Bir Bayanda Tahammül Edemeyeceğiniz Şey Nedir ? Beyler ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
ee her zaman erkekler kızları çekememiştir baksanıza ne çok dertleri varmış :oke:

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Nadide Zaten Hep Erkek Haklı Dimii

Demek Kİ Sorun Varda Kafa Ütülüyo

Bi Hata Olmadığı Sürece Neden Ütülesin Kİ ...

aLone

aLone

Üye
mesela şuan an yptılarınız konuda mevcut:)

Nazy

Nazy

Üye
çekici ve seksi olmaması:pro:

Bora

Bora

Üye
Bir bayanda en tahammül edemeyeceğim şey şimarıklıktır.Bayan dediğin ciddi olacak arkadaşım :oke:

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Doğru Diyosun Hobba Olmamalı :)

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
bakın kızlar kafa ütülemsi yapmıyor sadece erkekler konuşmayı sevmediği için size öyle geliyor ve doğanın kanunu bu bayanların daha çok konuşmaya ihtiyacı var

Pure Life

Pure Life

Üye
konu amacını aşıp kavgaya dönecek gibi:polis:

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Kavga Olmaz Merak Etme :)

Bora

Bora

Üye
Ben bayanların konuşmalarıyla ilgili yorumda bulunmuyorum.Çünkü kişiliklerine göre değişiyor bu.Mesela benim kız arkadaşım az ve öz konuşur cır cır kafa ütülemez herşeyi konuşuruz onla genelde.

Bora

Bora

Üye
Maşallah msn den konuşsak bu kadar hızlı yazılamaz heralde :S

Nazy

Nazy

Üye
Ben bayanların konuşmalarıyla ilgili yorumda bulunmuyorum.Çünkü kişiliklerine göre değişiyor bu.Mesela benim kız arkadaşım az ve öz konuşur cır cır kafa ütülemez herşeyi konuşuruz onla genelde.
cır cır kafa ütülemez kelimesi hafızana yerleşmişşş:)
demekki oda kafanı ütülemiş:ehe

aLone

aLone

Üye
ya tamam muhabet edilir ama karşındaki istemiyosada devamlı konuslmaz ki mesela benim çalıştığım yerde bi kız var kız devamlı konusyo hadi arkdaşım olosa tamam dicem ama çekişlmiyo yani sus diyom gene susmuyo :@

Pure Life

Pure Life

Üye
ya tamam muhabet edilir ama karşındaki istemiyosada devamlı konuslmaz ki mesela benim çalıştığım yerde bi kız var kız devamlı konusyo hadi arkdaşım olosa tamam dicem ama çekişlmiyo yani sus diyom gene susmuyo :@
:kop::kop::kop::kop::kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt