bir kızı anlayabilene dünyaları verırım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Kimseye değerinden fazla değer vermemek. Bu kadın için de erkek için de aynıdır. Kadınlar değerlidir. Hem de hepsi. Ama bazıları verilen değeri suistimal edebiliyor. Bunları yorumumun dışında tutuyorum. Ama her ne olursa olsun kadınlar başımızın tacıdır.
adem ,,kardeşim... senin tuzun kuru tabii Allah sonuna erdirsin.. :) ama sen de ıyı bılıyorsun kı yengeyı anlayamdıgın gunler senın ıcın bır ezıyettı bırak şimdi yeme bizi..:) platon ölmeden önce şu soruyu sormuştur: kadınlar ne ister?

--------------- Ekleme ---------------

EDIT: Tartışma yaratacak gereksiz bölüm mesajınızdan çıkarılmştır.

arslansem

arslansem

Üye
Tebrik ederim çok güzel bi noktaya parmak basmışsın :ehe

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Haklısın sonuna kadar dertekliyorum seni :pro:

burcu ben orda saygısızlık ıceren bı sey oldugunu dusunmuyorum.. yıne de özür dılerım.. ayrıca sanırım dün gece bı yanlıs anlasılma oldu fairy i erkek sanmısım affet admın kardes sımdı anladım ısme bakınca... o yorumu sıldıgın ıcın sagol

Tebrik ederim çok güzel bi noktaya parmak basmışsın :ehe

eyvallah:)

Pure Life

Pure Life

Üye
burcu ben orda saygısızlık ıceren bı sey oldugunu dusunmuyorum.. yıne de özür dılerım.. ayrıca sanırım dün gece bı yanlıs anlasılma oldu fairy i erkek sanmısım affet admın kardes sımdı anladım ısme bakınca... o yorumu sıldıgın ıcın sagol
Yok canım estafurullah ne saygısızlığı hem beni normalde stres topu olarak kullanabilirsiniz no problem . Ben adminleri öyle kullanıyordum çünkü :ehe

Ben üyelere birşey denildiği yada alınganlık söz konusu olabileceğı zaman mudahale ederim.Bayanlar alıngan kırılgan olur biliyorsunuz kırmayalım alınmasın bayan üyelerimiz.Ama benimle isteğiniz gibi uğraşabilirsiniz:)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Sayısız ilişki yaşadım / ilişki gördüm.

Vardığım sonuç şudur:
Kadınlar kendilerini güldüren erkeklere bayılırlar, süründüren erkeklere taparlar.

Bir kadının ne kadar peşinden koştuysam ve şımarttıysam o kadar rezil oldum,
Bir kadına ne kadar zulmettiysem o kadar peşimden koşturdum!..

Kadınları anlamak zor değil.
Kadınlar erkekleri ellerinde tutma içgüdüsüyle hareket ederler. Mağrada yaşadıkları günlerden bu yana artık genlerine işlemiştir bu!

Bir erkeğin kafasını ne kadar meşgul ederseniz size ilgisi o kadar artar ve gözü dışarı o kadar zor kayar.
Bunun için sürekli olarak erkeğin kafasını karıştırmalısınız. Bir seviyor zannetmeli elinde bulmalı sizi bir kaybedecek gibi olmalı. Bazen çok ilgili davranın bazen hiç aramayın! Sizi eline geçirdiğine inanırsa başkalarına gider, sizi elde edemeyeceğini düşünürse yine başkalarına gider. O yüzden dengeyi iyi kurun. Ap*tal olsun mahlûkat!!!

Kadın dergilerini açıp baktınız mı hiç? Hepsinde bunların değişik versiyonları yazar. Kadın muhabbetleri hep bu şekildedir.
Şeytan bunlar şeytan!.. Ellerine bir düşerseniz maymun olursunuz mazallah!..

