Bir Açıklama Rica Edeyim.Konum Neden Kilitli!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
volkanik546

volkanik546

Üye
    Konu Sahibi
Bir Açıklama Rica Edeyim.Konum Neden Kilitli!
Site Yönetiminin Dikkatine:

Merhaba ben geçen gün mailimden alinti olan küçük komik bir videoyo sizlerle paylaştim,az önce baktiğimda ise konunun kilitlendiğini farkettim, doğrusu çok şaşirdim,insanlar bi video için gülüp geçeceği yerde birbirleriyle tartışmiş,açıkçasi böyle bişey olacağını düşünseydim elbette konuyu açmazdim.Açıkçasi kuralcilik konusunda herkesten daha hassas,anlayışlı bakış açısına sahip biri olarak 354 mesajımda hiç kilitli konum olmadi,ha bu çokta önemli değil aslinda ama gerçekten maxicepte insanlari bu kadar sınırlandırmak,bence fazlaca abartılan bir durum,bir kişi konusunu paylaşırken 100.lerce kurali inceleyecek o üzülür bu üzülür diyecekse bence bu durumda özgürlükten yani paylaşimcılıktan bahsetmek çok yanliş olur kanaatindeyim.Elbette kurallara uyulacak,ama burada uyulmasi gereken önce bir kural olacak,kural yok,kilit var...

Mesajın konusunda cimbomla dalga geçildiğini algılamak elbette yanliş olur,işin komik tarafina yani bebeğin gülmesine bakmak varken,o taraftan bakmak bence yanliş olur,ben fenerbahçeliyim ve şunu da tüm samimiyetimle söyleyim,ayni videonun fenerbahçelilerle ilgili olani olsada yine de gülerim,ve paylaşana da teşekkürümü iletirim.

Ayrıca her ihtimali düşündüğümü bildirmek açısından da mesaj başliğina dikkat ediniz,mesaj başliği cimbomlular kızmasin,yani bunu niye yazmışim kimse düşünmedi mi!,bu özellikle yazdığım bir başliktır,mesajın içeriğinde olan videoda galatasaylılar üzerine alınmasin anlamında yazılmiştır.

Ancak bu kadar basit bir nedenle bunca şeyi bana yazdıranların (onlar kendilerini bilir.) biraz daha düşünmelerini,
ve de biraz daha geniş düşünmelerini umuyorum...

işte o ünlü videoyu paylaştiğim mesajımda diyaloglari bi inceleğin diye veriyorum.

http://www.maxicep.com/forums/showthread.php?t=38034

The_Punisher

The_Punisher

Üye
boşver

volkanik546

volkanik546

Üye
    Konu Sahibi
Ben boşvermişim dostum,herşey yasak olacaksa insanlar ne diye forumlara girsi nki?

UndeRqRo.uNd

Üye
Ben boşvermişim dostum,herşey yasak olacaksa insanlar ne diye forumlara girsi nki?

Güzel bir konuya değinmişsin boşverilecek bir konu değil volkanik kardeş,
Bugün gs kızmasın ben girinti yapayım ,yarın fb kızmayın ben şöyle diyeyim öteki gün...
Ayrıca videonun da hiçbir esprisi yok, oraya ne etiket koyarsan gidiyor. Ekinler dize kadardaki gibi...

Spor bölümleri başta olmak üzere ortamı gerecek konu ve mesajlardan dikkatle kaçınmalıyız.
Bunun sonuçları istemesek de başka taraflara çekilebiliyor ve olay öyle bir hal alıyor ki yöneticiler olayın en başında karar veremedikleri için grup halinde ayrılmalar oluyor ve suçlu yine yönetici oluyor.

Örnekler yaşandı ve yaşanmamasını temenni ediyoruz. Herkesi empatiye davet ediyorum.

volkanik546

volkanik546

Üye
    Konu Sahibi
Güzel bir konuya değinmişsin boşverilecek bir konu değil volkanik kardeş,
Bugün gs kızmasın ben girinti yapayım ,yarın fb kızmayın ben şöyle diyeyim öteki gün...
Ayrıca videonun da hiçbir esprisi yok, oraya ne etiket koyarsan gidiyor. Ekinler dize kadardaki gibi...

