Bir Sefer de Kaç Adet Şınav Çekebiliyorsun __

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
femaleeagle1903

femaleeagle1903

Üye
ben spor yapıyorum ama şınav niye çekemiyorum ya :ağlarım:olmuyo arkadaş işte direk uzanıp kalıyorum yaa off off :(

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
İlginç soru :D
Ben spor yaparım ara ara.40-50 arası şınav çekerim yorgun olmazsam.Fazlası zarar karın kaslarını felaket ağrıtıyor:D
Şınav? Karın kası?..
Mekikle karıştırıyor olmayasın? :ehe Nizami çekersen karın kası da ister şınav ama asıl çalıştırdığı yer karından üç karın uzakta :ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Bu arada ben komando şınavı çekerim:
Omuz genişliğinde açık olacak ve ellerinizi koyacağınız, ortası boş iki yükselti koyun (karşılıklı 2 sandalye mesela),
ayaklarınızı ise bu iki yükseltiden yarım metre (arttırabilirsiniz) yüksek bir yere koyun.
Sandalyelerin hizasından aşağı inecek şekilde sonuna kadar inin ve çıkın.

Vücut çalıştırırken aynı hareketi yüksek sayıda tekrar yapmamalısınız (Mekik hariç) Yoksa kaslar büyümez.
Ben bu tarif ettiğim şınavı 3 set halinde 30 saniye aralıkla 12'şer kere yaparım.
Ama yere yatıp normalde kaça kadar gidebilirim bilmiyorum. Sayan adamın canı sıkılana kadar gideriz herhalde :ehe

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
Vücut çalıştırırken aynı hareketi yüksek sayıda tekrar yapmamalısınız (Mekik hariç) Yoksa kaslar büyümez.
Ben bu tarif ettiğim şınavı 3 set halinde 30 saniye aralıkla 12'şer kere yaparım.
Ama yere yatıp normalde kaça kadar gidebilirim bilmiyorum. Sayan adamın canı sıkılana kadar gideriz herhalde :ehe

hadi canım :hmmm

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
E hadi tabii :ehe
İnatçı birine denk gelirsek bir yerde tekleriz elbet :ehe

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
süper ya ben 5i zor yapıyorum :(

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Omuz genişliğinde açık olacak ve ellerinizi koyacağınız, ortası boş iki yükselti koyun (karşılıklı 2 sandalye mesela),
ayaklarınızı ise bu iki yükseltiden yarım metre (arttırabilirsiniz) yüksek bir yere koyun.
Sandalyelerin hizasından aşağı inecek şekilde sonuna kadar inin ve çıkın.

Barfiksi de öyle yap, genişten çek çok zor oluyor ya :)

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Şınav? Karın kası?..
Mekikle karıştırıyor olmayasın? :ehe Nizami çekersen karın kası da ister şınav ama asıl çalıştırdığı yer karından üç karın uzakta :ehe
Hee mekik-şınav karıştı valla:hmmm
Yerinde görmek lazım demi?Sen git(askerlik) arkandan biz geliyoz en ince ayrıntısına kadar öğreniriz

batuone

Üye
yazın 50 (50yi geçersem 2 gün kollarım ağrıo :ehe)en fazla kışın hamlıktan dolayı 20-30 yorgun olmama göre değişio

futbol123

futbol123

Üye
31-55 arası:pro2:

Revengeful

Emekli Yönetici
Arkadaşların gaziyla ve metal müzik destegi ile 61 e çıkardım :d:

batuone

Üye
bende 62 ye çıkardım :d: :d:

Revengeful

Emekli Yönetici
Ben Ciddiyim ama :) dersanede bu konuyu actım herkes yapmaya başladı :D

NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
50-(+)∞

edogan260

edogan260

Üye
31-55 arası:)

Utku

Utku

Üye
şimdi 19 yaptım ama yazın 68 yapmıştım ve 1-2 hafta sağ kolum inanılmaz biçimde ağrımıştı

Revengeful

Emekli Yönetici
şimdi 19 yaptım ama yazın 68 yapmıştım ve 1-2 hafta sağ kolum inanılmaz biçimde ağrımıştı

Spor yapmıyorsan hamlar. Spora başladığım ilk zamanlar Cok zordu o yüzden

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Aslında kaç tane çektiğiniz de çok fikir vermiyor güç hakkında.
Mesela barfiksi düşünelim:
Ben iki kolla 100 kilo çekiyorum ya siz? :ehe

Necmati

Necmati

Üye
50 yaptım sayı olarak diyim :)

ventus

Üye
5-11 arası herhalde askere gidersek inş vaktim şınava bol bol olucak:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt