bir süre tanımıyor biizm fabrikada 6-7 senedir kapanmayan serverlar var kendimden 3d le uğraştığımdan söyliyim... 3 haftadır render alıyor makina sürekli açık son 97 saat kaldı )
Bilgisayarın açık kalma zamanı diye birşey olmaz.sistemi bozulmamış ,virüs yememiş sağlam bir bilgisayar yıllarca açık kalabilir.Yada elektrik kesilene kadar.
bir süre tanımıyor biizm fabrikada 6-7 senedir kapanmayan serverlar var kendimden 3d le uğraştığımdan söyliyim... 3 haftadır render alıyor makina sürekli açık son 97 saat kaldı )
arada sırada reset atarsan , hava deliklerini kapatmazsan hep açık kalabilir . mesela ben 7/24 download yaparım bazen ram sıkıntısı oluyor reset at devam et ısınma porblemi olmaz
benim bilgisayarim surekli acik. arada sirada hafizaya binen yuku kaldirmak icin reset atarim (genelde gunde1 veya 2gunde 1) bir hafta bazen 2 hafta kapatmadigimda oluyor ama hic bir sorun yok. islemci pentium e5400 3gb windows 7 64 bit. daha once laptop vardi onuda ayni sekilde kullaniyordum amd turion64 islemci 1gb windows xp.
Sana katılmıyorum eğer pcnde iyi bir soğutma sistemi varsa hiçbirşey olmaz ben kimi zaman 2 gün hiç kapatmıyorum geceleri araklıksız download yapıyorum modeme dahi soğutma sistemi kurdum hiç sorun çıkarmıyor hatta şimdi yeni bir sistem topluyorum o sistemi hiç kapamayı düşünüyorum hemö server 2008 kurucam hemde sabahtn akşama dek download yapıcam
laptop 1 günden fazla dayanmaz diyenlere katılmıyorum bende hem masaüstü hemde laptop var.Laptop Casper Nirvana sogutucusuz 4 gün açık kaldı tık demedi bundan sonraki denemem 1 hafta olacak.Masaüstü bilgisayarımsa 2005 model 2 hafta açık bıraktım hiçbirşey olmadı ama masaüstünün fanı çok ses yapıyor o yüzden laptopla takılıyorum