Bir Hack Yöntemi Ancak Bu Kadar Kolay ve Pratik Olur (Buyrun)

Sponsorlu Bağlantılar

fbfaruk12

Üye
xploreye girip sıfıra bastıgımızda dosyayı tasıyor

civandavut

civandavut

Üye
nokıa 5233 yazılı anlatımla başarılı bir şekilde hacklenmiştir. teşekkürler

GS2828

Üye
eline sağlık allah razı olsun

arizalidoktor

arizalidoktor

Üye
onceden oluyordu da telefonun anakarti
degisince olmamaya basladi. Telefon kapatip
acilinca ikisi de mavi oluyor. Her seferinde tekrar
tiklemem gerekiyor. Neden olabilir ? Tel:e5

Emrgncy

Emrgncy

Üye
onceden oluyordu da telefonun anakarti
degisince olmamaya basladi. Telefon kapatip
acilinca ikisi de mavi oluyor. Her seferinde tekrar
tiklemem gerekiyor. Neden olabilir ? Tel:e5

ilk yamayı aktif et ve sonra options / Add auto yap, yeşil logonun etrfında sarı halka oluşacak.
Daha sonra da aynı işlemi diğerine yap tamamdır, artık telefonu tekrar başlattığında kendisi aktif olacaktır...

arizalidoktor

arizalidoktor

Üye
yapiyorum da telefon kapatip acinca gidiyor yesilligi. Anakart degismeden once sorun yoktu. Telefon hack tutmuyo valla :D

Emrgncy

Emrgncy

Üye
O zaman her yüklemeden önce aktif edeceksin mecburen... :)

arizalidoktor

arizalidoktor

Üye
ne yapalim artik :) ya tutarsa diyecegiz

gokotu

gokotu

Üye
Antivurus programı lisansı bitmiş aga napak :)

Anaaaa sis editorla hemen kurabildim rom patcher sağol kardo gerek kalmadı :)

b3kchy

Üye
eline sağlık 6220c de oldu

Tamern95

Tamern95

Üye
ADAMSIN! 2aydır kaçtane yöntem denedim olmadı. Sayende hackledim n95 8gbda!

albay771

Üye
Symbianist arkadasımıza tesekkur ederim nokia n73 dun hackledim oldu c/sys/bin acıldı ve diger c/sytem acıldı dun theme dıy programı sayesinde tr oldu yani yama tr yukledikte acılmayan sertifikalar hatalı yani yazan kisiler tam yazma izni vermemis dikkat!!: diger arkadaslar hachlanmayan teli yazmayın biz burada bir cozum uretiyoruzz arkadaslar tel. ahck oldumu gerisi kolay yukleme yapmasq bile sisx editorle yukleme yapacagınız parcalayıp xplorer yolu ile yukleme yapa bilirsiniz yontem genis ama bize olanı yazarsanız cok iyi olur tesekkur ederiimmm.....

- - - Eklendi - - -

selam arkadaslar simdi yeni hack sistemi oldu kendi yukluyo basarılı nokia n73 oldu yontem 1 ve 2 oldu 2 sini birlestirdim oldu sorunsuz installserver.exe dosyasını c:\sys\bin içine atıyor ama once Mobile_Security sonra RomPatcherPlus_3.1_LiteVersion yukle yukarıda nasıl yazılmıssa goruntu yazı aynı uygula ve Mobile_Security sil rompacher kalsın updatedswicertstore.dat dosyasını C:\RESOURCE\swicertstore\dat\klasörüne atın rompatcherdaki open4all çalışıyor ama installserver yaması aktif olmuyorsa, yeşil olmuyorsa) onemli degil cunku dedigim gibi yaparsanız nokia n73 oluyor 15.11.2012 persembe hile yalan oldu demeyin diye sizlerle paylasıyom aslın da kolay ama analatılınca zor gibi geliyo sorusu olan varsa cozerizzz

Pooodolski

Pooodolski

Üye
bu x-plore programını kuramadım sertifika süresi geçmiş diyor ne yapmam gerek?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
bu x-plore programını kuramadım sertifika süresi geçmiş diyor ne yapmam gerek?

yükleme ayarlarını kontrol et..

Ayarlara gir, oradan yükleme ayarlarına, Yazılım yüklemeyi 'Tümü', Çevrim içi sert. kont. 'Kapalı' olarak seç.
Hâlâ yüklemezse tarihi bir yıl geri al ve öyle yüklemeyi dene,
Dahada olmazsa oviden indirebilirsin x-plore u.

pejocu3

pejocu3

Üye
teşekkürler

Mr. Winchester

Üye
3. 1'de kurduğumuz program varya hani (menüde kırmızı ikon çıkar zaten) ona girin options-Quarantine list'i açın ve içindeki herşeyi seçip Restore'ye basın. (yani oradaki 3 dosyayı da restore yapacaksınız- geride dosya bırakmayın)

Quarantine Listte no data diyor içinde hiçbirşey yok nasıl çözebilirim bunu

ejdermamut

ejdermamut

Üye
linkler sağlam n73 te demin yaptım bendede biri kırmızıydı 1.ci yöntemle düzelttim artık sertifika hatası almıyorum paylaşan arkadaşa teşekkürler

Emrgncy

Emrgncy

Üye
3. 1'de kurduğumuz program varya hani (menüde kırmızı ikon çıkar zaten) ona girin options-Quarantine list'i açın ve içindeki herşeyi seçip Restore'ye basın. (yani oradaki 3 dosyayı da restore yapacaksınız- geride dosya bırakmayın)

Quarantine Listte no data diyor içinde hiçbirşey yok nasıl çözebilirim bunu

tmquarantina.zip dosyasının içindeki tmquarantina klasörünü, klasör olarak C:/ kök dizinine attın mı?
Dikkat et zip olarak değil içindeki klasörü atacaksın...

Üye
kardes e 5 de calıstı elıne saglık cok tesekkur ederım

sanal hacker

sanal hacker

Üye
yaptm çlşmadı e65

Üst Alt