O yüzden o erkeksi düz mantığınızı bir kenara bırakacaksınız. Şeytanla savaşmak için şeytan gibi düşünmek gerek. Azıcık kafa patlatırsanız ve bir sonraki adımını tahmin edecek kadar profesyonelleşebilirseniz rahat rahat peşinizden koşturursunuz :gul:

İtiraf etmek gerekirse...
Çok eğlenceli be :seytan:

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Yok canım estafurullah ne saygısızlığı hem beni normalde stres topu olarak kullanabilirsiniz no problem . Ben adminleri öyle kullanıyordum çünkü :ehe

Ben üyelere birşey denildiği yada alınganlık söz konusu olabileceğı zaman mudahale ederim.Bayanlar alıngan kırılgan olur biliyorsunuz kırmayalım alınmasın bayan üyelerimiz.Ama benimle isteğiniz gibi uğraşabilirsiniz:)

burcu nıyetım ne senle ne de bayanlarla ugrasmak sadece bır konu actım sadece kadınları anlamanın zor oldugunu soyledım:) krıılan bayan arkadslardan özür dileriz...

Vardığım sonuç şudur:
Kadınlar kendilerini güldüren erkeklere bayılırlar, süründüren erkeklere taparlar.

Kadınlar erkekleri ellerinde tutma içgüdüsüyle hareket ederler. Mağrada yaşadıkları günlerden bu yana artık genlerine işlemiştir bu!

Bir erkeğin kafasını ne kadar meşgul ederseniz size ilgisi o kadar artar ve gözü dışarı o kadar zor kayar.
Bunun için sürekli olarak erkeğin kafasını karıştırmalısınız. Bir seviyor zannetmeli elinde bulmalı sizi bir kaybedecek gibi olmalı. Bazen çok ilgili davranın bazen hiç aramayın! Sizi eline geçirdiğine inanırsa başkalarına gider, sizi elde edemeyeceğini düşünürse yine başkalarına gider. O yüzden dengeyi iyi kurun. Ap*tal olsun mahlûkat!!!

Kadın dergilerini açıp baktınız mı hiç? Hepsinde bunların değişik versiyonları yazar. Kadın muhabbetleri hep bu şekildedir.

O yüzden o erkeksi düz mantığınızı bir kenara bırakacaksınız. Şeytanla savaşmak için şeytan gibi düşünmek gerek. Azıcık kafa patlatırsanız ve bir sonraki adımını tahmin edecek kadar profesyonelleşebilirseniz rahat rahat peşinizden koşturursunuz :gul:

preatör... galiba yazdıklarında haklılık payı buyuk fakat şu bir gercek:aslında mesele kadınlık veya erkeklık degıl mesele ınsanın doğası..

aLone

aLone

Üye
onları anlamaya gerek yok kaçan kovalnır mantığı yapınca dünyanın en iyi erkeği olursun ne kadar üstlerine düşürsen o kadar değersiz oluyosun :@

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
onları anlamaya gerek yok kaçan kovalnır mantığı yapınca dünyanın en iyi erkeği olursun ne kadar üstlerine düşürsen o kadar değersiz oluyosun :@

:) çok seversın suc sayılır hıc sevmezsın kabahat... yukarı bıyık asagı sakal:) denge gerckten de yukarıdakı bı elemanın dedıgı gıbı.. ya ben anlamıyorum acıkcası neden bırbırını sevenınsanlar bır denge kaygısıında bu ıs oyuncak mı ben sıkılırım soyle yapım de katbetmıyım az sevım cok yuz vermmeyım .. ne bu ınsanın canı cıkar sevıosan sevıosundur gerısı hava cıva

aLone

aLone

Üye
:) çok seversın suc sayılır hıc sevmezsın kabahat... yukarı bıyık asagı sakal:) denge gerckten de yukarıdakı bı elemanın dedıgı gıbı.. ya ben anlamıyorum acıkcası neden bırbırını sevenınsanlar bır denge kaygısıında bu ıs oyuncak mı ben sıkılırım soyle yapım de katbetmıyım az sevım cok yuz vermmeyım .. ne bu ınsanın canı cıkar sevıosan sevıosundur gerısı hava cıva

abi daha fazla doğrulardan anlatma zaten sinirliyim şu kızlara patlıcam şimdi tutamıcm kendimi:D

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
abi daha fazla doğrulardan anlatma zaten sinirliyim şu kızlara patlıcam şimdi tutamıcm kendimi:D

