Bir Hack Yöntemi Ancak Bu Kadar Kolay ve Pratik Olur (Buyrun)

Sponsorlu Bağlantılar

gscangs

gscangs

Üye
YAZILI ANLATIMIMIZ

NOT: Karıştırmayın diye hepsinin direkt linklerini altlarına ekledim.

1.
Mobile_Security uygulamasını kurun. * Reset ile ilgili birşey sorarsa hayır diyin.

2.
tmquarantine klasörünü x-plore aracılığıyla olduğu gibi C'ye atın. Ama tekrar dikkatinizi çekiyorum klasör halinde atın içindekileri falan değil.

3.
1'de kurduğumuz program varya hani (menüde kırmızı ikon çıkar zaten) ona girin
options-Quarantine list'i açın ve içindeki herşeyi seçip Restore'ye basın. (yani oradaki 3 dosyayı da restore yapacaksınız- geride dosya bırakmayın)

4.
RomPatcherPlus_3.1_LiteVersion adlı programı kurun ve içine girince 2 tane yama görürsünüz. onları aktif yapın. (Aktifken yeşil olur, pasifken ise mavi) Yükledikten sonra internete bağlanma probleminiz olursa Mobile_Security silersiniz. İşte bu kadar.

tel 6700s bu yazanı uyguladım ve VoxTrack Personal v1.30 Türkçe programını sorunsuz acısız yükledım teşekkür ederim

ayrıca anlatımın içinde teşekkürler herhangi bir soruya gerek bırakmamışsın

Raptor35

Üye
N86 8mp denendi işe yaradı teşekkürler

mehmed5757

Üye

Ya Rom patcher uygulamasını yüklemedinmi
Uygulamayı çalıştıracaksın içinde iki adet yama var onları aktif edeceksin.

Ayrıca swicertstore klasörü yoksa kendin oluştur

Rom patcher aktif yeşil yaptim onlari ayni

mehmed5757

Üye

Rom patcher ın iki yamasıda aktif yani yeşil oluyorsa hack olmuş demektir.
Unsigned bir uygulama yükleyerek kontrol edebilirsin

ettim kaya.77 abinin hava wigdetini yükledim hata verdi başka uygulamalar yükledim yine ayni sorunu verdi

bilaluguz

Üye
kardesim muhtesemsın :) allah tuttugunu altın etsın :)

tekorkmaz

tekorkmaz

Üye
Sağolasın benim son sürüm C5-00 sorunsuz hacklendi.
Yalnız bir sorum var X-Plore ile RomPatcher uygulamalarını silebilir miyim yoksa kalması gerekli mi?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Sağolasın benim son sürüm C5-00 sorunsuz hacklendi.
Yalnız bir sorum var X-Plore ile RomPatcher uygulamalarını silebilir miyim yoksa kalması gerekli mi?

Rompatcher ı silersen hack iptal olur çünkü sisteme ulaşmanı sağlayan yamalar onun içinde ve o aktif ediyor.

x-plore silebilirsin ama telefonundan daha iyi istifade edebilmen için bir dosya yöneticisi şart ve x-plore şimdilik en iyi dosya yöneticisi.
Silmeni tavsiye etmem

---------- Eklendi @ 18:00:31 ---------- Yazıldı @ 17:59:30 ----------

x-plore sana herzaman lazım olacak bir uygulama

supragt

supragt

Üye
N93 te hiçbir işe yaramadı

lgkg300

lgkg300

Üye
5800'da tamam hack oldu. Teşekkürler. Ayrıca x6'da da başarılı bir şekilde hack oldu.

Maxis_

Maxis_

Üye
N79 sadece 1. Yöntem ile hacklendi.teşekkürler bu güzel anlatm için herkeze

elvisxxx

elvisxxx

Üye
Emeğinize sağlik çok teşekkürler e72 sorunsuz

mty2147

mty2147

Üye
arkadaşım ben birtürlü rompacht yükledim ama çalışmıyor yamaları işaretleyince üzerlerine kırmızı çarpı geliyor yardım

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
arkadaşım ben birtürlü rompacht yükledim ama çalışmıyor yamaları işaretleyince üzerlerine kırmızı çarpı geliyor yardım

ikinci seçeneğe dikkat ederek tekrar deneyin.

silmeyeceksiniz, restore edeceksiniz.

emre_er60

emre_er60

Üye
eyw sagolasın cooook işime yaradı.....

xxmadxx

xxmadxx

Üye
5800'da sorunsuz kurdum ve imzasız bir uygulama yükledim :) sıkıntı yok.. teşekkürler paylaşım için

lgkg300

lgkg300

Üye
6700s ikinci aşama yani restore edeceğim kısım boş herhangi bir dosya yok

fuzul2

Üye
lgkg300 kardeşim setifikaya son zipin içindeki tmquarantine dosyasını c ye çıkardırsan gelir

rambo63

rambo63

Üye
herşeyi olduğu gibi yaptım rompathcer plusta bisey gözükmüyor .olmadı yardım lütfn

Üst Alt