Bir Hack Yöntemi Ancak Bu Kadar Kolay ve Pratik Olur (Buyrun)

Sponsorlu Bağlantılar

kifayet

Üye
Ben xplore yükledim ama sertifikaya son dosyası yok neden ?

mqeen

mqeen

Üye
Kardeş çok saoL telefonum hacklendi 6120 classic. :)

*Ama bi sorun var telefonun kendi tarayıcısından internete girdiğimde yazılar kare kare gözüküyor.Yani türkçe karakter yok. Bunu nasıl düzeltebiliriz. ?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Kardeş çok saoL telefonum hacklendi 6120 classic. :)

*Ama bi sorun var telefonun kendi tarayıcısından internete girdiğimde yazılar kare kare gözüküyor.Yani türkçe karakter yok. Bunu nasıl düzeltebiliriz. ?

Mobil security uygulamasını telefondan kaldır ve Rompatcher yamalarını pasif hale getir

realwolf35

Üye
e71 de oldu. çok teşekkür ederim. :)

segamaster

Üye
Allah sizden razı olsun. N73'te denenmiş ve başarılı. Yükleyemediğim programlarda hiçbir sorun yok. Çok teşekkürler, parmaklarınız dert görmesin. :)

mustafadifb1

mustafadifb1

Üye
arkadaşım mobil security i verdiğin link ten yükledim ama satın al diyor açılmıyor geri atıyor ne yapmam lazım 3 adımda takıldım kaldım

Emrgncy

Emrgncy

Üye
arkadaşım mobil security i verdiğin link ten yükledim ama satın al diyor açılmıyor geri atıyor ne yapmam lazım 3 adımda takıldım kaldım

sıralamaya dikkat ettin mi
Öyle bir sorun çıkarmaması lazım

mustafadifb1

mustafadifb1

Üye
ben daha önceden indirmiştim yapamamıştım dosyaları hem c ye hem de e ye atmıştım e den mobil security i yükledim satın al diyor daha öncede yaptığımda aynısı olmuştu vazgeçmiştim birde x-pore 1,56 kod isitiyor hepsini ilk yerden indirmiştim bir türlü yapamıyorum çıldıracam lütfen yardımcı olurmusunuz müsaitim şu an

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
cuma günü telefona format attım ve hack işlemi 1 dk bile sürmedi. Tekrar sağol :)

mustafadifb1

mustafadifb1

Üye

sıralamaya dikkat ettin mi
Öyle bir sorun çıkarmaması lazım

ben daha önceden indirmiştim yapamamıştım dosyaları hem c ye hem de e ye atmıştım e den mobil security i yükledim satın al diyor daha öncede yaptığımda aynısı olmuştu vazgeçmiştim birde x-pore 1,56 kod isitiyor hepsini ilk yerden indirmiştim bir türlü yapamıyorum çıldıracam lütfen yardımcı olurmusunuz müsaitim şu an

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Telfonun bilgileri yedekle bir format at tekrar dene derim

mustafadifb1

mustafadifb1

Üye
Telfonun bilgileri yedekle bir format at tekrar dene derim

1.sayfadan indirdiğim x-plore bile aktivasyon istiyor
şu an yine silip ilk sayfadan indirdim aynı sağlık olsun yapamayacağım galiba ne yapalım hacksiz devam edecez mecburen :))

Emrgncy

Emrgncy

Üye
1.sayfadan indirdiğim x-plore bile aktivasyon istiyor
şu an yine silip ilk sayfadan indirdim aynı sağlık olsun yapamayacağım galiba ne yapalım hacksiz devam edecez mecburen :))

Sen bilirsin kardeşim :oke:

omerilkay1987

Üye
e5 oldu tşkler kardeşim

mehmed5757

Üye
s.alleyküm kardeş bende nokia e6 belle var telefonu heckliyecem heckliye bilmem için bana hangi uygulamalari yüklemem gerekiyor yardimçi olursan sevinirim

mrqarizma

mrqarizma

Üye
acil bilgi verebilecek olan varmı yaaa ? N73'de her ne yuklersem sertifika hatası veya güncelleştirme hatası falan diyo yardım ??

Emrgncy

Emrgncy

Üye
s.alleyküm kardeş bende nokia e6 belle var telefonu heckliyecem heckliye bilmem için bana hangi uygulamalari yüklemem gerekiyor yardimçi olursan sevinirim

Başlıkta gerekli bilgi ve indirmen gereken uygulamalar mevcut

seni birinci sayfaya alalım :D

---------- Eklendi @ 08:20:02 ---------- Yazıldı @ 08:17:49 ----------

acil bilgi verebilecek olan varmı yaaa ? N73'de her ne yuklersem sertifika hatası veya güncelleştirme hatası falan diyo yardım ??

Sertifika hatasını imzasız uygulama yüklerken verir bunun için telefonu hacklemen gerekir
Güncelleme hatasını ise yüklemeye çalıştığın uygulamanın eski bir sürümü telefonunda mevcuttur önce eski sürümü kaldır sonra yükle

mrqarizma

mrqarizma

Üye
hackleme yi nasıl yapabilirim xpolere gerek diyo yüklüyorum açmıyo hata veriyo hack ne ise yarıyo ?

Üst Alt