bir kızı anlayabilene dünyaları verırım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım ben o mesajı atanın genellediği için gösterdim mesajlarıma bakarak anlayabilirsin.Ben sosyoloji okuyorum ayrıca bütün erkekler böyledir dediğim anda kendimle çelişmiş olurum zaten.Ayrıca çevrende çok fazla ilgi gördüğünden bahsetmişsin o insanların.Ama şu vardır bazı insanlar kendini öyle güzel saklarlarki sana kendilerini pamuklar içinde sunarlar sen onu gül sanarsın.Ama dikenlerini gösterince aslında gerçeği anlarsın.Dediğim gibi karşınıza çıkan kızları genellemeyin bu çok yanlışdır.Sizin çevreniz nasıl aslında toplum değilse çıktığınız kızlarda genel değildir.

ama sen zaten kendınle celıstın .. hepsı kelımesını kullanmasan da bı genelleme yaptın. sevgılı burcu ve dıger arkdaslar bu konu aldı basını gıdıyor frenlemek lazım:)

bülbülün gülü 10 name okusa onu da güz yüzüne,lakın güle sorsan okunan bır tek name..
bülbülün gül için okuduğu onun için doyumsuz..
bülbül her mevsim öter;gül bir mevsim açar ,, gül bir mevsim açsa da bülbüle sorsan kokusu her mevsim....
işte fark bu hiç bir kız hiç bir erkegın bır kızı sevdıgı gıbı sevemez ve bı erkek kadar ınce hesaplamalrda bulunamaz.. çünkü erkek dogası geregı daha tecrubelıdır kızlardan daha cok ortam gormus ve ınsanları tanır.. bu kızların ahmaklıgından degıl sadece toplum ıtıbarıyle ksııtlı kalmalarından kaynaklanır kızın dunyası bır erkege gore dardır.. işte ben bunu cekınmeden genellerım

Cynical

Cynical

Üye
Nasrettin hoca misali ben de herkesde biraz haklılık payı buluyorum.
Ata'nın söylediklerinin şurasına katılıyorum: Insan zor ve erişilmez olanı ister. Onun için de sürekli erişilemeyenin peşinden koşar. Onu daha kıymetli görür. Tabi bir yere kadar. Onun için ilişkide ne çok kolay ne de çok zor olunmalı.
Burcu'ya şurada katılıyorum: Gerçekten de kadının istediği yalnızca ilgidir. Forumda bir ara güzel bir yazı vardı fakir ama eşini mutlu eden bir adam hakkında. Her kadının içinde aslında büyümeyen bir çocuk olduğunu, o çocuğu mutlu etmenin kadını da mutlu etmek olduğunu anlatıyordu. Ben de ona bir gönderme yapmıştım önceki mesajımda. Gerçekten de öyle olduğunu, kadını mutlu etmenin o ilgi ve şefkat isteyen çocuğu mutlu etmekten geçtiğini düşünüyorum. Tabi her kadında bu mutluluğun yolu başkadır, aynı her çocuğun farklı şeylerle mutlu olması gibi.
Isa'ya da şurada katılıyorum: Gerçekten de her insan kıymet bilmiyor. Farklı beklentiler olabiliyor. Bu biraz da talih meselesi. Kimi gerçek aşkı hemen bulur, kimi ise yıllarca arar...
Yani hepiniz haklısınız. :)

Pure Life

Pure Life

Üye
ama sen zaten kendınle celıstın .. hepsı kelımesını kullanmasan da bı genelleme yaptın. sevgılı burcu ve dıger arkdaslar bu konu aldı basını gıdıyor frenlemek lazım:)

bülbülün gülü 10 name okusa onu da güz yüzüne,lakın güle sorsan okunan bır tek name..
bülbülün gül için okuduğu onun için doyumsuz..
bülbül her mevsim öter;gül bir mevsim açar ,, gül bir mevsim açsa da bülbüle sorsan kokusu her mevsim....
işte fark bu hiç bir kız hiç bir erkegın bır kızı sevdıgı gıbı sevemez ve bı erkek kadar ınce hesaplamalrda bulunamaz.. çünkü erkek dogası geregı daha tecrubelıdır kızlardan daha cok ortam gormus ve ınsanları tanır.. bu kızların ahmaklıgından degıl sadece toplum ıtıbarıyle ksııtlı kalmalarından kaynaklanır kızın dunyası bır erkege gore dardır.. işte ben bunu cekınmeden genellerım
Ben genellememi ata ya durumun diğer yanını göstermek için yaptım.Sen bir kızı sevmişsindir o kızlar seni senin kadar sevmemiştir."çünkü erkek dogası geregı daha tecrubelıdır"bu söylediğinden bu kadar emin olman beni çok şaşırttı.Size ben bir kaç konu açayım o zaman bu böyle olmayacak.

