Sarangni
Üye
Bu 3g de normal hepsi sarj yemesi en az sarj vifi edge 3g sıralama boyle bana gore birde telefonda pil tasarruf varsa acık olmalı ama uygulamalar gec çalışıyor
Suan avea uygun ama kalıtenkonusunda birsey diyemem de 20 tl ile 30 TL arası avea da herkese acık 3gb ve ustu bir paket gormedim hep 2gbHer zaman diyorum 4.operatör gelmezse fiyatlar düşmez ve hizmet kaliteside artmaz.
Onu bende farkettim cekim yavaş yavaş gelişiyor ama hiç değişmez cekim sorunu 1800 kullanırsaavea çekim konusunda sıkıntılı evet ama yavaş yavaş baz istasyonları dikerek bu sorunu aşmaya çalısıyor mugla koteklı de vodafone bodrum katta cekmezken avea fu ll ama sorun su kı sokakta bıle bazen cekmedıgı oluyor bu konuda anlam veremıyorum umarım 4g ile sağlam bı atak yaparak bu konuya kesın bı cozum yaparlar
Avea ekadar gelişirse gelişsin türkcell yada vodafone gibi olamayacaktır evde hep sıkıntı 1800 gsm frekansıAveA bunca yıldır hala neden bu kadar geri kaldı anlamak mümkün değil. Bimcell, FB Cell, GS Cell, TS Cell gibi sevis sağlayıcı hizmetlerini de verdiğini düşününce azımsanmayacak bir yapıya sahip. Ben bulunduğum şehrin merkezine 10 dakika mesafede oturuyorsam ve 3G hizmetini sağlıklı alamıyor isem bunun sebebi gerekli çalışmaların yapılmamasıdır. Şehir merkezi olmasa yine anlarım da bu kadar da olmaz ki. Evde Wi-Fi varda çok fazla hissetmiyorum ama olmasa direk AveA ile bağları kopardım.
900 GSM Frekansı duvarları geçme konusunda 1800 göre çok daha başarılı. 900 GSM Frekansı çekim konusunda daha avantajlı oda bir gerçek. Yalnız bu AveA için bir bahane olamaz. Çünkü Turkcel ve Vodafone 900-1800 iki frekansı da kullanıyor. AveA ise sadece 1800 kullanıyor. O zaman yapısal değişime gidecek. İnsanlar verdiği paranın hakkını alamadıktan sonra ne işe yarar 1800. 4G nasıl frekansları aldı acaba soruları da şimdiden akla gelmiyor değil?Avea ekadar gelişirse gelişsin türkcell yada vodafone gibi olamayacaktır evde hep sıkıntı 1800 gsm frekansı
4g gelsin 3 yıl sonra neler olacak gercek ayrıca avea ismi tarih oluyor artık tek marka tek isim türk telekom900 GSM Frekansı duvarları geçme konusunda 1800 göre çok daha başarılı. 900 GSM Frekansı çekim konusunda daha avantajlı oda bir gerçek. Yalnız bu AveA için bir bahane olamaz. Çünkü Turkcel ve Vodafone 900-1800 iki frekansı da kullanıyor. AveA ise sadece 1800 kullanıyor. O zaman yapısal değişime gidecek. İnsanlar verdiği paranın hakkını alamadıktan sonra ne işe yarar 1800. 4G nasıl frekansları aldı acaba soruları da şimdiden akla gelmiyor değil?
Çok doğru mesela ben vodafone kullanırken 3g çekim kalitesi düşüktü şarjdan çok yiyordu, turkcelle geçtim şimdi neredeyse 3g hep full çekiyor buda şarj süresine olumlu yönde yansıyor...Uzun sayılacak bir süredir (5 yıl) Android kullanıyorum. 3G sağlıklı olduğu yer de cihaz aşırı şarj tüketmez. Tabi ki en fazla şarjı 3G yer orası ayrı mevzu ama düşük 3G kapsamlı alanlarda daha çok şebekeye ulaşma çabası yüzünden cihaz daha fazla güç tüketiyor.
Pil tasarrufu pek işe yarayan bir şey değil. Yeni yeni Sony Stemina ve Samsung Ultra Güç Mod iş görüyor. Onun dışında ki uygulamalar aman aman bir fark yaratmıyor hatta bazı şarj bile tüketiyor.
Avea ucuz ama surekli gezen biri için sorun lu şarj çabuk bitiriyorÇok doğru mesela ben vodafone kullanırken 3g çekim kalitesi düşüktü şarjdan çok yiyordu, turkcelle geçtim şimdi neredeyse 3g hep fu ll çekiyor buda şarj süresine olumlu yönde yansıyor...
Güzel bir video olmuş , dediğin gibi avea ucuz ama kalitesiz...Avea ucuz ama surekli gezen biri için sorun lu şarj çabuk bitiriyorMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ama zengin degilsen avea kullanılır suan banada avea pttcell yetiyorGüzel bir video olmuş , dediğin gibi avea ucuz ama kalitesiz...
Aslında zenginlik değil diğer operatörler bizi kazıklıyor, avea nın fiyatları makul birde kaliteli olsa Türkiyede bir numara olur...Ama zengin degilsen avea kullanılır suan banada avea pttcell yetiyor
Bana mı oyle geliyor bilmiyorum da hem ucuz olup hem kaliteli olmuyor işte türkiyede ne olursa olsunAslında zenginlik değil diğer operatörler bizi kazıklıyor, avea nın fiyatları makul birde kaliteli olsa Türkiyede bir numara olur...
Nasıl buldunArkadaşlar benim internetim öyleydi ve 1.5 gb ile değiştirildi. Etrafımdakilerin hepsine aynı şey yapıldı. Ama galiba yeni sınırsız vodafone interneti buldum. Önce kendim deneyeyim sonra size paylaşayım. c-ahmet@hotmail.com'a mesaj atabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?