ChavRash
Emekli Yönetici
ben_daha_yeniyim' Alıntı:yaşı buyuk dıe havalara giren yok konuyla ılgılı degılse kralı gelse konuya karışamaz ayıp dıye bırsey var anlamadan konuşma benı boyle konu dısında konusturmaya caba sarfettırme ok senın duyduklarını senin gibilerden duymama gerek yok
senin ne kadar bilgili oldugun belli zaten taşmıssın kendi kendine
Gokhan43' Alıntı:Kralı gelse ne demek karışamaz..? !
Herkes istediği topiğe girip yorum yazma hakkına sahiptir ve bu KİMSE tarafından ENGELLENEMEZ.!!!
ben_daha_yeniyim' Alıntı:Konuyu saptırmaya çalışacak kişiler hiç boşuna laf yapmasın amacınıza ulaştınız underground çok delikanlıysa bu kadar saattir gelip açıklama yapardı burda fırça atar gibi mualeme yapmasın sizde bu konunun dışında ortamı gerip ChavRash gibi adamlarla ortamı dagımayın.
ChavRash' Alıntı:Sen kendi başına ortamı dağıtmışsın zaten, bizim ne haddimize!
Gokhan43' Alıntı:
Konuyu dağıtan mı var hocam..Sen yazıyorsun sana karsılık veriyoruz konu dağılmış oluyor öyle mi ?
ben_daha_yeniyim' Alıntı:dikkat et fazla dağılmasın ayıbolmasın.suç bendeki sana cevap yazıyom laftan anlamayan konudan hiç anlamaz zaten
Gokhan43' Alıntı:NE demek istiyorsan açık açık söyle hocam.ÜStü kapalı laflar etmene gerek yok..
kikaksk' Alıntı:birileri banlanacak bu konu uzadıkça ....
ben_daha_yeniyim' Alıntı:gayet açıkta sen anlayamıyosun problem burada sırıtıp durmanada gerek yok
ben_daha_yeniyim' Alıntı:gayet açıkta sen anlayamıyosun problem burada sırıtıp durmanada gerek yok
Gokhan43' Alıntı:Ne zaman sırıtıp ne zaman ağlayacağım seni ilgilendirmez..Sana mı sorucam gerek olup olmadığını ?
wingman' Alıntı:Hocam, senin de dediğin gibi daha yenisin.
Bak birkaç forumda yazılarını okumuştum hoşuma gitmişti, bilgili adamsın.
O yüzden güzel güzel konuşalım birbirimize alışalım dimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?