:kop::kop:
Cynical Üye Adem' Alıntı: En güzel kelime avrattır. Avrat yıka bakayım ayaklarımı, çayımı goy, suyu ısıt vs vs. Avrat ne kadar doğal Genişletmek için tıkla ... Kadından şiddet bağımlılık yaptı sanırım...
Adem' Alıntı: En güzel kelime avrattır. Avrat yıka bakayım ayaklarımı, çayımı goy, suyu ısıt vs vs. Avrat ne kadar doğal Genişletmek için tıkla ... Kadından şiddet bağımlılık yaptı sanırım...
Sidretül Münteha Üye Konu Sahibi Hade Ordaann Şunlara Bakk Terbiyesizler Tamam Derkenn Yeter Anlamında Bide Kendınıze Bakın Demek İstedim Hıhh Çok Konuşulduu Bu Konu
Hade Ordaann Şunlara Bakk Terbiyesizler Tamam Derkenn Yeter Anlamında Bide Kendınıze Bakın Demek İstedim Hıhh Çok Konuşulduu Bu Konu
Sidretül Münteha Üye Konu Sahibi Yok Yok Estağfurullah Seçici Değilim Bana Sadece Sevgisini Versin Yeter Benim İçin Her Zaman Benım Yanımda Olsun Benı Desteklesın Ben Onun Icın Herseyı Yaparım Bende Sevgımı Verırım Hemde Fazlası İle Çevremdekıler Bilir Beni Koşturucu Da Değilim Ama Bilmiyorum Seven Oluyo Ama Karşılıksız
Yok Yok Estağfurullah Seçici Değilim Bana Sadece Sevgisini Versin Yeter Benim İçin Her Zaman Benım Yanımda Olsun Benı Desteklesın Ben Onun Icın Herseyı Yaparım Bende Sevgımı Verırım Hemde Fazlası İle Çevremdekıler Bilir Beni Koşturucu Da Değilim Ama Bilmiyorum Seven Oluyo Ama Karşılıksız
Sidretül Münteha Üye Konu Sahibi 4-4 Değilde Neden 4-3 Canım --------------- Ekleme --------------- Şunu Mu Demek İstedin Kimse 4-4 Lük Olamaz
4-4 Değilde Neden 4-3 Canım --------------- Ekleme --------------- Şunu Mu Demek İstedin Kimse 4-4 Lük Olamaz