Bir Hack Yöntemi Ancak Bu Kadar Kolay ve Pratik Olur (Buyrun)

Sponsorlu Bağlantılar

kajmerap_01

kajmerap_01

Üye
eline sağlık 5800 kullanıyorum dediklerini aynen uyguladım telefon hacklendi uzun zamandır bunu arıyordum tşk

rapperboy09

Üye
bu kadar kolay olacağını Tahmin etmemiştim:D teşekkürler

devrimile

devrimile

Üye
Değerli kardeşim eline, emeğine, bu yazıyı yazmana vesile olan parmaklarına sağlık, öncelikle çoook çooookkk teşekkür ediyor minneti borç sayaraktan şükranlarımı sunuyorum... Süpersin, Allah razı olsun, şıp diye halloldu sorunum... Çook mutluyum.. Bir haftadır opda'dan sertifika bekliyorum olmadı bir türlü gelmedi... Nokıa 6220c kullanıyorum bu yöntemle sorunum halloldu... Tekrar tekrar teşekkürler...

horoz04

horoz04

Üye
çok teşekkürler kardeş 6720 oldu emeğine sağlık

javaberez

Üye
çok saqol n82 tamam :)

disk

disk

Üye
elinize sağlık emeğiniz için teşekkürler

umituu

Üye
merhabalar zor durumdayım telefonum n78 bu Ttelefonu hacklemek ıcın uygulamaları kurdumve en son ınstallserver exe yı system bın dosyasının ıcıne attım ama suan hıcbır dosya acılmıyor yardımcı olurmusunuz . ınstallserver damı sorun var sızce acmaya calıstıgım tum dosyalara bozuk dıyor acıl yardım lutfen :( cok zor durumdayım

ismail

ismail

Üye
merhabalar zor durumdayım telefonum n78 bu Ttelefonu hacklemek ıcın uygulamaları kurdumve en son ınstallserver exe yı system bın dosyasının ıcıne attım ama suan hıcbır dosya acılmıyor yardımcı olurmusunuz . ınstallserver damı sorun var sızce acmaya calıstıgım tum dosyalara bozuk dıyor acıl yardım lutfen :( cok zor durumdayım

İlkbaş teline hard format at. Aynı işlemleri tekrar yap ve son olarak bu linkteki instalserver.exeyi at

MahsunCooL

MahsunCooL

Üye
rampatheri aciyorum ve no data diyor, ard arda denedim :/

Emrgncy

Emrgncy

Üye
rampatheri aciyorum ve no data diyor, ard arda denedim :/

C:/ sürücüsüne bak patches diye klasör varmı ve klasörün içinde iki adet patch olacak onlar da varmı?

Yamalar yoksa link'e tıkla ve zip'in içindeki iki adet yamayı patches klasörüne at...

haccenarin

haccenarin

Üye
yıllardır ugrasıyorum ama senın sayende oldu E71 basassrıyla hacklendı .y elıne koluna yuregıne saglık

MahsunCooL

MahsunCooL

Üye

C:/ sürücüsüne bak patches diye klasör varmı ve klasörün içinde iki adet patch olacak onlar da varmı?

Yamalar yoksa link'e tıkla ve zip'in içindeki iki adet yamayı patches klasörüne at...

cok tesekkurediyorum, sayende sorun kalmadi:)

yeniceri1040

yeniceri1040

Üye
Kardeş 6730 classic de denedim Allah Razı olsun işe yaradı...

yokmu_varmı

yokmu_varmı

Üye
teşekkürler en sonunda oldu

mertcim

Üye
sayın arkadaşlar
nokia c5.00 denedim yapamadım.deneyip başarılı olan arkadaşlar varmıdır.
yardımlarınızı bekliyorum iyi çalışmalar

ilysblc

Üye
İyi günler, x plore telefona yükleyince süresi geçmiş sertifika diye hata alıyorum.. Nasıl yükleyebilirim ? Telefonum C7. Şimdiden teşekkür ederim.

xrayfc

Üye
ellerinize sağlık 5800 xm ... videodan yola çıkarak yaptım gayette başarılı oldu :)

emre-4444

emre-4444

Üye
teşekkürler.6700s tamam .

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
İyi günler, x plore telefona yükleyince süresi geçmiş sertifika diye hata alıyorum.. Nasıl yükleyebilirim ? Telefonum C7. Şimdiden teşekkür ederim.

telefonun tarihini geriye alın örn : 01.01.2010 - 2009 vs .. hata aldıkça geriye doğru gidin çünkü bunlar oldukça eski yöntemler

Üst Alt