaklarınızı ise bu iki yükseltiden yarım metre (arttırabilirsiniz) yüksek bir yere koyun.
Sandalyelerin hizasından aşağı inecek şekilde sonuna kadar inin ve çıkın.
Vücut çalıştırırken aynı hareketi yüksek sayıda tekrar yapmamalısınız (Mekik hariç) Yoksa kaslar büyümez.
Ben bu tarif ettiğim şınavı 3 set halinde 30 saniye aralıkla 12'şer kere yaparım.
Ama yere yatıp normalde kaça kadar gidebilirim bilmiyorum. Sayan adamın canı sıkılana kadar gideriz herhalde![]()

Hee mekik-şınav karıştı vallaŞınav? Karın kası?..
Mekikle karıştırıyor olmayasın?Nizami çekersen karın kası da ister şınav ama asıl çalıştırdığı yer karından üç karın uzakta
![]()

şimdi 19 yaptım ama yazın 68 yapmıştım ve 1-2 hafta sağ kolum inanılmaz biçimde ağrımıştı