Öneri Bir saniyenizi ayırıp bakar mısınız lütfen ?

Sponsorlu Bağlantılar

MrSlime

MrSlime

Üye
    Konu Sahibi
Bir saniyenizi ayırıp bakar mısınız lütfen ?
Arkadaşlar mecburen buraya açıyorum konuyu ziyaretçi sayısı Android Genel'in daha fazla olduğundan.

Yardımınıza ihtiyacım var rom yüklemiştim stock roma döncektim olmadı biri bi stock rom dosyasının içindeki flash ı önerdi yaptım recovery modu hala açabiliyorum
telefonu açınca linux pengueni çıkıyor recoveryden reboot to bootloader diyorum yine penguen çıkıyor ne yapıcam ?

atakanokur

atakanokur

Üye
Arkadaşlar mecburen buraya açıyorum konuyu ziyaretçi sayısı Android Genel'in daha fazla olduğundan.

Yardımınıza ihtiyacım var rom yüklemiştim stock roma döncektim olmadı biri bi stock rom dosyasının içindeki flash ı önerdi yaptım recovery modu hala açabiliyorum
telefonu açınca linux pengueni çıkıyor recoveryden reboot to bootloader diyorum yine penguen çıkıyor ne yapıcam ?
cihazın modeli nedir ? konuyu biraz daha ayrıntılı yazmalısın.

MrSlime

MrSlime

Üye
    Konu Sahibi
General Mobile Android One 4G [Wileyfox Swift CM12.1 romu yüklüydü ]

MrSlime

MrSlime

Üye
    Konu Sahibi
Tek

MrSlime

MrSlime

Üye
    Konu Sahibi
Stock'u salla hocam riske atmak istemiyorum şu an cm12 indiriyordum şimdi sd carda atıp deniyicem zaten ikiside aynı şey gelişmeleri yazarım :)
Philliez recovery ile install zip dedim seçtim hata verdi bi dataları falan wipe lıyayım bakalım :(

• Beğen
Tepkiler: atakanokur
atakanokur

atakanokur

Üye
Stock'u salla hocam riske atmak istemiyorum şu an cm12 indiriyordum şimdi sd carda atıp deniyicem zaten ikiside aynı şey gelişmeleri yazarım :)
peki dostum
Philliez recovery ile install zip dedim seçtim hata verdi bi dataları falan wipe lıyayım bakalım :(
aslına bakarsan cihaz zaten saf android cm12 kurmaya ne gerek var anlayamadım

MrSlime

MrSlime

Üye
    Konu Sahibi
Calculating md5sum diyor şuan bir ibre doluyor 1fe677f92805311c0e1bcac3358ae7a8 no clokworldmod/aromafm.zip in storage dedi hata verdi

atakanokur

atakanokur

Üye
Calculating md5sum diyor şuan bir ibre doluyor 1fe677f92805311c0e1bcac3358ae7a8 no clokworldmod/aromafm.zip in storage dedi hata verdi
fm radyoda bir sorun var sanırım stock romu kurup sonra dene onu kurmayı

MrSlime

MrSlime

Üye
    Konu Sahibi
tamam hocam birde senin dediğini yapayım haklı olabilirsin aromafm diyor :D

MrSlime

MrSlime

Üye
    Konu Sahibi
Onuda indirmişim fakat kurmayı becerememişim sanırım indirilenlerde buldum

The Pancar

The Pancar

Üye
Sorun düzeldi mi ?

TheLosT.PG

TheLosT.PG

Üye
Aromafm'in anlamı; "aroma file manager", recovery'de dosya yöneticisi işini yapıyor. Senin sorunun için önce stock rom yükle sonra recovery'den CM'yi yüklemeyi dene

MrSlime

MrSlime

Üye
    Konu Sahibi
thelostpg sagolasin o sekilde duzelttim hocam

Üst Alt