_SiyabeNd_
Üye
ona bakılırsa şımarıkta olcak yerı gelınce
her zaman deıl tabı yerıne göre![]()
Bana ters şımarık olmak Delikanlı adam diyorsun abla

ona bakılırsa şımarıkta olcak yerı gelınce
her zaman deıl tabı yerıne göre![]()

Bana ters şımarık olmak Delikanlı adam diyorsun abla![]()

iyi ki birden fazla seçenek varmış
değilse yazmadan oy kulanmada çıkardım konudan
bende farklı bişey demiycem herşey yerinde olmalı ama şu espri mevzusunu abartmaları çok itici oluyor
espri zekice olmalı sulu değil![]()
'Nur' a katiliyorum ve keske biraz once gorseydim o mesaji. Cunku az once igrenc bir espri yaptim kiz kustu bana![]()

arada şımar cok cıvıtmamak şartıyla bısey olmaz
----------Eklendi @ 23:38:51 ---------- Yazıldı @ 23:37:10 ----------
evet cok cıvık olmak iyi deıl
bı agırlıgı olcak
hersey yerıne göre güzel
teşekkür ettım bitanem benim![]()
![]()
Tubimmmm 
gerçekten öyle ama espri zekice olmalı suluca değil Cem yılmaz a gülünür adam stand-up çı show işte ama güldük diye bunu normalde erkekler komik olmak adına yapıyor'Nur' a katiliyorum ve keske biraz once gorseydim o mesaji. Cunku az once igrenc bir espri yaptim kiz kustu bana![]()

evet saygı ve güven olmadan hepsı pasif kalıyo bırazen başta saygı yoksa insanlıkta yok demektir
anlasılan bayanlar bı konuda hem fikirBen deli dolu biriyim, o da ben gibi olursa ohoo.. Ama olmasını isterdim yeri geldiğindeOnun dışında benden daha olgun davransın
![]()
olgunluk 
kendimden bahsediyim kesinlikle kotuyucu ve sahipleniciyim yeri geldiğinde ciddi yeri geldiğinde şımarık karizma zaten var istediğim tüm kızları 10 dk da etkiliyip ertesi güne ayarlıyabilirim efendilik ve saygılılık temel özelliğim ara da espiri yaparım bazende kendimi gizeme boğarım ben buyum walla son olarak çok sempatiğim

iyi yaptınHepsini işaretledim.