:) YOK YOK ONLAARLA DA OLMAZ ONLARSIZ DA OLMAZ.. düşünsene evınden dısarı cıkarken sacına basına sekıl vermen gıyımıne kusamına dıkkat etmen en cok neden? tabı kı kızlara guzel gorunmek ve bır tatlı bakıs alabılmek ıcındır;)

aLone

aLone

Üye
ya onlarsızda olmaz mesela kızlarla sevgili dışında arkdaşlık yapmak güzel seni dinliyolar filan ama iş sevgili olmaya gelince deliriyorum ben ya çok sevince değersiz oluyosun resmen :@

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
hakketen dogru dıosun ınsanın halınden cok guzel anlıyorlar bak haklısın.. ama iş senın dedıgın boyuta tasındı mı baska oluyor katılıyorum:)

aLone

aLone

Üye
ah ahhhh şu kızlar arkdaş olduğunda ne kadar anlayışlı oluyolar keşke hep öyle olsalar:D

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
:) heye

Pure Life

Pure Life

Üye

Vardığım sonuç şudur:

Bence sizin mantaliteniz böyle ata bey:@Bir kızı tavlayana kadar uğraşmak ondan sonra yok işim var yok çişim bilmem nem var diyip oyalamak bekletmek doğru düzgün ilgilenmemek.Sonrada ben sana laik değilim hayatım havalarına girip ortada bırakmak.Yada en yakın arkadaşlarına asılmak aldatmak vb gibi bir ton üç kağıt.Rol konusunda kadınlar erkeklerin eline su bile dökemez......
Kaç seni kovalasın doğru düzgün aşkın tadına ne varıyorsunuz nede vardırıyorsunuz.Kadınların tek istediği ilgidir beyler.Huysuzlanıyorsa bilinki yeterince ilgilenmiyorsunuz.Azıcık jest yapsanız erkekliğinizden bişi eksilmez incileriniz dökülmez

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Bahsettiğin grup kadın delisi çapkın kişilerdir.
Ben çapkın değilim :)
Hayatımda hiçbir kızı tavlamak için uğraş vermedim :)

Onlar erkek kaşarı bence. Bir kadına kaşar ne kadar ağır bir lafsa onlar için de böyle olmalı.
Yalanla dolanla kalp kırmak ayrı ilişkide ipleri elinde tutmak ayrıdır :)

Pure Life

Pure Life

Üye
ya onlarsızda olmaz mesela kızlarla sevgili dışında arkdaşlık yapmak güzel seni dinliyolar filan ama iş sevgili olmaya gelince deliriyorum ben ya çok sevince değersiz oluyosun resmen :@
Değersiz falan olmuyorsun.Sen bir arkadaşını 3 gün aramasan yada o seni aramasa sorun çıkarmı?Hayır işi vardır gücü vardır dersin.Ama kız arkadaşın olunca niye açmıyor telefonu dersin dimi daha çok emek ister aşk.Arkadaşlıkdan farklıdır.Bazen onunla bir olursun tek beden tek kalp.Adeta ne istediğini söylemeden gözlerinden okursun bilirsin.Aynı mekanda olman bile kalbinde heyecan yaratır için kıpır kıpır olur.Bir gün ayrı kalsan aklına gelir "Acaba şimdi ne yapıyor" .Şimdi söyle bana hangi arkadaşlık da bu kadar yoğun duygular beslenir.

Pure Life

Pure Life

Üye
Bahsettiğin grup kadın delisi çapkın kişilerdir.
Ben çapkın değilim :)
Hayatımda hiçbir kızı tavlamak için uğraş vermedim :)

Onlar erkek kaşarı bence. Bir kadına kaşar ne kadar ağır bir lafsa onlar için de böyle olmalı.
Yalanla dolanla kalp kırmak ayrı ilişkide ipleri elinde tutmak ayrıdır :)
O zaman herkesi farklı kategoriye sokacaksın Atacım o kadar genelledinki sana olayın bu yüzünüde göstermek istedim.Her kadın farklıdır tıpkı her erkekde olduğu gibi.Söylediğin kadın tipleri var ama şundan emin ol her kadın söylediğin gibi dengesiz değildir