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Ata'nın söylediklerinin şurasına katılıyorum: Insan zor ve erişilmez olanı ister. Onun için de sürekli erişilemeyenin peşinden koşar. Onu daha kıymetli görür. Tabi bir yere kadar. Onun için ilişkide ne çok kolay ne de çok zor olunmalı.
Burcu'ya şurada katılıyorum: Gerçekten de kadının istediği yalnızca ilgidir. Forumda bir ara güzel bir yazı vardı fakir ama eşini mutlu eden bir adam hakkında. Her kadının içinde aslında büyümeyen bir çocuk olduğunu, o çocuğu mutlu etmenin kadını da mutlu etmek olduğunu anlatıyordu. Ben de ona bir gönderme yapmıştım önceki mesajımda. Gerçekten de öyle olduğunu, kadını mutlu etmenin o ilgi ve şefkat isteyen çocuğu mutlu etmekten geçtiğini düşünüyorum. Tabi her kadında bu mutluluğun yolu başkadır, aynı her çocuğun farklı şeylerle mutlu olması gibi.
Isa'ya da şurada katılıyorum: Gerçekten de her insan kıymet bilmiyor. Farklı beklentiler olabiliyor. Bu biraz da talih meselesi. Kimi gerçek aşkı hemen bulur, kimi ise yıllarca arar...

şükür :) son nokta.

--------------- Ekleme ---------------

Ben genellememi ata ya durumun diğer yanını göstermek için yaptım.Sen bir kızı sevmişsindir o kızlar seni senin kadar sevmemiştir."çünkü erkek dogası geregı daha tecrubelıdır"bu söylediğinden bu kadar emin olman beni çok şaşırttı.Size ben bir kaç konu açayım o zaman bu böyle olmayacak.

beklıyoruz efendım...;)

Pure Life

Pure Life

Üye
Bu konuda evet bencede haklı insanlara hak ettiği değerden fazla değer verince bunu kaldıramıyor.Ama yine altını çizerek söylüyorum genelleme yapmak bu konuda da yanlış olur.

Cynical

Cynical

Üye
hiç bir kız hiç bir erkegın bır kızı sevdıgı gıbı sevemez ve bı erkek kadar ınce hesaplamalrda bulunamaz..

Şunu 2.5 sene önce okusaydım kesin katılırdım ama sonra gördüm ki doğru değilmiş. Inşallah sana da gösterir birisi... :)

Bu konuda evet bencede haklı insanlara hak ettiği değerden fazla değer verince bunu kaldıramıyor.Ama yine altını çizerek söylüyorum genelleme yapmak bu konuda da yanlış olur.

Ben bir genelleme yapmadım. Kimi insanlar kıymet bilmiyor manasında dedim "herkes kıymet bilmiyor" diye.

Pure Life

Pure Life

Üye
Şunu 2.5 sene önce okusaydım kesin katılırdım ama sonra gördüm ki doğru değilmiş. Inşallah sana da gösterir birisi... :)

Ben bir genelleme yapmadım. Kimi insanlar kıymet bilmiyor manasında dedim "herkes kıymet bilmiyor" diye.
yok sen genelleme yaptın demiyorum zaten ortaya söyledim o lafı

aLone

aLone

Üye
Değersiz falan olmuyorsun.Sen bir arkadaşını 3 gün aramasan yada o seni aramasa sorun çıkarmı?Hayır işi vardır gücü vardır dersin.Ama kız arkadaşın olunca niye açmıyor telefonu dersin dimi daha çok emek ister aşk.Arkadaşlıkdan farklıdır.Bazen onunla bir olursun tek beden tek kalp.Adeta ne istediğini söylemeden gözlerinden okursun bilirsin.Aynı mekanda olman bile kalbinde heyecan yaratır için kıpır kıpır olur.Bir gün ayrı kalsan aklına gelir "Acaba şimdi ne yapıyor" .Şimdi söyle bana hangi arkadaşlık da bu kadar yoğun duygular beslenir.

işte sen bu kadar emek gösterirsin onun her aldığı nefesi bile merak edersin ama genede bi değersiz kadar sevilemezsin :vur

Pure Life

Pure Life

Üye
işte sen bu kadar emek gösterirsin onun her aldığı nefesi bile merak edersin ama genede bi değersiz kadar sevilemezsin :vur
insan tabiatımı desek buna o kadar doğru düzgün insanları göz ardı edip nerde üç kagıtcı var onu seviyor bazılarımız bende buna dahil :ehe Aramaya devam arkadaşım doğru insan mutlaka çıkar karşımıza.

Neyse konu çok saptı kızları anlamakdan bahsediyorduk valla bana söyleyin ben kendimi anlatayım ama tabi hem cinslerimi anlamak zordur

aLone

aLone

Üye
ya zaten insan kendi bile anlayamazken karşı cinsini tabi ki anlayamaz da işte benim dediğim şeye çok sinir oluyom ben neyse kızlar arkadaş olarak çok iyi ona lafım yok zaten:D

troubadour

troubadour

Üye
kadınlar her daim başımızın tacı
anlamaya çalışmadan önce seversen daha kolay anlarsın

troubadour

troubadour

Üye
kadınlar anlamadan sevilmek için:)

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
:) anlamadan en güzel sevgılerı yasaman dılegıyle...

troubadour

troubadour

Üye
gel de bu söze kurban olma:)

ilivic

ilivic

Üye
kızla karıyla uğraşmıcan hacı en iyisi bence başa bela yahuu...

troubadour

troubadour

Üye
böyle belaya can kurban:)

troubadour

troubadour

Üye
kurna=maydonoz mu?

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
kurban kurban:) maydonoz nerden cıktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt