Bir Hack Yöntemi Ancak Bu Kadar Kolay ve Pratik Olur (Buyrun)

Sponsorlu Bağlantılar

Emrgncy

Emrgncy

Üye
1. YÖNTEM (installserver.exe)

Xplore'a girip sıfır tuşuna basıyoruz. Karşımıza çıkan pencerede gizli dosyalar ve sistem dosyaları yazan 2 tane kutucuklu kısım geliyor onları işaretleyip çıkıyoruz. Alttaki linkten de indirdiğimiz (telefonunuza uyumlu olan) installserver.exe dosyasını c:\sys\bin içine atıyor ve telefonu kapatıp açıyoruz. Eğer sertifika sorununuz yoksa bu aşamadan sonra aşağıya geçmeyin. Yok devam ediyorsa silin o attığınız YAW KARDEŞ BEN YAPTIM AMA ROMPATCHER DEKİ 2 SİMGEDE YESİL ŞİMDİ BEN YÖNTEM BİRİ YAPMAYA ÇALIŞACAKTIM AMA BU XPLOREDE (SIFIR)!! TUŞU NERDE ACABA
İkiside yeşilse hack tamam olması lazım, ama senin telefon n8 sanırım senin telefonu hackleyebilmen için iki dosya daha gerekli.
birisini c:/sys/ bin konumuna diğerini C:/patches konumuna atman gerekli...

öncelikle x-plore u türkçeleştirmek için şu yolu takip et..

Menu> tools> configuration> açılan sayfanın en üstündeki 4 kutucuğu da işaretle, sonra aşağı doğru in ve language yazan yerin kenarındaki ok işaretine dil türkçe olana kadar tıkla.. artık x-plore türkçe oldu..

vanedisi

Üye
off off off
xplorer e63 te SERTİFİKA HATASI VERİYOR.
offf biri bana xplorer atsın lütfen

speedygs

Üye

İkiside yeşilse hack tamam olması lazım, ama senin telefon n8 sanırım senin telefonu hackleyebilmen için iki dosya daha gerekli.

Menu> tools> configuration> açılan sayfanın en üstündeki 4 kutucuğu da işaretle, sonra aşağı doğru in ve language yazan yerin kenarındaki ok işaretine dil türkçe olana kadar tıkla.. artık x-plore türkçe oldu..
mrb benim tel n8 xplore ye girib 0 tuşuna nasıl basıcam programın içinde iken tuş takımı gözükmüyor yardım

- - - Eklendi - - -

[/

c sistem de bin klasörüde yok

theeternal

theeternal

Üye
kardeş çok teşekkür ederim nokia c5-03 sorunsuz çalıştı.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
c sistem de bin klasörüde yok

x-plore ayarlardan tüm kutucukları işaretle ve sonra rompatcher uygulamasından open4all yamasını aktif et, artık x-plore ile C:/sys/bin klasörünü görebilirsin...

galaxy7

galaxy7

Üye
Arkadaşlar E66'da denedim başarılı oldu; private, sys gibi klasörlere erişebiliyorum, sorunsuz olarak yükleme yapabiliyorum;
AMA; yüklenen hiçbir uygulamayı kaldıramıyorum !!! "Dosya bozuk" uyarısı çıkıyor!

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Arkadaşlar E66'da denedim başarılı oldu; private, sys gibi klasörlere erişebiliyorum, sorunsuz olarak yükleme yapabiliyorum;
AMA; yüklenen hiçbir uygulamayı kaldıramıyorum !!! "Dosya bozuk" uyarısı çıkıyor!
Telefonu restart yap birde öyle kaldırmayı dene...
ayrıca uygulamaları kaldırırken rompatcher yamalarını da pasifleştir bakalım, belki onunla alakalı olabilir...

- - - Eklendi - - -

Eğer pasifken kaldırmayı deniyorsan aktifleştirerek dene...

galaxy7

galaxy7

Üye

Telefonu restart yap birde öyle kaldırmayı dene...
ayrıca uygulamaları kaldırırken rompatcher yamalarını da pasifleştir bakalım, belki onunla alakalı olabilir...

- - - Eklendi - - -

Eğer pasifken kaldırmayı deniyorsan aktifleştirerek dene...

İlginize Teşekkürler; Bunları hepsini denedim ama bir sonuç alamadım maalesef |-)

galaxy7

galaxy7

Üye
onu da yaptım; hatta onu yaptıktan sonra da yeniden başlattım; olmadı !!!

Emrgncy

Emrgncy

Üye
onu da yaptım; hatta onu yaptıktan sonra da yeniden başlattım; olmadı !!!
:hmmm Enteresan ilk defa böyle hata verdiğini ilk defa duydum.. Bazen Mobilsecurity uygulamasını kaldırmaya çalışanlarda bu hatayı veriyordu ama...

Biraz daha uğraş bakalım, olmadı bilgileri yedekleyip bir soft format atarsın...

LİFE5433

Üye
Kardeşm bnkinde rompathcherde 2 tane şey oluyodu rom patcheri acıyom no data diyo napmam lazıo

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Kardeşm bnkinde rompathcherde 2 tane şey oluyodu rom patcheri acıyom no data diyo napmam lazıo

Muhtemelen C: kök dizininde x-plore ile gezinirken patches klasörünün içindeki yamaları gereksiz görüp silmişsindir :D

Şimdi öcelikle Link'e tıkla ve zip dosyasını download et...

indirdiğin dosyayı x-plore yardımıyla aç ve içindeki iki adet yamayı C:/patches klasörüne kopyala, artık rompatcher ı çalıştırınca yamaları göreceksin...

yomiyank

Üye
rompatcher hata veriyor bu yerleşik bir bileşen diye hata veriyor ne yapabilirim

TheChaosLORD

TheChaosLORD

Üye
arkadaşlar 10 yıldır telefon işindeyim size kısa ve öz bişey söylicem kesinlikle hacklemeyin nedenmi öncelikle sertifika virüslü virüssüz sızmalar hacker trojenler vs. bunları önlüyor siz sanıyosunuzki sertifikada sorun var yok arkadaşım siz hackledimiz zaman tüm korumayu kaldıracaksınız peki sonrası numaralar aktarılacak hesap şifreleri aktarılacak ki bizzzat arkadaşımın başına geldi hacktrojen bulaşır benden sadece öz bi tavsiye hacklemeyin siz kaybedersiniz hacklediysen o teli çöpe at!

serinaga

serinaga

Üye
arkadaşlar 10 yıldır telefon işindeyim size kısa ve öz bişey söylicem kesinlikle hacklemeyin nedenmi öncelikle sertifika virüslü virüssüz sızmalar hacker trojenler vs. bunları önlüyor siz sanıyosunuzki sertifikada sorun var yok arkadaşım siz hackledimiz zaman tüm korumayu kaldıracaksınız peki sonrası numaralar aktarılacak hesap şifreleri aktarılacak ki bizzzat arkadaşımın başına geldi hacktrojen bulaşır benden sadece öz bi tavsiye hacklemeyin siz kaybedersiniz hacklediysen o teli çöpe at!

Ağa bunun için çok geç kaldın breee, çoktaaan hackledik telefonu da, üstüne yenisini aldık yahu ...

mustafahurma

mustafahurma

Üye
aynen bende de o sorun var kardeş

osmanosman...

osmanosman...

Üye
kardeş ben telefona hard format attım format atmadan önce dört tane yama vardı şimdi üç tane yama var ve efekt falan yükleyemiyorum önceden çok iyidi şimdi ne yapmam gerekiyor lütfen çok acil

Emrgncy

Emrgncy

Üye
kardeş ben telefona hard format attım format atmadan önce dört tane yama vardı şimdi üç tane yama var ve efekt falan yükleyemiyorum önceden çok iyidi şimdi ne yapmam gerekiyor lütfen çok acil
telefonuna c2z maker programını yükle ve Rompatcher programında open4all yaması aktifken c2z maker programını çalıştır, ve c2z yamasını oluştur. ( Büyük ihtimalle C:/ kök dizinine oluşturacaktır ) o yamayı x-plore yardımıyla c:/patches klasörüne at ve rompatcherdan o yamayı da aktif et, artık tema efekti yükleyebilirsin...

Üst Alt