bir kızı anlayabilene dünyaları verırım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
bir kızı anlayabilene dünyaları verırım
bu hayatta çözemıyecgım tek mahlukat var o da bir kız.. atsan atılmaz satsan satılmaz kovsan kovulmaz alsan alınmaz dövsen olmaz sövsen olmaz.. resmen tussuzluk

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Kızlara karşı saygılı konuş!!Konu kapatılacaktır.

Salihyet

Salihyet

Üye

Kızlar hakkında hakaret göremiyorum.. ( yorum farklı ve algıda seçicilik diyeyim :) )
Biraz sert düşünse de kimsenin yorum hakkını elinden alamayız değil mi ?

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Konu kapatılacaktır derken şaka yaptım :ehe

--------------- Ekleme ---------------

Satsan satılmaz,alsan alınmaz,kovsan kovulmaz,dövsen dövülmez!:@

Odysseus

Odysseus

Üye
Yahu nedir bu kadınlarla alıp veremediğiniz :ehe

Kendine güvenen, iletişim becerilerini geliştiren, kadının toplumdaki yerini iyi algılayan, onlara değer veren, bugünün sevgililerinin, yarının eşleri, daha ileride geleceğin anneleri olacağını bilen, dolayısıyla annelere saygı gösterebilen herkes kadınlarla iyi anlaşır ve onları anlar.

Salihyet

Salihyet

Üye
Kısacası adem abi önce kendimden yola çıktım kendimi anlayamadım diyorsun değil mi :ehe kadınlar alemini de anlayamazsın, fakat zorlarsan başına bişey gelmesinden korkarsın, bir kişi olsun onu anla yetiyor insana :)

Odysseus

Odysseus

Üye
Yok abicim hepsini anlıyorum da onlar beni anlamıyor :ehe

Cynical

Cynical

Üye
Eğer çocukları anlayabiliyorsan kadınları anlamak da pek farklı değil. :ehe

krugersavaşı

Üye
Ben de aynen :)

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Sen de mi Tanay?

SucX

SucX

Üye
:worshippy: :alkis

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi

cevabını salıh vermıs... eyvallah

--------------- Ekleme ---------------

Yahu nedir bu kadınlarla alıp veremediğiniz :ehe

Kendine güvenen, iletişim becerilerini geliştiren, kadının toplumdaki yerini iyi algılayan, onlara değer veren, bugünün sevgililerinin, yarının eşleri, daha ileride geleceğin anneleri olacağını bilen, dolayısıyla annelere saygı gösterebilen herkes kadınlarla iyi anlaşır ve onları anlar.

kendıne guvenırsın, iletısım becerılerın superdır, kadının toplumdakı yerının daha da yukseltılmesını bıle savunursun, onlara deger verırsın hem de geregınden fazla, sonra aheste aheste meyvelerımı toplarım derken seni tanımayan bir ''güçlü'' yaratmıssındır farkında deılsın.. yaa bu arada tum kadınlar degıl hakkını verenlere sozum yok. onlar baş tacı..

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye

kendıne guvenırsın, iletısım becerılerın superdır, kadının toplumdakı yerının daha da yukseltılmesını bıle savunursun, onlara deger verırsın hem de geregınden fazla, sonra aheste aheste meyvelerımı toplarım derken seni tanımayan bir ''güçlü'' yaratmıssındır farkında deılsın.. yaa bu arada tum kadınlar degıl hakkını verenlere sozum yok. onlar baş tacı..

:oke:

Odysseus

Odysseus

Üye

Kimseye değerinden fazla değer vermemek. Bu kadın için de erkek için de aynıdır. Kadınlar değerlidir. Hem de hepsi. Ama bazıları verilen değeri suistimal edebiliyor. Bunları yorumumun dışında tutuyorum. Ama her ne olursa olsun kadınlar başımızın tacıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt