Bu lafa çok güzel bişi derdım ama demiyeyım![]()

vala çok dertliyim bu konuda devamlı yicek bieyler vermek istiyo çikolata filan allatan çıkcam işten 2 gn sonra kurtulcam

diğer insanlara (genelde erkeklere) tepeden bakması...1-Artist oLması
2-HavaLı "
3-ukaLa "
Bu konuda sizinle aynı fikirdeyimAşırı makyaj yapmaları.
Güzel olacağım diye suratlarına bir kamyon boya sürüp maymunlaşmaları. Yoksa palyaço mu demeliydim.
Çirkin bayan yoktur, bakımsız bayan vardır. Tabi hangi açıdan baktığınız da önemli.

Güzel olmamasına rağmen kendisini güzel zannedip fena halde "havalanan" türleri çok sinir bozuyor.
Ki ne yazık ki bu, Türk erkeklerinin şişirmesi nedeniyle Türk kadınlarında fazlasıyla var
Bakımsızlık kadından ziyade "insanda" tahammül edemeyeceğim bir durum.
Kontrolü ele almaya çalışan kadın türünden de hiç hazzetmem. Biraz baskın bir karakterim olmasından dolayıdır sanırım bu türle hiç anlaşamam
Ve sinsilik.
Ne yazık ki güçlü olmayan ama zeki olan kişilerin ortak özelliğidir bu. Odiseus ile Aşil karşılaştırmasında olduğu gibi.
Güçlü değilseniz ezilmemek için zeki olmak zorundasınızdır. Bu zeka da bazı kadınları sinsi olmaya itiyor ki bu da tahammül edemeyeceğim bir durum.
Güzel konu olmuş bu arada, teşekkürler.

para karın doyurur kalbi degil..™мγdяєaм;1499652' Alıntı:Ömer Gereğinden Fazla Değer Verıyo Kız Ama Anlaya Bilene
Sende Bu Kadar İlgiden Sıkıldığını Söyle
Sana İlgi Vermeyince Nasıl Olucan Bakalım![]()

hayır arkadaşım olarak bile görmüyom ki ayrıca sevgilim oldğunu filan biliyo . konusmadığı zaman pek rahat oluyom vala meraklı değilim yani ilgisine neyse çıktım zaten artık işten![]()