' KalendeR '
Üye
Arkadaşım ben o mesajı atanın genellediği için gösterdim mesajlarıma bakarak anlayabilirsin.Ben sosyoloji okuyorum ayrıca bütün erkekler böyledir dediğim anda kendimle çelişmiş olurum zaten.Ayrıca çevrende çok fazla ilgi gördüğünden bahsetmişsin o insanların.Ama şu vardır bazı insanlar kendini öyle güzel saklarlarki sana kendilerini pamuklar içinde sunarlar sen onu gül sanarsın.Ama dikenlerini gösterince aslında gerçeği anlarsın.Dediğim gibi karşınıza çıkan kızları genellemeyin bu çok yanlışdır.Sizin çevreniz nasıl aslında toplum değilse çıktığınız kızlarda genel değildir.
ama sen zaten kendınle celıstın .. hepsı kelımesını kullanmasan da bı genelleme yaptın. sevgılı burcu ve dıger arkdaslar bu konu aldı basını gıdıyor frenlemek lazım

bülbülün gülü 10 name okusa onu da güz yüzüne,lakın güle sorsan okunan bır tek name..
bülbülün gül için okuduğu onun için doyumsuz..
bülbül her mevsim öter;gül bir mevsim açar ,, gül bir mevsim açsa da bülbüle sorsan kokusu her mevsim....
işte fark bu hiç bir kız hiç bir erkegın bır kızı sevdıgı gıbı sevemez ve bı erkek kadar ınce hesaplamalrda bulunamaz.. çünkü erkek dogası geregı daha tecrubelıdır kızlardan daha cok ortam gormus ve ınsanları tanır.. bu kızların ahmaklıgından degıl sadece toplum ıtıbarıyle ksııtlı kalmalarından kaynaklanır kızın dunyası bır erkege gore dardır.. işte ben bunu cekınmeden genellerım

Aramaya devam arkadaşım doğru insan mutlaka çıkar karşımıza.