Bir Hack Yöntemi Ancak Bu Kadar Kolay ve Pratik Olur (Buyrun)

Sponsorlu Bağlantılar

Emrgncy

Emrgncy

Üye
herşeyi olduğu gibi yaptım rompathcer plusta bisey gözükmüyor .olmadı yardım lütfn

Biryerde hata yapmışsındır.

Telefona soft format at tekrar baştan dene sıralamaya dikkat et

Raptor_tr

Raptor_tr

Üye
karrdeşşşimm ellerine sağlık teşekkürler normal n95te çalıştı aklına sağlık :)

balcolu

balcolu

Üye
Kardes dosyayi indrdm ama arsiv sorunu veriyor. Ne yapmalym özeldn msj atarsanz daha iyi olur

- - - Eklendi - - -

linkten indrdm.Sonra pc den zip ten ckarirken arsiv bicmi tannmiyor yada hasarli dior. Off napcam ya!

- - - Eklendi - - -

linkten indrdm.Sonra pc den zip ten ckarirken arsiv bicmi tannmiyor yada hasarli dior. Off napcam ya!

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Kardes dosyayi indrdm ama arsiv sorunu veriyor. Ne yapmalym özeldn msj atarsanz daha iyi olur

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Telefonla indir veya pc deki zip dosyasını direk tele at ve zip dosyasını x-plore ile aç

şu ana kadar böyle bir sorundan bahseden olmadı

babur7750

Üye
güzel paylaşım hackledim telefonu teşekkürler

Barış Grc

Barış Grc

Üye
O listeye C7 yi de ekle kardeşim, çünkü sonuç başarılı. :D İlk defa denedim, bu konudan ve oldu. :D Allah razı olsun. :)

Afşın

Afşın

Üye
ALLAH razı olsun :)

- - - Eklendi - - -

ALLAH razı olsun :)

gomancele

gomancele

Üye
yaptım oldu sağol :)

xcvxc

xcvxc

Üye
hersey ıcın tesekurler kız arkadasımın telefonunu ılk yontem ıle hackledim Bu arada telefon ruscadır bu yuzden Phonex yontemı ıle denmısıtım ve dıl sorunu yuzunden telefon kıtlenmıstı servıs goturmem gerekmıstı. Bu yontem kolay ve hızlı bır sekılde gerceklestı herkese tesekurler. Telefon Nokia E-5 versiyon 042.014 kullan versiyon 042 014 c00.01 umarım baskalarıda yararlanabilir.
Saygılarımla Tesekurler

my62231

Üye
n95 8gb işe yaradı sağolasın

Havvali

Havvali

Üye
n95 8gb ve e 72 de denedim gerçekten çok başarılı bir yöntem elinize sağlık. N73 de ilk yöntem işe yaramıyor ama ikinci olan yarıyor n73de uğraşmak yerine hacking programı var n73de drekt etkili hacking bu sitede mevcut. Hacking.sis kolay ama n95 8gb ve e72 de işe yaramıyor hatta e72de sorun yaptı hacking.sis programı e72 için kesin çözüm bu konudaki ilk yöntem kesinlikle tavsiyemdir.
Not: hackden sonra eğer bluetooth dan gelen mesajları xplore ile taşıyamıyorsanız mesaj hafızanız hafıza kartıdır çözümü mesaj hafızasını telefon hafızası yapın :)

neden38

Üye
n82 de çalıştı sertifika sorunu ortadan kalktı teşekkürler...

nuuraah

Üye
kardeş eline sağlık aylar dır denedim ama yapamadıydım onlara hata verdiydi sonun da yaptığım için çok mutluyum cok sağol

dejavu178

dejavu178

Üye
Bi ara hacklemiştim format atınca silinmişti. Şimdi tekrar hackledim teşekkürler.

ahmetrencber

ahmetrencber

Üye
arkadaşlar telefonum n95 ve hackli. Allah rızası için biri yardım etsin, trk programı yüklü, gizli dosyalar gözüküyor ama bir türlü secmanı yükleyemiyorum. Port numarası olmuyor. Kandil mübarek gün biri yardım etsin. N gage oyunlarını yükleyemiyorum.

mirado12

Üye
eklentikeri xplore yi yüklemiyorki hackleyelim.onlarda sertifika hatası veriyor acil yardım lütfen

Emrgncy

Emrgncy

Üye
eklentikeri xplore yi yüklemiyorki hackleyelim.onlarda sertifika hatası veriyor acil yardım lütfen

Öcelikle telefon bilgilerini yedekle ve *#7370# ile telefonuna soft format at.Daha sonra tekrar yüklemeyi dene Oradaki x-plore imzalı yüklemesi lazım yüklemezse x-plore u ovi den indir.

ibrahim_203_13

Üye
bende yaptım çalışıyor emeğinize sağlık. yaptıktan sonra telefon ekranı yan dönmedi?

Arthemis1

Üye
C5-o3 te başarılı!! aha önce b hack için günlerce uğraşıp defalarca göçertmiştim telefonu. Emeğine sağlık arkadaşım.

mamilan

Üye
e71 version 9.2 ayrıca cok tesekkürler en saglam yöntem sizde :D

Üst Alt