Spor bölümleri başta olmak üzere ortamı gerecek konu ve mesajlardan dikkatle kaçınmalıyız.
Bunun sonuçları istemesek de başka taraflara çekilebiliyor ve olay öyle bir hal alıyor ki yöneticiler olayın en başında karar veremedikleri için grup halinde ayrılmalar oluyor ve suçlu yine yönetici oluyor.

Örnekler yaşandı ve yaşanmamasını temenni ediyoruz. Herkesi empatiye davet ediyorum.

Herşeyi çok iyi yanliş anlıyoruz...(Açıklama yapsakta / istesekte)

Bunun açıklamasini yaptin da kurallar kısmında da böyle bir kural eklemeni rice edecem,herkes görsün,siteye girmeyeli yeni kurallar çıkıyor..

POWER

POWER

Üye
Dostum sakin ol...Olur böle şeyler...

excel6600

Üye
Volkan kardeş,haklısın ama sakin ol ,konun senle ilgili olduğunu sanmiyorum,sen yokken bazi şeyler yasanmış galiba,elbette aşiri yasaklar sıkıcı oluyor,paylaşımlarından ötürü teşekkürler,çoğu mesajinı okudum,hepsi de çok güzel,devamını bekliyoruz.

irun

irun

Üye
''...konu taraftarlar arası ayrımcılığa ve atışmaya sebebiyet vermeye müsait olduğu için kapalıdır.

Bunun hiçbir esprisi yok, buqun gs yarın fb başka gün ts. ...''

konu kapanırken gerekli açıklama orada yapılmış. bence gayet makul bi neden..
taraftarlık fanatiklik işin içine girince herkes mizah konusunda hoşgörülü olmayabiliyor. gereksiz tartışmalara neden olmaması için, bu tarz konular açılırken dikkat edilmeli, dikkat edilmediyse konunun kapatılmasına anlayış gösterilmeli.. bunlar ortak huzurumuz için..:spr

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Konuya ilk başta cevap vermeyi düşünmüyordum ama bazı arkadaşların eski yaşananlardan haberi olmadığı için ilk günden bu yana burada olduğumdan açıklama yapma görevi üzerime düştüğünü gördüm.

Daha önce ben dahi koyu fenerbahçeli olmama rağmen mizahi anlamda fenerbahçeye karşı güldürücü öğeler içeren konular açtım ama bir süre sonra farkettik ki sitede çok farklı insanlar var ve herkesin mizah anlayışı aynı değil.

Benim veya sizin mizah için açtığınız herhangi bir takımla ilgili konuyu fanatiklik yapıp çok farklı yerlere çeken arkadaşlar olabiliyor. Bu durumların oluşmaması için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Tabiki bizimde hatalarımız var kabul ederim bunu her zaman ama yukarıdaki müdahalenin doğru olduğunu kesinlikle söyleyebilirim hiç düşünmeden.

Herkese iyi geceler.:spr

Ozan

Ozan

Admin
Konunun kapanmasında yapılan açıklama yeterli ve uygundur.

Sadece ufak bir onlem bu aldıgımız karar, kimsenin kimseye ters bir söz söylemesini istemiyoruz bu tür taraflı baslıklarda o yüzden biz sizi düşündügümüze göre sizin de bize bu sekilde yüklenmemeniz gerekir .

Başlık adı
http://www.maxicep.com/forums/showthread.php?t=38034 Cimbomlular kızmasin...!komik video...

Zaten kapanma nedeni başlık içinde gizli gibi görünüyor ne dersiniz

ouSahin

ouSahin

Üye
Sitedeki fanatikler çoq fazla...

Ben anlamıştım böle tartışma çıkcagına

3 büyük klüp tartışması çoq fazla ve kalpler kırılıo..

saçma bence kimse takıma leke sürdürmüo ama bunun bir önlemi alınması lazım yada ona göre paylaşımlar yapalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt