Bir Önerim Olacak......

Sponsorlu Bağlantılar

Belli bir Rütbeden Sonra Bu Yetki Verilsin mi?

• Kullanılan toplam oy
    18
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
Evet evet demek istedim :D evet evet

Symbiont

Üye
Olur Hatta Güzel Bir Fikir Ama Vbulletin in Bu Sürümünün Orjinaline Bağlı Kalarak Yapmak İmkansız
Düzenlemekde Pek İyi Bir Fikir Değildir

<~STaT!c-X~>

Üye
Ewt çok güzel olur...

gecegezgini_06

gecegezgini_06

Üye
Olur Hatta Güzel Bir Fikir Ama Vbulletin in Bu Sürümünün Orjinaline Bağlı Kalarak Yapmak İmkansız
Düzenlemekde Pek İyi Bir Fikir Değildir
kesınlıkle katılıorum bunun ıcın yapılan degısıkler bekde saglıklı olmaz

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Mesajların yerlerini ben bile değiştiremiyorum yahu :ehe

Fikir güzel de olayın birçok boyutu var.
Biz ne rütbelere gelmiş kişiler gördük... Brütüs babasını hançerleyebildiğine göre ihanetin kimden ve ne zaman geleceğini de bilemezsiniz.
O nedenle -örneğin- mesaj taşıma yetkisinin kötüye kullanıldığını düşünsenize...
İşin içinden çıkamazsınız...
Hele bir de silme yetkisi verirseniz...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Nasıl yani :ss İnsan hiç üye olduğu siteye ihanet eder mi :( Hele o siteye emek vermişse ...

------------

Ama siz de haklısınız kimseye güvenilmiyo ..:)

Odysseus

Odysseus

Üye
Sadece kendi konularında düzenleme yetkilerinden bahsediyorlar Ata.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Ben konularının içini boşaltarak siteye zarar vermeye çalışan albaylar yarbaylar gördüm...
Kendi konusunu...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Ben konularının içini boşaltarak siteye zarar vermeye çalışan albaylar yarbaylar gördüm...
Kendi konusunu...

Ama neden ?? neden böyle yapıyorlar ... albay yarbay olmak için sitede zaman geçirmiş emek vermiş olmalı .. neden böyle birşey yapıyorlar ki :(

Godfather

Godfather

Üye
Kendi konusunu...

ilginç daha önce duymamıştım böyle şeyler niye yapsınki hemde 1000 yda 5000 mesaj kolaymı yazılıyor yani en az 1 sene bence...:megafon::megafon:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Eğer emeği belli bir rütbeye ulaşmak için vermişse ve kendince sebeplerden dolayı haksızlığa uğradığını düşünmüşse ve başka bir forum sitesinden yöneticilik teklifi almışsa kişi, gidebiliyor.
Giderken de buraya zarar vermek isteyebiliyor...

İnsanlar çeşit çeşit :)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
vay bee ... İnsan sarrafı olmuşsunuz yaw :ehe

Ozan

Ozan

Admin
Nasıl yani :ss İnsan hiç üye olduğu siteye ihanet eder mi :( Hele o siteye emek vermişse ...

------------

Sadece kendi konularında düzenleme yetkilerinden bahsediyorlar Ata.
Çok üye gördük baska siteler açan / baska sitelere üye olan ve gider ayak kaos/tartışma çıkarıp tüm eklenti ve mesajlarını silerek giden ...

İnsan emeğini silecek kadar adi olabiliyor bazen :)

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye

------------

OOO Enes Sende :)
Bırakın Üye'yi Kendim Admin Yetkisi Verdiğim Kişi Sitemi Sildi.. Bütün ForumLarı, ÜyeLeri, MesajLarı.. vs
Bunu Yapan Admin Yani Üye oLdugu Siteyi Bırak Kendi Sitesi :)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Daha Önceden Vardı Sanırım Forumda.. Yarbaymı, Albaymı Ne Olunca Otomatik Yetki Geliyordu.. :ss

Bencede Olmalı.. :oke:

Nolife 2008 üyesi gözüküyorsun, ben kuruluştan bu yana burdayım ama böyle bir özellik hatırlamıyorum. Başka forumla karıştırmış olmayasın? Çünkü maxide böyle bir şey hiç olmadı hatırladığım kadarıyla. :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt