Bir Hack Yöntemi Ancak Bu Kadar Kolay ve Pratik Olur (Buyrun)

Sponsorlu Bağlantılar

Emrgncy

Emrgncy

Üye
hackleme yi nasıl yapabilirim xpolere gerek diyo yüklüyorum açmıyo hata veriyo hack ne ise yarıyo ?

x-plore u nasıl açmıyor? Hata veriyor derken nasıl bir hata

Hack sertifika hatası veren uygulamaları yüklemeni ve ayrıca telefonun sistemine müdahale imkanı verir

mrqarizma

mrqarizma

Üye

x-plore u nasıl açmıyor? Hata veriyor derken nasıl bir hata

Hack sertifika hatası veren uygulamaları yüklemeni ve ayrıca telefonun sistemine müdahale imkanı verir

güncelleştirililemedi falan diyoo s60v3 uygulamaların'dan indirdim ama hata veriyor ışte telefonda sorun olabilirmı acaba ?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
güncelleştirililemedi falan diyoo s60v3 uygulamaların'dan indirdim ama hata veriyor ışte telefonda sorun olabilirmı acaba ?

Telefonunda yüklü x-plore varsa güncelleştirme hatasını onun için verir
yeni sürümü yükleyebilmek için öncelikle eski sürümü kaldırmalısın

mrqarizma

mrqarizma

Üye
şebeke gitti deqişen birşeyde olmadı nyapmam gerek.s
hackı videodaki gibi attım yine aynısını diyo SERTİFİKA HATASI UYGULAYICIYLA FALAN GÖRÜŞÜN DİYO yaa RomPatcher biri yeşil oldu di

qeri carpı koyuldu sorun nedir acaba ??

Emrgncy

Emrgncy

Üye
şebeke gitti deqişen birşeyde olmadı nyapmam gerek.s
hackı videodaki gibi attım yine aynısını diyo SERTİFİKA HATASI UYGULAYICIYLA FALAN GÖRÜŞÜN DİYO yaa RomPatcher biri yeşil oldu di

qeri carpı koyuldu sorun nedir acaba ??

install server.exe kırmızı, open4all yeşil olmuştur
hallederiz onuda birinci sayfadan yöntem1.zip dosyasını indir
telefonun modeli nedir

mehmed5757

Üye

Başlıkta gerekli bilgi ve indirmen gereken uygulamalar mevcut

seni birinci sayfaya alalım :D

---------- Eklendi @ 08:20:02 ---------- Yazıldı @ 08:17:49 -------

indirdim ordeki dosyalarida aam ne C de nede E de bulamiyorum Sertifikaya Son.zip klasörünü telefonun quickoffice uygulamasına girdigimde görünüyor ancak ne xplorede nede dosya yönetıcısınden girdigimde görünmüyor

Emrgncy

Emrgncy

Üye

Başlıkta gerekli bilgi ve indirmen gereken uygulamalar mevcut

seni birinci sayfaya alalım :D

---------- Eklendi @ 08:20:02 ---------- Yazıldı @ 08:17:49 -------

indirdim ordeki dosyalarida aam ne C de nede E de bulamiyorum Sertifikaya Son.zip klasörünü telefonun quickoffice uygulamasına girdigimde görünüyor ancak ne xplorede nede dosya yönetıcısınden girdigimde görünmüyor

telefonun tarayıcısıylamı indiriyorsun?

x-plore ile bul/ dosya arama/ *Sertifikaya son.zip diye hem C/ de hem E/ de arattır

Emrgncy

Emrgncy

Üye
n73 nyaptıysam olmadı.

yöntem 1.zip klasörünü indir
klasörün içinden 4 adet klasör çıkacak 9.1 yazan klasörü aç
içindeki install server.exe dosyasını x-plore yardımıyla C/sys/bin klasörünün içine at. Telefonu tekrar başlat.

Rompatcher çalıştır open4all yamasını aktif et diğerinin aktif olmasına gerek yok artık. Sertifika hatası veren bir uygulamayı yüklemeyi dene

mrqarizma

mrqarizma

Üye

yöntem 1.zip klasörünü indir
klasörün içinden 4 adet klasör çıkacak 9.1 yazan klasörü aç
içindeki install server.exe dosyasını x-plore yardımıyla C/sys/bin klasörünün içine at. Telefonu tekrar başlat.

Rompatcher çalıştır open4all yamasını aktif et diğerinin aktif olmasına gerek yok artık. Sertifika hatası veren bir uygulamayı yüklemeyi dene

Sağolasin demedim yine olmadı yine demedim yine olmadı ya

mrqarizma

mrqarizma

Üye
bütün hackleri üst üste denesek sorun olurmu hiçbirşeyi silmesek ?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
bütün hackleri üst üste denesek sorun olurmu hiçbirşeyi silmesek ?

Önce soft format at
denediklerinden sonra yine format atarsan iyi olur:oke:

---------- Eklendi @ 20:30:55 ---------- Yazıldı @ 20:29:43 ----------

kaya.77 abinin paylaştigi hava widgetini indirdim yine serdikafa hatası verdi acaba nerde hata yaptım :hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm

rompatcher yamalarının ikiside aktif mi

sonic23

Üye
1.yöntemle işi hallettim sadece installserver.exe yi telefona uygun atmıyomuşum onda sıkıntı olmuştu. Çok teşekkür ediyorum. emeğinize sağlık.

mehmed5757

Üye

rompatcher yamalarının ikiside aktif mi

usta ben anlamam rompather falan ilk sayfadakileri teter teker indirdim hepsini sirasıyla yaptım belle için olan kılasörde C:\RESOURCE\ giriyorum bu swicertstore kılasörü yok bulamiyorum bunu

Emrgncy

Emrgncy

Üye

usta ben anlamam rompather falan ilk sayfadakileri teter teker indirdim hepsini sirasıyla yaptım belle için olan kılasörde C:\RESOURCE\ giriyorum bu swicertstore kılasörü yok bulamiyorum bunu

Ya Rom patcher uygulamasını yüklemedinmi
Uygulamayı çalıştıracaksın içinde iki adet yama var onları aktif edeceksin.

Ayrıca swicertstore klasörü yoksa kendin oluştur

ismailkaya.

Üye
oohhhhhhhh beeeeeeeeeeeee cok cok cok tesekkur ederim dostlarim

Üst Alt