Emrgncy
Üye
İkiside yeşilse hack tamam olması lazım, ama senin telefon n8 sanırım senin telefonu hackleyebilmen için iki dosya daha gerekli.1. YÖNTEM (installserver.exe)
Xplore'a girip sıfır tuşuna basıyoruz. Karşımıza çıkan pencerede gizli dosyalar ve sistem dosyaları yazan 2 tane kutucuklu kısım geliyor onları işaretleyip çıkıyoruz. Alttaki linkten de indirdiğimiz (telefonunuza uyumlu olan) installserver.exe dosyasını c:\sys\bin içine atıyor ve telefonu kapatıp açıyoruz. Eğer sertifika sorununuz yoksa bu aşamadan sonra aşağıya geçmeyin. Yok devam ediyorsa silin o attığınız YAW KARDEŞ BEN YAPTIM AMA ROMPATCHER DEKİ 2 SİMGEDE YESİL ŞİMDİ BEN YÖNTEM BİRİ YAPMAYA ÇALIŞACAKTIM AMA BU XPLOREDE (SIFIR)!! TUŞU NERDE ACABA
birisini c:/sys/ bin konumuna diğerini C:/patches konumuna atman gerekli...
öncelikle x-plore u türkçeleştirmek için şu yolu takip et..
Menu> tools> configuration> açılan sayfanın en üstündeki 4 kutucuğu da işaretle, sonra aşağı doğru in ve language yazan yerin kenarındaki ok işaretine dil türkçe olana kadar tıkla.. artık x-plore türkçe oldu..

Enteresan ilk defa böyle hata verdiğini ilk defa duydum.. Bazen Mobilsecurity uygulamasını kaldırmaya çalışanlarda bu hatayı veriyordu ama...