Bir Hack Yöntemi Ancak Bu Kadar Kolay ve Pratik Olur (Buyrun)

Sponsorlu Bağlantılar

offfyhaaa

Üye
saol abi

ThE VeNoM

ThE VeNoM

Üye
binlerce kez teşekkür e72 cihazımda bu sertifika hatsıyla hep uğrasıyordum.... ama artık ugrasmıcam dedğiniz gibi çok karmasıkk ilk bastaa bende cayacaktım videoyu izleyim bi dedim 4 dk yetti :) sadece videodakileri yaptım.

gitarzen

Üye
x plore yukledım ama sertıfıkaya son dıye zıp dosyasını bulamadm onun ıcınde hıc bısey yapamadm plasee yardım..

Emrgncy

Emrgncy

Üye
x plore yukledım ama sertıfıkaya son dıye zıp dosyasını bulamadm onun ıcınde hıc bısey yapamadm plasee yardım..

sertifikaya son.zip dosyası konunun birinci sayfasında ekli, ordan download edebilirsin...

jackal02

jackal02

Üye
arkadaşım süpersin emeğine sağlık

edox

Üye
kardesm ben kurdum ama son olarak mobıl securtyde kı ısı halledemedm mobıl securutyın ıcıne gırdıgım zamn uyarı yazısı cıkıyo yardmcı olursan sevınırım

Emrgncy

Emrgncy

Üye
kardesm ben kurdum ama son olarak mobıl securtyde kı ısı halledemedm mobıl securutyın ıcıne gırdıgım zamn uyarı yazısı cıkıyo yardmcı olursan sevınırım

mobilsecurity deki işler son olarak değil en başta yapman gereknler...
Tmquarantina klasörünü c kök dizinine attıktan sonra mobilsecurityi çalıştır ve seçeneklerden quarantina listi seç ve çıkan yamaları restore yap..

cinali95

Üye
Allah razı olsun!

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
kardeş Allah senden razı olsun denemek için program indirdim unsigned sertifika hatası verdi ama şimdi kurdum

ghost_34

ghost_34

Üye
fevkalade çok sağolun.

kemal akın

Üye
eyvallah saol daha öncede yaptım anlattığın gibi şimdide 3ay önce yaptım ilk hacki 2gün önce format attım tele 2 günden beri senin hack anlatimini arıyorum kesin çözüm ve çok basit eline koluna sağlık

222112

222112

Üye
Çok teşekkürler abi. Ama N80'de yapamadım. Yapabilen var mı? Bana yardımcı olabilecek olan? Bi de ben mobilim. Teşekkür butonu mu ne varmış. Nerde o bilen var mı?

gokotu

gokotu

Üye
Dostum binlerce kez teşekkür ederim normalde sadece indirmek için üyelik açtım ama harika bir çalışma olmuş. Telefonum e71 işaretlerin biri kırmızı biri yeşil oluyor ama yinede çalışıyor Allah razı olsun.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Çok teşekkürler abi. Ama N80'de yapamadım. Yapabilen var mı? Bana yardımcı olabilecek olan? Bi de ben mobilim. Teşekkür butonu mu ne varmış. Nerde o bilen var mı?

pm at yardımcı olayım..
Ayrıca mobil sürümde teşekkür butonu yok...

:tşk: bu smileyi eklemek için : tşk : yapman yeterli, aradaki boşlukları sil tamamdır.

222112

222112

Üye

pm at yardımcı olayım..
Ayrıca mobil sürümde teşekkür butonu yok...

:tşk: bu smileyi eklemek için : tşk : yapman yeterli, aradaki boşlukları sil tamamdır.

:tşk:

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar Emrgncy112 arkadaşımız yardım etti. Sağolsun ama problemi çözemedik. Yardım edebilecek olan var mı N80 için? Ilk yöntemi denedik olmadı. Uygun Installserver.exe yi sys/bin içine attık. Dosya bozuk dedi. Yardım lazım. Teşekkürler.

uur350

Üye
abi mobile security programı nerde ya yardım edermisiniz

BYFECI

BYFECI

Üye
Vayy bee

rapperboy09

Üye
:tşk:

aptdgam

Üye