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Bence sizin mantaliteniz böyle ata bey:@Bir kızı tavlayana kadar uğraşmak ondan sonra yok işim var yok çişim bilmem nem var diyip oyalamak bekletmek doğru düzgün ilgilenmemek.Sonrada ben sana laik değilim hayatım havalarına girip ortada bırakmak.Yada en yakın arkadaşlarına asılmak aldatmak vb gibi bir ton üç kağıt.Rol konusunda kadınlar erkeklerin eline su bile dökemez......
Kaç seni kovalasın doğru düzgün aşkın tadına ne varıyorsunuz nede vardırıyorsunuz.Kadınların tek istediği ilgidir beyler.Huysuzlanıyorsa bilinki yeterince ilgilenmiyorsunuz.Azıcık jest yapsanız erkekliğinizden bişi eksilmez incileriniz dökülmez

ben bugune kadar 2 kıza asık oldum ve ıkısı ıcınde hayatımda yappayacagım fedakarlıkları yaptım polıslıgı kazanmıstım gıtmedım meselaa... orası uzun hıkaye ... eger bır kız benım ıcın tum yasantısını degıstırebılecek bır karar vermısse o kızın ölürüm gerekırse... ıkısıne de yaranadamım ve bu kızlar benı delı gıbı sevdıklerını soyleyen ve bunu sozle degıl hal ve edaylada bellı eden kızlardı... dıceksın kı yanlıs tasa baskoymussun ama ınan onlar en ıyılerıydı cıvarımdakılerın ve herkesın taktır ettıgı ınsalrdı.. jst mest hıkaye hep ılgı hep baglılık bu sefer aaaa avucunda oluvermıssın.. kacan kovalanıor ve bunu da bal gıbı bılıorsunuz.... o bahsettıgın erkeklerı erkekten sayma... onları tutup genele vurman bence hata. evet sen de soyle dıebılırsın: sen de bı kac kzıı tutp genele vuruyorsun haklı olabılırsın.. ama dedıgın gıbı hakkını verebılene sözumuz yok... kız dedıgın yetınmesını bılecek bıraz saygılı olacak ve halden anlıyacak

Pure Life

Pure Life

Üye
ben bugune kadar 2 kıza asık oldum ve ıkısı ıcınde hayatımda yappayacagım fedakarlıkları yaptım polıslıgı kazanmıstım gıtmedım meselaa... orası uzun hıkaye ... eger bır kız benım ıcın tum yasantısını degıstırebılecek bır karar vermısse o kızın ölürüm gerekırse... ıkısıne de yaranadamım ve bu kızlar benı delı gıbı sevdıklerını soyleyen ve bunu sozle degıl hal ve edaylada bellı eden kızlardı... dıceksın kı yanlıs tasa baskoymussun ama ınan onlar en ıyılerıydı cıvarımdakılerın ve herkesın taktır ettıgı ınsalrdı.. jst mest hıkaye hep ılgı hep baglılık bu sefer aaaa avucunda oluvermıssın.. kacan kovalanıor ve bunu da bal gıbı bılıorsunuz.... o bahsettıgın erkeklerı erkekten sayma... onları tutup genele vurman bence hata. evet sen de soyle dıebılırsın: sen de bı kac kzıı tutp genele vuruyorsun haklı olabılırsın.. ama dedıgın gıbı hakkını verebılene sözumuz yok... kız dedıgın yetınmesını bılecek bıraz saygılı olacak ve halden anlıyacak
Arkadaşım ben o mesajı atanın genellediği için gösterdim mesajlarıma bakarak anlayabilirsin.Ben sosyoloji okuyorum ayrıca bütün erkekler böyledir dediğim anda kendimle çelişmiş olurum zaten.Ayrıca çevrende çok fazla ilgi gördüğünden bahsetmişsin o insanların.Ama şu vardır bazı insanlar kendini öyle güzel saklarlarki sana kendilerini pamuklar içinde sunarlar sen onu gül sanarsın.Ama dikenlerini gösterince aslında gerçeği anlarsın.Dediğim gibi karşınıza çıkan kızları genellemeyin bu çok yanlışdır.Sizin çevreniz nasıl aslında toplum değilse çıktığınız kızlarda genel değildir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt