Bir Bayanda Tahammül Edemeyeceğiniz Şey Nedir ? Beyler ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aLone

aLone

Üye
vala çok dertliyim bu konuda devamlı yicek bieyler vermek istiyo çikolata filan allatan çıkcam işten 2 gn sonra kurtulcam

Pure Life

Pure Life

Üye
Anam tıka kulaklarını yaw

aLone

aLone

Üye
olmuyo yav susmuyo hiç.

fodder

fodder

Üye
3 günde evleneceği günü sayıklaması ve küçük dağları ben yarattm havası...

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Şımarıklık ve dedikodu huyu varsa asla katlanamam..

zibidi39

zibidi39

Üye
dır dır dır dır konusması ve bakımsızlık

zibidi39

zibidi39

Üye
bende kokuya dayanamam

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
vala çok dertliyim bu konuda devamlı yicek bieyler vermek istiyo çikolata filan allatan çıkcam işten 2 gn sonra kurtulcam

Ömer Gereğinden Fazla Değer Verıyo Kız Ama Anlaya Bilene :)

Sende Bu Kadar İlgiden Sıkıldığını Söyle

Sana İlgi Vermeyince Nasıl Olucan Bakalım :)

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
:ehe:ehe

piRe_

Üye
Aşırı makyaj yapmaları.
Güzel olacağım diye suratlarına bir kamyon boya sürüp maymunlaşmaları. Yoksa palyaço mu demeliydim.

Çirkin bayan yoktur, bakımsız bayan vardır. Tabi hangi açıdan baktığınız da önemli.

Pure Life

Pure Life

Üye
Aşırı makyaj yapmaları.
Güzel olacağım diye suratlarına bir kamyon boya sürüp maymunlaşmaları. Yoksa palyaço mu demeliydim.

Çirkin bayan yoktur, bakımsız bayan vardır. Tabi hangi açıdan baktığınız da önemli.
Bu konuda sizinle aynı fikirdeyim

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Güzel olmamasına rağmen kendisini güzel zannedip fena halde "havalanan" türleri çok sinir bozuyor.
Ki ne yazık ki bu, Türk erkeklerinin şişirmesi nedeniyle Türk kadınlarında fazlasıyla var :)

Bakımsızlık kadından ziyade "insanda" tahammül edemeyeceğim bir durum.

Kontrolü ele almaya çalışan kadın türünden de hiç hazzetmem. Biraz baskın bir karakterim olmasından dolayıdır sanırım bu türle hiç anlaşamam :)

Ve sinsilik.
Ne yazık ki güçlü olmayan ama zeki olan kişilerin ortak özelliğidir bu. Odiseus ile Aşil karşılaştırmasında olduğu gibi.
Güçlü değilseniz ezilmemek için zeki olmak zorundasınızdır. Bu zeka da bazı kadınları sinsi olmaya itiyor ki bu da tahammül edemeyeceğim bir durum.

Güzel konu olmuş bu arada, teşekkürler.

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Ben Teşekkür Ederimm

En Mantıklı Cevabı Alıyorum Şuan Öz ve Net ..

ouSahin

ouSahin

Üye
Güzel olmamasına rağmen kendisini güzel zannedip fena halde "havalanan" türleri çok sinir bozuyor.
Ki ne yazık ki bu, Türk erkeklerinin şişirmesi nedeniyle Türk kadınlarında fazlasıyla var :)

Bakımsızlık kadından ziyade "insanda" tahammül edemeyeceğim bir durum.

Kontrolü ele almaya çalışan kadın türünden de hiç hazzetmem. Biraz baskın bir karakterim olmasından dolayıdır sanırım bu türle hiç anlaşamam :)

Ve sinsilik.
Ne yazık ki güçlü olmayan ama zeki olan kişilerin ortak özelliğidir bu. Odiseus ile Aşil karşılaştırmasında olduğu gibi.
Güçlü değilseniz ezilmemek için zeki olmak zorundasınızdır. Bu zeka da bazı kadınları sinsi olmaya itiyor ki bu da tahammül edemeyeceğim bir durum.

Güzel konu olmuş bu arada, teşekkürler.

sanırım aynı ortak düşüncelerimiz var ama ben biraz daha eklemek isterim:)

Para İçin Dış görünüşü için seven bayanları sevmem :) para karın doyurur kalbi degil..
Şımarık bayanları sevmem kendini begenmiş türden kişileri sevmem..

Sivri dilli dedikoducu bayanları sevmem...
Yalan söylüyen herkonuda lafı olan bilip bilmedigi konulara atlayan çıkarcı bayanlarıda sevmem..

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Maşallah :)

Senınkıde Güzel Bi Acıklama Olmuss Dogru Söyledin

İnsan Kendını Bilmeli :)

aLone

aLone

Üye
™мγdяєaм;1499652' Alıntı:
Ömer Gereğinden Fazla Değer Verıyo Kız Ama Anlaya Bilene :)

Sende Bu Kadar İlgiden Sıkıldığını Söyle

Sana İlgi Vermeyince Nasıl Olucan Bakalım :)

hayır arkadaşım olarak bile görmüyom ki ayrıca sevgilim oldğunu filan biliyo . konusmadığı zaman pek rahat oluyom vala meraklı değilim yani ilgisine neyse çıktım zaten artık işten :D

__Midas__

__Midas__

Üye
küfürlü ve ağır konuşan kadınlar çok itici,

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
hayır arkadaşım olarak bile görmüyom ki ayrıca sevgilim oldğunu filan biliyo . konusmadığı zaman pek rahat oluyom vala meraklı değilim yani ilgisine neyse çıktım zaten artık işten :D

İyi Yaptın O Zaman Onsuz Hayat Nasıl :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt