Bir Önerim Olacak......

Sponsorlu Bağlantılar

Belli bir Rütbeden Sonra Bu Yetki Verilsin mi?

• Kullanılan toplam oy
    18
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Bir Önerim Olacak......
Belli bir rütbeden sonra mesela yarbaylıktan veya binbaşılıktan sonra her kişiye kendi açtıkları konularda yazılan mesajları taşıma yetkisi verilse çok güzel olur....

Özellikle Dosya bölümünde çok gerekli çünkü her hangi bir programla,oyunla vb ile ilgili sayfalarca mesaj yazılıyor ve bunların çoğu emeğine sağlık,teşekkürler yönünde oluyor...Arada konuyla ilgili yazılmış çok güzel yorumlar,öneriler,sorunlar ve çözümleri güme gidiyor...Eğer bu yetki verilse kişiler kendi konularındaki anlamlı mesajları ardarda ilk mesajlara listeler....

Tek oda değil arşiv yapan arkadaşlar var ve onların arşivleri arasında gereksiz teşekkür mesajları oluyor ve kişiler o arşivden yararlanabilmek için 10larca sayfaya bakmak zorunda oluyor...

Tahminimce teknik olarak bu mümkün ama ne kadar zahmetli bilmiyorum...

Kaldı ki yöneticilerde bu görevi yapıyor ama onlarda yüzlerce konu içerisinde bu çalışmayı yapmakta çok zorlanırlar...

• Beğen
Tepkiler: GsliKahraman, Esendağlı ve Lina_TR

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Evet mantıklı bilhassa yoğun şekilde paylaşım yapan arkadaşlarımız için faydalı olacağı kanısındayım.birde benim gibi kullanıcı yorumlarını okumayı seven birisi için.onlarca teşekkür mesajı arasından,kullanıcı yorumunu bulup okumak baya bi zaman ve çaba gerektiriyor..Teşekkürler

Cynical

Cynical

Üye
Salih'e katılıyorum... :oke:

™мaxiмємσ!

™мaxiмємσ!

Üye
çok güze4l bir yetkiolur

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Olabilir ama yine yönetime kalmış birşey , tartışılıp karara bağlanması lazım.

Odysseus

Odysseus

Üye
:hmmm

Bir nevi kendi konularınızı modere etmek gibi. Aslında haklısınız arkadaşlar. Çok değerli paylaşımlar yapıyorsunuz ve burada yazılan anlamsız mesajlar yüzünden konunuzun görüntüsü hoş olmuyor. Takdir edersiniz ki moderatörler de her konuya yetişemiyor.

Ben önerini destekliyorum Salih. Belli bir rütbeye gelmiş arkadaşlarımız zaten bizden güven kazanmıştır. Kaldı ki kendi konunuz bunu yapabilme imkanınızın olması gayet mantıklı.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Evet haklısın katılıyorum sonuna kadar :) bir bakıyorum sağlık konusunu mizah bölümüne açmışim :ehe sürüm olarak açtığım için karışıyo bazen .. :ehe şikayet etmeye de utanıyorum bazen :ehe bu çok iyi olur bence :oke:

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Arkadaşlar çok olumlu tepkiler bakalım Nega ne diyecek....:)

Odysseus

Odysseus

Üye
Nega ne yaw. Margarin ismi gibi :ehe

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
:kop::kop:

Ozan

Ozan

Admin
Salih Baba™;1673847' Alıntı:
Arkadaşlar çok olumlu tepkiler bakalım Nega ne diyecek....:)
Kendi mesajınızı taşıma yetkisi dahi forumda dahili bir özellik degilken, kendi açmıs oldugunuz konuda diğer üyeerin mesajlarını taşıma yetkisi dogal olarak yok. Dolayısı ile bu özelliği forumun orjinalini bozmadan yapmak çok çok zor..

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
bence kesinlikle olmalı konulara yazık oluyor büssürü sayfayla doluyor

xErKaNx

Üye
Haklisin güzel bir oneri sana katılıyorum

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
Daha Önceden Vardı Sanırım Forumda.. Yarbaymı, Albaymı Ne Olunca Otomatik Yetki Geliyordu.. :ss

Bencede Olmalı.. :oke:

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Bence rütbe ile değilde yönetim kendi verse iyi olur.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Negative e hak veriyorum aslında ... Bizim için iyi olurdu ama karışıklıklar olacak ...

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Fena olmazdı aslında ama başka bir tarz düşünülebilir
Mesela her mesajı taşıma hakkı bunun içinde albaylık rütbesi ya da yarbaylık olabilir zaten o pozisyona gelmiş kişi sitede güvenilir bir kişidir....

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Evet iyi olurdu dedik ama sitenin şuanki yapısı müsait değilmiş herhalde.

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
Salih baba oley Salih baba :D

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Heralde evet demek istedin....:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt